Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXUS-6
tag
Szia! Bocsi, hogy én is beledumálok. De, szerintem érdemes a Lenovo magyarországi képviseletével, szervizével próbálkozni a flesselés elött. Én ugyan pár perc guglizás után nem találtam jelentős különbséget a belpiacos, meg a nemzetközi modell között, de a belpiacos pl. VibeUi felhasználói felületet kapott, a nemzetközi meg egy Launcher3 nevűt, szál valami azért nyilvánvalóan van. Ha hardveresen nincs különbség, akkor valszeg nincs akadálya a nemzetközi ROM sajátkezű feltelepítésének sem, de ezt én a Lenovo megkeresése utáni opciónak javasolnám, amennyiben nem tudnak segíteni. A második SIM foglalat hibája lehet hardweres is, én ezt inkább rájuk bíznám. A Lenovo ugye nem egy tipikus kínai dzsunka vállalat, az IBM és a Motorolla egyenági örököse, már akkor a Lenovó gyártotta a termékeiket, amikor még azok saját néven árulták.
A flesselés nem macerásabb más telókénál, csak mivel kevésbé elterjedt több időt igényel a szükséges telepítő + ROM összevadászása. Ha még mindíg aktuális a dolog, akkor visszakeresem, hogy hol találod ezeket.
-
NEXUS-6
tag
Egy hete van meg. Nekem tökéletesen megfelel, mert az előző telót is mindenre használtam, de legkevésbé telefonálásra. Ha megszokja az ember, ami gyorsan bekövetkezik azért, utána már a többi teló tűnik kis nyomoréknak. Én biztos nem cserélném semmire. Újonnan, kártyafüggetlen telefonként a 75 ezer körüli ár vicc, pláne, hogy az összeszerelés, kialakítás első osztályú. Az előre telepítt progik meglepően szegényesek, de ezért van a Play-store.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged