- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BáLiNt^->
csendes tag
válasz
#71562240 #119 üzenetére
értem köszi szépen!
hát nemtudom érdemes e lecserélni a HTC-met ami ugye a BoomSoundról híres, csak már bosszantó hogy nemtudok vele zárt terekben fényképezni, mert a fekete lila.. :S és a nagyobb kijelző is tetszene persze
nem játszom telefonon, de azért jó lenne ha van vmi hardverigényesebb menő program play áruházban azt meg tudjam nézni h milyen, és visszalépés ugye nem biztos h jó a régi M7-esemtő
amit nem értek egyébként mert Snapdragon 615 vs Snapdragon 600 de mind1
várok még vele kicsit, a phab 2 külsőre nem igazán tetszik, ezt sokkal szebbnek találom fehérben
eredetileg Asus zenfone 3 ultrát akartam, csak azt már fél éve nem akarják forgalomba hozni Mo-n.. :/
-
Smish
tag
válasz
#71562240 #111 üzenetére
Köszi, igen a kis fényerővel én is tisztában voltam, de ez tényleg csak erős napsütésben gond.
Amúgy nagyon kontrasztos képe van.
A hardver nekem bőven elég. Nem játszom rajta, minden fürgén működik.
Én 75-ért vettem és a cégemtől visszakaptam az áfát rögtön. Így 59-ből megúsztam. Ami nekem negatívum, hogy hamar merül. Nem bír ki 2 egész napot, mindennap etetni kell. A képátló viszont kárpótol, a párom pl a tönkrement kindle-je helyet használja.
Köszi a segítséget. -
Smish
tag
válasz
#71562240 #109 üzenetére
Igen jóra gondolsz, tehát az alkalmazás tárban nem lehet semmit mappázni, meg felcserélni az ikonok sorrendjét, csak a főoldalon.
Ez így elég gáz, de majd ennek tükrében alakítom a főoldalt.
Közben írtam másik topicba is és írták hogy csak root jöhet számításba.
Az nálam viszont nem játszik, mert nem értek hozzá, meg nem is zavar azért annyira, csak meglepő ez a fix megoldás.
Amúgy miért adtad el ha megkérdezhetem? -
kisza25
félisten
válasz
#71562240 #104 üzenetére
ja tényleg, csak a táblázatban néztem, ott meg 6"-t írnak,
de vékonyítottak a kijelző körül is szóval jóval kisebbnek ígérkezik -
Zoleee89
aktív tag
válasz
#71562240 #92 üzenetére
Helló!
Köszönöm bővített választ, nem tudtam, hogy mobilnettől vagy
200km-es távolság (tulaj és köztem) miatt kicsit lassabban mennek a dolgok ezért is csak most válaszolok.
Megnézte a sim manager részt és a frissítést is "megcsinálta".
Képeket ide töltöm fel, minőségért előre is elnézést kérek, de valami régebbi LG készülékkel tudta csak megcsinálni.
Sim manager résznél nem talált semmi olyan opciót, amivel aktívvá tudná tenni a nano sim foglalatot is.
Lehetséges lenne, hogy magyarországi rommal működésre lehetne bírni? (kicsi kínai romba le lenne tiltva?)
Magyar rom telepítésének a menetéről részletes leírást tudnál mutatni? És hogy honnan lehetne letölteni.
Hátha csak ennyi baja lenne. Ha még sem akkor sim foglalat(érzékelő,lábak) cseréjét valakivel meglehet csináltatni idehaza? -
törölt tag
válasz
#71562240 #90 üzenetére
Illetve nem is jól mondom, az enyém most frissebbre frissül, április 20-i kiadásúra az általatok talált december 29-ivel szemben.
Na de, na de. A második képeden. amit a CPU-Z mért, 150829-es build látható, vagyis tavaly augusztus 29-i buildnek kell lennie azon a telefonon, ehhez képest az ötödik képeden a talált verzió a 151229 rendben is lenne, tavaly december végi. Eddig nem lenne gond. Na de, na de. Az utolsó két képeden azonban a telefoninformáció azt írja, hogy a telefonon 160701 verzió van, ami azt jelentené, hogy idei július elsejei. Na itt kell lennie a zavarnak, hogy érezheti azt a telefon Beállítások menüje, hogy a készüléken olyan rendszerverzió van, ami három hónap múlva következhetne be?!?!?!?!?!?!?!?!? És amihez képest persze hogy nem akarna egy korábbi dátumú buildre visszalépni. Lehet, hogyha beérünk augusztusba, akkor majd az azutáni frissítéseket már telepíteni fogja tudni, és nem lesz zavar(?!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest