- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
<Lacy85> #130 üzenetére
Húú de jó, egy soros a ToolBar.
Egyéb különbség?
BTW Adobe CC pont elérhető POL-ra igaz reszelős tud még lenni de elérhető. Napról napra több dolog lát napvilágot. -
Divinity
őstag
válasz
<Lacy85> #128 üzenetére
Már bocsánat de nagyon el vagy tévedve.
A Gimp 2.10 szinte a Photoshop mása GUI szempontjából.
A FreeOffice meg pontos mása az MS Office-nak, épp ezért készült. De például a LibreOffice is használható már ribbonosan.Tehát igen, minden megoldható, olyan miőségben mint Windowson.. Sőt van ami jobban
-
Divinity
őstag
válasz
<Lacy85> #126 üzenetére
Ez nem igaz.
Ezt is leírtam egyébként.
MS Office Online vagy ha fél az ember a felhőtől akkor FreeOfficeAdobe termékeknél mire gondolsz?
Lightroom -> DarkTable(free) / AfterShot Pro
Photoshop -> Gimp
Videó vágás -> DaVinci ResolveBár a fent említett termékek használói általában Apple terméket használnak és nekik pont nem is lesz szükséges ilyen mód használni az eszközt.
Mint mondtam az általános felhasználásra jó. Akinek specifikus dologra kell annak továbbra sem jó semmi féle alternatíva. Szerencsére ez a réteg a kevesebb." Színvonalban, kezelőfelületben mintha 20 évet ugranál a múltba Linux-on. "
20 éve láttál utoljára Linuxot?Jóval előrébb tart mint a Windows pl.
De épp ezt is kifejtettem fentebb. Még mindig a terminálban való varázslások jutnak eszébe az embernek a Linux-ról holott már jó ideje nem igaz. -
Remus389
veterán
válasz
<Lacy85> #100 üzenetére
Hát igen, vitatható a dolog.
Ezt elismerem.
Ugyanakkor szubjektív, egy ilyen fantasztkus csúcstechnolgóiás mobil egyetlen hibája. Engem annyira nem zavarna, mert úgyis a képernyő közepét olvasom, mint mondtam videóknál sincs jelentősége, kivéve ha ilyen nagyon szélesvásznú.
Meglátjuk. A Noccsnál mindenképpen jobb és sokkal kevésbé zavaró.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest