- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
usanyesz1991
újonc
A téglásítás konkrétan annyit, hogy elnéztem a portválasztásnál egy lépést a topic összefoglalóban. Eredményeként nem akart a 9006os diagnostics portrol lemoccanni. Elküldtem végül több szerelőn keresztül haza, ahol a barátom munkatársa életre tudta kelteni, de már ebbe a szituációba. akármilyen romot pakolok rá, sikeresen felpakolja, legyen szó cn vagy row romról, qfillel vagy miflashhel történő flashelésről, fennakadás nélkül. de sosincs más csak wifi. Mobilnet nuku, sim kártya nincs kész, illetve kapcsolja ki az addig be sem kapcsolt repülő üzemmódot... Imei ellenőrzés az általad megadott kóddal is megvolt, illetve a mobil hátlapján leolvasható. Az lenne a kérdésem, hogy most mit tudok tenni? hogyan tudom működésre bírni a sim kártyát , a mobilnetet, tud e vki vmit mondani? MTK-s vasakra mobil appot is leltem, amivel root rendszeren ez kivitelezhető, de ehhez túlkínálat van, ezért szeretnék tőletek kérdezni, mielőtt valaminek nekimegyek : )
-
usanyesz1991
újonc
Kedves Forumtársak!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van nekem is egy Lenovo z90-7-es készülékem, még az 5.02-es droid volt rajta. Azóta volt, hogy téglásítva lett, később sikerült életre keltenem. Bármilyen droidot rakok is rá, a következő a probléma, akár Qfil, akár Miflash-el próbálkozom. Akár Row akár CN rommal. képernyő kímélő alatt azzal fogad, hogy sim card is not ready, wifim van, mobilnetem abszolút de nincsen. Megpróbáltam APN-t kézzel beállítani. Úgy sem veszi a mobil netet. Hívást nem tudok semmilyen irányba eszközölni, mert azt írja, hogy kapcsoljam ki a repülő üzemmódot, bár az alapból nincs is bekapcsolva. Bárkinek bármi ötlete van, kérem ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest