- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Nem tettél fel valamit ami összefügg vele? Képernyő ki-bekapcsolás, esetleg forgatás érzékelő programot?
Táskábateszem kikapcsol, lefordítom lehalkul ilyesmiket?
Ha a futó programok közül elkezded kilőni egyenként amiket te tettél fel, egyszer csak ki fog aludni, van egy fogadásom.
Én a "tap tap app" nevű programot használom a bekapcsoló gomb megkímélésére (és mert nagyon szar helyen van) az csinálja ezt a proxy szenzorral (mert ez a dolga).
Mellesleg próbálkoztam mindenféle billegtetés, rázás közelítés figyelővel hogy feloldja a kijelzőt mikor nekem kell. Akkuidő és erőforrás szempontból nekem ez a tap tap app vált be legjobban.
Bármi aktiválhatja, ami tudni akarja milyen közel van hozzá az arcod, táskád, asztal stb, ez alapján talán sejthető mit raktál fel ami összefügg ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest