Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Smish #112 üzenetére

Ja igen, igaz, azt kifelejtettem, hogy az akksi azért elég gyengécske ekkora kijelzőhöz.

törölt tag

válasz Smish #110 üzenetére

Gondolom, nem lesz nagy hátrány, hogy az alkalmazástárban csak ABC-rendben tudnak lenni az ikonok, a főoldalra úgyis ki tudsz pakolni bármit úgy, ahogy te akarod - és akkor az alkalmazástárra nincs is szükséged. Egyébként elég korrekt oprendszere van, nincs sok "luxus" funkció benne, plusz témák sincsenek hozzá, de elég jól beállítható kényelmes használatra. (Megjegyzem, a Phab Plusnak nagyon jó hangminősége van mobil zenelejátszóként - ha ez érdekes szempont számodra, örülhetsz.)

Én a Phab Plus-t inkább ideiglenes szándékkal vettem, hogy addig is legyen nagyképernyős phabletem, amíg megérkezik a Xiaomi Mi Max, amit kinéztem magamnak, hogy ideális hosszútávú telefonom lesz. És lőn. De kedveltem a Phab Plus-t, hátránya a nem túl erős hardver, a napfényben nem túl világos kijelző és a nem túl bravúros kijelző-előlap arány, azaz a kissé túlzott túlnyúlások, amelyeken néhány mm-t igazán faraghatott volna a gyár, nem lett volna nehéz.

Használd egészséggel, nagyon jó ár-érték arányú telefon szerintem (is).

törölt tag

válasz Smish #108 üzenetére

Csak volt Phab Plusom, és nem biztos, hogy jól értem a kérdéseidet, de ha igen, akkor a válasz egyszerű.

Ha az alkalmazástár alatt azt érted, amit sejtek, akkor láthatod, hogy ott ABC-rendben vannak az ikonok, oszt jó napot. Nem tudod áthelyezni, mert ABC-rendben vannak.
    Ha a mappázás alatt azt érted, hogy több ikont egy mappába helyezni, akkor az a szokásos módszer szerint megy, egyik ikont ráhúzod a másikra, és létrejön a mappa, amibe belekerülnek, a mappát meg tovább tudod tölteni más ikonokkal, és el is nevezni, ahogy akarod. A szokásos módszer. Nyilván persze próbáltad is így, csak elszaladgáltak. Ha azt látod, hogy kiszaladgál az ikon a másik alól, akkor próbálkozni kell, általában akkor sikerül, ha balról jobbra tartva húzod rá az ikont a másikra. Olyan ikont, ami már eleve azon a főképernyőn volt, nem egy másikról húztad át, ugyanazon mozdulattal akarván mindjárt mappába tenni, mert akkor elugrik a másik, előbb rögzíteni kell az ikont az adott főlépernyőn elengedve.

Remélem, nem valami teljesen másra válaszoltam, mint amit kérdeztél.

Szerk.: Ja, és persze szia neked is! :B

Új hozzászólás Aktív témák