Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igazából rajtam múlik a dolog, A valamelyik előző cikkben arról írtam, hogy az NV megkérte a gyártókat, hogy tervezzenek olcsó nyákot, ha tartani akarják az árversenyt. (nyilván ez értelmezhető felszólításnak is) - ez az infó egy meg nem nevezett gyártótól származik
A mostani NYÁK-ra vonatkozó információk az NV közleményéből valók. Ők úgy írták le, hogy engedélyezték a gyártóknak az saját NYÁK tervezését. Igazából bármennyire is átlátszó a közlemény, nem érezném etikusnak kifordítani a cég szavait. Ezért közöltem le így.
Szerintem az NV most próbál keményíteni, mert ők dolgoznak a GTX 260 sikeréért (nyilván a termék háromszori megújítását érzik eredménynek). Azonban valamiért nem értik meg a gyártók aggodalmait ... gondolom a raktárkészlet komoly mennyiségű GTX 260-at tartalmaz.. Valószínűleg a komolyabb problémák elkerülése véget, folyamatos tárgyalások folynak az árak kialakításáról. Én úgy gondolom, hogy az NV engedni fog. Engednie kell ... nem üzlet a partnereket csődbe juttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen egeret válasszak?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest