-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
son007
tag
válasz Atilla001 #1299 üzenetére
Olyan, hogy atom stabil szerintem nincs. Még a gyárilag telepítettek esetében is lehetnek problémák. A családomban van egy Xperia M4 Aqua, hát mondanom sem kell mennyit szívtunk vele. Itthon vettük, hivatalos helyen 10 napja volt nálunk amikor elkezdett magától teljesen random újraindulni, a telefon diagnosztikában jelezte is ezeket a hibákat. Felhívtuk a boltot mondtuk, hogy mi a probléma. Kijött a futár elvitte, mondta hogy szervizbe küldik nem tudják már cserélni 8 napon túl, de két héten belül jelentkeznek (nem akartam vele kötekedni, de ez sem teljesen így van). Persze nem jelentkeztek, mi kerestük meg őket ismét. Azt mondták a szerviztől még nem kaptak választ nem tudnak semmit, amint kapnak jeleznek (kicsit már ment fel a pumpa, mivel a telefon ballagási ajándék volt..) Végül 1,5 hónap után sikerült kicserélniük egy újra (igaz más színben), most úgy néz ki 3 hét használat után, hogy rendben van.
Amiket itt többen ajánlottak ROM-ok (persze mindegyiknél lehetnek hibák/hiányosságok)
1. s240 (5.1)
2. s363 (6.0)
3. 1621/1625 (6.0, nincs benne magyar nyelv, de talán a legstabilabb)Szóval ha valaki így rendel telefont, mint ahogy itt sokan tettük, az vállalja ezeket a rizikókat/kompromisszumokat. Én ha meg is tehetném, hogy 150-200 ezreket költsek telefonra, akkor sem tenném, nekem kb ez az összeg a határ, ezért nyilván nem is várok csodát. A közösség által szorgalmasan "fejlesztett", tesztelt romokkal próbálom kihozni belőle amit lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest