Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laclac88

csendes tag

válasz kovjoe #1030 üzenetére

Igen, így már jó lett, köszönöm! :)

A factory reset kimaradt nálam az előbb... Viszont így is felment rá az egyik Vibe UI 2.8-as ROM, miközben a Nexus ROM nem. Gyanús is volt, hogy honnan emlékszik a Wifi jelszóra a 2.8-as UI.
    Egyelőre még a Nexus ROM-ot nem mertem feltenni, most örülök, hogy működik.

Általános szabályként, mindig a működő rendszerben kell egy Factory resetet nyomni mielőtt belépnék a TWRP-be cache-t wipeolni majd ROMot installálni?
    Vagy a TWRP 2.8.6 - wipe menüjében merjem használni a Format Data gombot az Advanced Format mellett?

Nexus v2 ROM-ban milyen plusz fotós feature-ök vannak benne? RAW-ban is enged fotózni?

• laclac88

csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolás után nem tölt be a telefon (ROM csere utáni első indítás), pedig vártam fél órát a betöltésre.
    A leírtak szerint telepítettem.
    - kingroot - rootolás
    - custom recovery (TWRP) telepítés SP Flash Tool programmal
    - recovery elindítás a mobilon (3 gomb egyszerre történő nyomvatartásával történő bekapcsolás)
    - wipe cache, wipe dalwik cache - apply
    - install - kiválasztottam az SD kártyát, a zip fájlt (NEXUS-V2-K50-T5.zip), végigment a telepítés hiba nélkül
    - reboot

Innentől kezdve csak a 4 karika dobálózik össze vissza a képernyőn mintha be akarna tölteni, de mégsem történik semmi.

Ez az első ROM cserém ezen a telefonon. Próbáltam másik ROM-ot (Nexus ROM v1) is feltelepíteni, mindegyik a needrom.com-ról lett letöltve. A probléma ott is ugyanez.

A kérdésem az lenne mi lenne, hogy vajon mit ronthatok el? Kihagytam volna egy lépést? Nem sikerült megtalálnom a hibát, és nem szeretném tovább rontani a helyzetet egy meggondolatlan kattintásommal.

Köszönöm a segítséget. :)

Új hozzászólás Aktív témák