Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
-
kerjefliki
csendes újonc
Most tesztelgetem en is, hogy milyen korulmenyek kozt tolt a leggyorsabban. Nekem a VibeUi alatt 10%rol kb 3 ora alatt toli fel teljesen, ha mennek dolgok a hatterben, ugy lassabban tolt valamivel. Kikapcsolt allapotban viszont most 11%rol picit tobb mint 2 ora alatt fullon lett.
-
Dominó85
addikt
Pontosan melyik MIUI-t tetted fel? Csak mert Beat2 alatt panaszkodtak a lassú töltésre. Beta4 alatt nekem 2,5 óra volt, ahogyan írod. Amúgy az nem gyors töltés, csak annak tűnhet, mivel a gyári Lenovo töltő erős, illetve ateló elektronikája is jól átereszti az ampereket.
-
kovjoe
aktív tag
Szóval a kísérletezgetés nem vezetett a kívánt eredményre, így gondoltam - mivel a mikrofon problémám csak részben oldódott meg - teszek egy próbát a frissített coucco rom előtt - a domino85 által többször is dicsért - beta miui-val. Meg kell, mondanom, hogy nekem még mindig csak az az old school cwm recovery szimpatikus, hiába - lehet, hogy az a baj, hogy én még dos-on nőttem fel;-) - tettem fel a twrp-t, és próbáltam feltenni a miui-t, 20 perc múlva is csak a loading futott, így maradt a gizchina-s flashes cwm, azzal csont nélkül feltoltam:-), (hiába no aki öreg, annak lassul a felfogása, és ragaszkodik a megszokott dolgokhoz). Egyenlőre két dolog: a hangerő rendben, illetve működik a mikrofon
. Szóval domino85-nek:
.
-
gps76
őstag
Nem kell kikapcsolni a Dolby-t,csak a volume leveler kapcsolót.
Milyen bug lenne a romban,amit mi használunk tejesen jó.
Próbaképpen [link] letöltöttem az 5.1 - arm64 - pico verziót és szűz rendszerre felrakva,a play-en,google play szolgáltatásokon,meg google filmek-en kívűl semmi nincs,de letölthető bármelyik,és szinkronizál is rendesen. -
-
laclac88
csendes tag
Igen, így már jó lett, köszönöm!
A factory reset kimaradt nálam az előbb... Viszont így is felment rá az egyik Vibe UI 2.8-as ROM, miközben a Nexus ROM nem. Gyanús is volt, hogy honnan emlékszik a Wifi jelszóra a 2.8-as UI.
Egyelőre még a Nexus ROM-ot nem mertem feltenni, most örülök, hogy működik.Általános szabályként, mindig a működő rendszerben kell egy Factory resetet nyomni mielőtt belépnék a TWRP-be cache-t wipeolni majd ROMot installálni?
Vagy a TWRP 2.8.6 - wipe menüjében merjem használni a Format Data gombot az Advanced Format mellett?Nexus v2 ROM-ban milyen plusz fotós feature-ök vannak benne? RAW-ban is enged fotózni?
-
Dominó85
addikt
Más színt nem is lehet kicsalni a ledből, ugyanis nem RGB led van benne, hanem egy piros és egy zöld. Így jártunk. A Lenovo ilyen és ehhez hasonló xarokon spórol állandóan. Ami valljuk be igen gáz, mivel a Xiaomi Hongmi telómba is belefért az a rohadt RGB led az árba...
-
gps76
őstag
TWRP-nél nálam eddig soha nem volt restore-al gond.
Sok helyen írják,belpiacos a telefon azért kínai meg angol.
Mondjuk kíváncsi lennék a soknyelvűeket hogy fordítják,honnan szedik a fordítást hozzá,mert pl.ami nekünk van a google féle droidban nincs. Lehet valamelyik másik Lenovo romjából amiben van magyar... -
gps76
őstag
Érdemesebb a 2.8.7.0 TWRP-t használni,sokszor a CWM sipákol,ez meg nem ha valamit fel akar rakni az ember.
És van benne ez a Maxxaudio EQ progi,meg a lehúzható gyorskapcsolók közt is sound effect néven(lehet nincs kirakva a 3 pöttyön belül lehet szerkeszteni őket)?Én meg ráértem és ráengedtem amit felajánl update-t a zöld felfelé mutató nyilacskás OTA updater,1542-est említi.Fel is rakja,de alig van benne valami meg angol/kínai csak. Viszont a recovery-t is cserélte gyárira,lehetett flashtoollal felrakni a TWRP-t és mivel csináltam backup-ot a 1540D-ről,simán restore lett a vége. Most nyomkodom egy jó ideje,eddig nem találtam hibát benne,notif. LED is jó.
-
gps76
őstag
Nálam gond van,mert a gmailbe lépve a play szolgáltatások leáll,és a fiókoknál is a piros felkiáltójel van. Próbáltam mégegyszer wipe-olni de ugyanaz. Aztán léptem egy merészet és ráengedtem itt lévő gapps5.1-arm... -ot és szintén wipe után most már jól működik,viszont van a piros OTA mellett a zöld telefon ikonos VibeUI gyári system updater is,meg maxxaudio(belekerült a lehúzható gyorskapcsolók közé is), google naptár,stb. programok kerültek a romba bele,hogy mitől nem tudom.Erre tud valaki választ hogy kerültek bele? A gapps valami 90 MB körüli,viszont a microsd-n van twrp backup. A recovery-ben nyomtam wipe-ot az új 1540-es COUCO92 romra meg install gapps,ennyi.
-
Dominó85
addikt
-
Tegnap este felraktam én is, végül az üveglapot. A jobb alsó sarka sajnos nem tapadt le normálisan egy kb. 3-4 mm2-es részen, remélem emiatt nem fog felválni az egész. Pedig a prémium minőségűt választottam ebayről, kb. 600 Ft volt egy "soft" szilikon tokkal együtt.
Fél nap használat után egyelőre én sem érzem, hogy rosszabbul érzékelné az érintéseket.
-
Dominó85
addikt
Csengőhang beállítása Nexus rom alatt: Beállítások -> Hang és értesítések -> Előre meghatározott profiloknál a kiválasztott melletti fogaskerékre kattintva -> SIM kiválasztása -> Totalcommander használatának kiválasztás
A forrás a miui oldala, az hogy van egy két holló az egy dolog. Az egyik MOD írta a K3 Note topikba, hogy nincsen 5.0-5.1 forráskódjuk MTK67xx alá még. Ezért nem fejlesztenek rá. Szerződés őket pedig a Qualcommal köti 2016-ig. Aztán majd a Leadcore felé húznak.
A Helio X10 ráadásul házon belül egy balfogás az MTK részéről. A Mali T760MP2 (MT6752) lazán veri 3D-ben a PowerVR Rogue 6200-at (Helio X10).
Duliee
Köszi, javítva. -
Dominó85
addikt
Miui V6 rom már létezik K3 Note-ra, csak egy a bökkenő: 4.4.4
Ugyanis a drága Xiaomi az MTK chipsetekkel NEM foglalkozik. Qualcomm-val kötöttek szerződést (gratula hozzá... mentek volna inkább az Exynos 7xxx felé... ő bajuk) Egyes források (kommentelők) azt állítják, hogy 5.0-ás a MIUI V6 rom K3 Note-ra, de sokan téglásodás miatt pampognak. Szóval van is, meg nincs is MIUI. Amúgy a Nexus 5 Rom-nál fürgébb romot még életemben nem láttam. Minden egy szempillantás alatt elindul. Nem mellesleg 5.1 alapú, nem pedig a bughalmaz 5.0.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest