- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blizzardking
őstag
válasz
SanyiSay #2493 üzenetére
Nekem a cwm-mel sose volt gondom. Mindent visszaállított bármikor. A TWRP egy dologban tetszik jobban, és az a file browser, hogyha valamit másolgatni kell valahova döglött telefon esetén. Amúgy az összes mentésem cwm-es. Kiterjesztésekkel nem nagyon foglalkoztam, a TWRP könyvtár tartalmát lehúztam PC-re biztos ami biztos. A CWM mentéseket utólag át szoktam nevezgetni, szóval az is csak az első újraindításig a dátum.
Jelenleg az Andrea 4.2.2-140520 van fent, asszem ez az utolsó előtti. Addig nem akarom feltenni a legújabbat, ameddig ki nem derül mi a rákfenéje, ugyanis ez most tök jól szuperál. A kis képek nem átlátszó hátterére sajnos semmi ötletem nincs.bagkri01: Kacérkodtam vele hogy ráflashelem a totál gyári kínai romot, és megnézem azzal mi történik, unalomból vagy mittudomén... Milyen amúgy? Vagy nem mentél nagyon bele..? Angolul nem is tud?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest