- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laclac88
csendes tag
Igen, így már jó lett, köszönöm!
A factory reset kimaradt nálam az előbb... Viszont így is felment rá az egyik Vibe UI 2.8-as ROM, miközben a Nexus ROM nem. Gyanús is volt, hogy honnan emlékszik a Wifi jelszóra a 2.8-as UI.
Egyelőre még a Nexus ROM-ot nem mertem feltenni, most örülök, hogy működik.Általános szabályként, mindig a működő rendszerben kell egy Factory resetet nyomni mielőtt belépnék a TWRP-be cache-t wipeolni majd ROMot installálni?
Vagy a TWRP 2.8.6 - wipe menüjében merjem használni a Format Data gombot az Advanced Format mellett?Nexus v2 ROM-ban milyen plusz fotós feature-ök vannak benne? RAW-ban is enged fotózni?
-
laclac88
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolás után nem tölt be a telefon (ROM csere utáni első indítás), pedig vártam fél órát a betöltésre.
A leírtak szerint telepítettem.
- kingroot - rootolás
- custom recovery (TWRP) telepítés SP Flash Tool programmal
- recovery elindítás a mobilon (3 gomb egyszerre történő nyomvatartásával történő bekapcsolás)
- wipe cache, wipe dalwik cache - apply
- install - kiválasztottam az SD kártyát, a zip fájlt (NEXUS-V2-K50-T5.zip), végigment a telepítés hiba nélkül
- rebootInnentől kezdve csak a 4 karika dobálózik össze vissza a képernyőn mintha be akarna tölteni, de mégsem történik semmi.
Ez az első ROM cserém ezen a telefonon. Próbáltam másik ROM-ot (Nexus ROM v1) is feltelepíteni, mindegyik a needrom.com-ról lett letöltve. A probléma ott is ugyanez.
A kérdésem az lenne mi lenne, hogy vajon mit ronthatok el? Kihagytam volna egy lépést? Nem sikerült megtalálnom a hibát, és nem szeretném tovább rontani a helyzetet egy meggondolatlan kattintásommal.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest