- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondolom, nem lesz nagy hátrány, hogy az alkalmazástárban csak ABC-rendben tudnak lenni az ikonok, a főoldalra úgyis ki tudsz pakolni bármit úgy, ahogy te akarod - és akkor az alkalmazástárra nincs is szükséged. Egyébként elég korrekt oprendszere van, nincs sok "luxus" funkció benne, plusz témák sincsenek hozzá, de elég jól beállítható kényelmes használatra. (Megjegyzem, a Phab Plusnak nagyon jó hangminősége van mobil zenelejátszóként - ha ez érdekes szempont számodra, örülhetsz.)
Én a Phab Plus-t inkább ideiglenes szándékkal vettem, hogy addig is legyen nagyképernyős phabletem, amíg megérkezik a Xiaomi Mi Max, amit kinéztem magamnak, hogy ideális hosszútávú telefonom lesz. És lőn. De kedveltem a Phab Plus-t, hátránya a nem túl erős hardver, a napfényben nem túl világos kijelző és a nem túl bravúros kijelző-előlap arány, azaz a kissé túlzott túlnyúlások, amelyeken néhány mm-t igazán faraghatott volna a gyár, nem lett volna nehéz.
Használd egészséggel, nagyon jó ár-érték arányú telefon szerintem (is).
-
törölt tag
Csak volt Phab Plusom, és nem biztos, hogy jól értem a kérdéseidet, de ha igen, akkor a válasz egyszerű.
Ha az alkalmazástár alatt azt érted, amit sejtek, akkor láthatod, hogy ott ABC-rendben vannak az ikonok, oszt jó napot. Nem tudod áthelyezni, mert ABC-rendben vannak.
Ha a mappázás alatt azt érted, hogy több ikont egy mappába helyezni, akkor az a szokásos módszer szerint megy, egyik ikont ráhúzod a másikra, és létrejön a mappa, amibe belekerülnek, a mappát meg tovább tudod tölteni más ikonokkal, és el is nevezni, ahogy akarod. A szokásos módszer. Nyilván persze próbáltad is így, csak elszaladgáltak. Ha azt látod, hogy kiszaladgál az ikon a másik alól, akkor próbálkozni kell, általában akkor sikerül, ha balról jobbra tartva húzod rá az ikont a másikra. Olyan ikont, ami már eleve azon a főképernyőn volt, nem egy másikról húztad át, ugyanazon mozdulattal akarván mindjárt mappába tenni, mert akkor elugrik a másik, előbb rögzíteni kell az ikont az adott főlépernyőn elengedve.Remélem, nem valami teljesen másra válaszoltam, mint amit kérdeztél.
Szerk.: Ja, és persze szia neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged