- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Egyrészt továbbra is #23.
Xiaominak jelenleg 5 forgalomban lévő modellje van ebből a Note most jön be, míg a Mi2S most fut ki. Apple 3 modellt forgalmaz jelenleg, és a cikk nem a többiekről szól. MIUI első sorban 99% iOS koppintás, de a kinézete meg úgy szarrá skinezhető ahogy akarod, nem csak 2 háttérkép változtatható...
-
citkar
addikt
Az első sor után tudtam, hogy iPhone tulaj írta
Először is: nem állította a cikk, melyik a jobb, ezt valahonnan kitaláltad (vagy én vagyok vaksi, vagy te küszködsz egy bizonyos komplexussal, ők látnak egy szövegbe ilyen-olyan dolgokat, amik valójában nincsenek, esetleg tudat alatt úgy gondolod a te telefonod rosszabb).
Másodszor: az eladott példányokról volt szó. Senki sem tehet arról, hogy az Apple nem akar több félét csinálni, ettől még kevesebbet adott el, erről szól a cikk (és nem többről).
Harmadszor: az hogy a MIUI ronda vagy sem, teljesen szubjektív, mint az, hogy valaki szerint ritka rondák az iPhone-k. Olyat sem hardware, sem software tekintetében nem lehet csinálni, ami mindenki tetszését elnyeri. Egyszerűen az történt több Xiaomit vettek, mint iPhonet, nekik az kellett.
(#32) pszichiáter : erre már ki sem tértem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest