- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
miccur
aktív tag
-
miccur
aktív tag
Nemtom minek kell ezt igy vesézni.-? mire nem elég egy 9800gtx ????? Szerintem mindenre, ja hogy sokat fogyaszt , akkor vegyél ATIi-t (-10W) , ja hogy az NV halkabb , hát igen ...... volt 4850-és -4870-is mindegyik hangos búgos foss, szal szer véleményem szerint tök felesleges okoskodni, ha mükszik akkor meg sz@rmi rá!!!!!!!!!! 65nm nálam terhelés alatt 51C 60% (ventivel) ezt mellik ati TUDJA?
Üdv. miccur
Jaham !! és milőtt még NV fun-nak kiáltanál ki nem vagyok sem egyik sem másik...
-
Ste
addikt
-
Ste
addikt
egyedül a cikkek fordulatai meglepőek (biztos nem rajtatok múlik), ezért reagáltam élesen
egyik cikkben: Ti! Olcsóbb nyákot tervezni, ha piacon akartok maradni!
másik cikkben: Jajj de arik vagytok, hogy új nyákot terveztetek! Amiért ilyen jófiúk voltatok, áruljátok csakpersze a másodikhoz hozzátartozik egy kiegészítés is: Áruljátok csak olcsóbban a saját gazdaságosabb nyákra épülő kártyáinkat, ami után mi ugyanazt a pénzt kapjuk meg. Nehogy má mi járjunk rosszul, majd Ti gyártók kaszáltok kevesebb hasznot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest