- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
ez a topik sajnos meghalt ... pedig régen nevettem ennyit
-
Quan-Chi
őstag
válasz
ThisNoHoosh #158 üzenetére
amúgy meg csak akkor lehet komolyan beszélgetni egy topikban ha maga a téma is komoly ... ez hogy ott van az a csávó meg egy felismerhetetlen VGA ... háát
-
ló úr
őstag
válasz
ThisNoHoosh #158 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
Ez nem vicctopic, hanem egy szakmai írás topicja, úgyhogy a továbbiakban kéretik ennek megfelelően hozzászólni!
-
Tidus
addikt
Ezek a hitegetésből élnek, megint a nagy titkolózás, és igen csak úgy néz ki hogy a háttérben nem igazán áll semmi forradalmian új. De ha lessz is valami forradalmian új jövö tavasszal, az már megint más kérdés lessz, hogy mihez képest.?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Dr. Romano #140 üzenetére
jó volt az a 95 ... 95ben
-
szacsee
nagyúr
Na a fagyi mégis visszanyalt?
R600 kijövetelekor ha jól emlékszem csúsztattak ATI-ék és már lassan komikus volt a helyzet... most ellenben NV-nél némi előjáték is bejátszott a renamed edition VGA-kkal... képzelem mit tesznek egy nővel... 9 hónap csak az előjáték... nade a gyerek mikor jön?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
7Heads Drago #136 üzenetére
nem kell aggódni , nem egy sarki vegyesboltról van szó ami 1ik napról a másikra bezárhat! az ATI is ugyan így járt az R600-al ( HD2xxx és 3xxx ) nagyon sovány volt egy G80-hoz és főleg aztán a G90 hez ... és mégis mi lett, kidobozz egy 4850-et ami felborította az egész VGA piacot, remélem ezt fogjuk most látni az NV-től is
-
7Heads Drago
veterán
A pletykák alapján az A2-es változat a tervezettnél jelentősen gyengébb órajelek alkalmazását teszi lehetővé, tehát az NVIDIA mérnökeinek a gyártási szempontok mellett az teljesítmény növelésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.
Na most mire kijön, addigra az Ati meg kidob majd egy még nagyobb kártyát. Ez az egész veszett fejsze nyele kezd lenni az Nvidia részéről. -
Quan-Chi
őstag
a hűtője olyan mint a ref gtx260-nak
lehet hogy az is
-
Solten
őstag
válasz
ThisNoHoosh #105 üzenetére
-
kukorizz
csendes tag
érdekes az egész
-
törölt tag
-
Az Nvidia továbbra is csak ködösít,semmi konkrétum,vajon miért?
Nem hinném,hogy az Ati malmára akarják hajtani a saját vizüket,de jelen pillanatban pedig úgy néz ki.
Gondolom tavaszra ha Jön a Fermi,ha tényleg jön és nagyon ütös lesz akkor az Ati válasza nem fog késni hónapokat,sőt lehet,hogy tavaszra jön egy módosított 5000 széria -
priti
addikt
Akárhogy nézem sehogy se jó, ez úgy jó hogy csak a gép van ott és V alakban van két lámba kétolodalról hogy jól látszódjon a gép belseje, de így hogy ott ül mellette csórikám kitakarva a lámpa elöl a gép sarkát áááhh, hagyjuk.
Ez viszont azt jelenti, hogy a konkurencia műve a kép. Lejárató kampány szagú. Nehogymár ne érjen rá egy fényképre.
-
priti
addikt
A VGA kábel árnyéka, meg az ipse fejének árnyéka szerint is a szembefény szétvakít mindent ezerrel tombol a vaku, a gépház bal felső sarkának árnyéka mit keres ott a VGA kábel mögött?
Szerintem az a szerencsétlen ember ott sem volt amikor ezt a gépet fotózták, azt még bevenném, hogy a VGA kábelnek 2 árnyéka van, bár gyanús, de ha szembevakuval ilyen erős árnyékot vet a gép sarka az már azért érdekes. -
mephi666
nagyúr
azért szerintem ez is szépet szólt
de szerintem tesznek a fermibe a biztonság kedvéért a cuda meg fiziksz mellé egy kis hasadóanyagot is, hogy cudanagy, teljesen realisztikus pukkanás legyen
-
JoolsNOS
veterán
Hát ennek a ferminek rohadt nagyot kéne szólnia, különben az nv eláshatja magát. Az legalább még 4 hónap, addig meg még hány ilyen idegesítő "hír"morzsa fog megjelenni
-
demagóg
aktív tag
válasz
ThisNoHoosh #31 üzenetére
Sajnos a kép infói nem mutatják a készítés dátumát.
Az Exif adatok elérhetőek. -
joi29
őstag
válasz
Barthezz2 #83 üzenetére
-Igazából ezeket a kártyákat manók készítik az északi sarkon a télapó
műhelyében és csak azok a csúnya Nvidia és AMD cégek ragasztgatják rá
hogy egyiké vagy másiké az adott szállítmány, amit épp ellopnak
a szánkóról karácsony éjjelén, tudod és ezért kell most várni a Fermi-re.
-Ugyanis a csúnya AMD még tavaly félre tett egy rakat ilyen ügyes kártyát
és most azt osztogatja így karácsony előtt sok pénzért, holott az ingyen
járna minden gyereknek karácsonyra.
-Az Nvidia pedig majd most szeretne lecsapni a mit sem sejtő öregapóra
hogy megszerezze a manók által általános számításokra is kihegyezett vga-kat.
-Ezért van az hogy mire az Nvidia krampuszai kicsomagolják és át matricázzák
a kártyákat addigra tavasz lesz. Bizony! -
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem fel van dobva a magas labda azzal az üres táblával. Hajrá photoshop
Kérünk minél több képzeletbeli roadmap-et vagy haditervet az ati ellen.
-
gézu
őstag
Mit nem lehet azon érteni, hogy a Fermi már tavaly nyáron kész volt, csak az ATI kérésére a HD6xxx szériáig elhalasztották a megjelentetését?
-
D.Orion
veterán
válasz
ThisNoHoosh #75 üzenetére
Ooo, akkor asszem majd februárban visszanézek ebbe a topikba, mert addig senki nem fog írni.
-
DemonDani
addikt
válasz
ThisNoHoosh #75 üzenetére
Az "olcso" Finepix fényképező közel 150ezer forint és talán a világ első 3D-s kompakt fényképezője amit forgalomban lehet kapni.
(igazán tolhattak volna 3D képet de ha a közetkező kép amit postolnak a facebookon az egy városkép lesz 3Dben és oda lesz írva realtime render a GF100al akkor már tudjuk hogy fake xD
-
zuchy
őstag
válasz
ThisNoHoosh #60 üzenetére
Ez jó.
De érdekes hogy Ferni van oda írva nem Fermi.
-
DemonDani
addikt
Jók ezek a vicckommentek
Amugy az az 5970es kép sem álja meg a helyét... örülnek ha az 5870/50re jut rv870
-
Móci
addikt
válasz
Urvajóóóó!
-
Lacix29
őstag
Gyanús hogy nem mutat fel egy napilapot sem jól kivehető dátummal.
-
Solten
őstag
válasz
(#67) D1Rect: csak egy nvidia-hir kell, es feldobja a napot...
-
válasz
Lol
(#64) Solten: Beindult a poéngyár.
-
Solten
őstag
hm...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
+1
-
No-kia
addikt
válasz
Mr.Csizmás #51 üzenetére
vááá, majdnem lefordultam a székről a röhögéstől
-
whiz
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #43 üzenetére
Ugyan win7 van a monitoron, ami cáfolná a 2008-as dátumot a táblán, viszont jobban megnézve recés az nv control panel teteje a monitor képén. Márpedig ilyen nem sűrűn fordul elő a valóságban, és a kép többi részén sem, szóval gyanús, hogy az a monitor eredetileg mást mutatott. Szar munkát végzett az, aki rárakta az aktuálisat, na.
Nem értem, ha már ennyi energiát fektetnek kamu hírekbe, miért nem képesek legalább tényleg hibátlanra=hihetőre csinálni?
-
Narancs
őstag
válasz
Mr.Csizmás #51 üzenetére
megalol
-
D.Orion
veterán
Ez egész egyszerűen...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt szedik darabokra ezt a képet az élesebb szemű user-ek. Ahogy végigolvastam a commenteket már látom, hogy lassan eme kép is fake lesz. A legutóbbiról mi hír van egyébként? Amin volt vagy 20 hiba. Nem világító egér és bill, háttérben egy másik gép stb stb...
Szvsz az nv direkt rak ilyen "easter eggs"-et a képre. Negatív reklám is reklám. A "hibák" nélkül ez csak egy 5 perces hír lenne, így viszont több napig is beszélik, hogy: Láttad az új Fermi képet? Az is tele van hibával. Marketingből csillagos ötös az nV!
Egyébként meg egy talicska trágya az egész kártya sztem.
Ui.: Azt a firkát a táblára pedig a kép készülte előtt írták fel, mert ha tényleg a dátum szerint íródott volna, akkor bizony már jóval kopottabb lenne. Gondolkozzatok már logikusan... Gondolom sokan írtak már vizául táblára és látták már, hogy hogyan néz ki rajta az egy hete fent hagyott írás... Ez meg már fent van egy éve és nincs kifakulva meg megkopva?
Ugyan már lóf@sz a seggükbe.
-
atti_2010
nagyúr
Holnap jön a válasz Nvidiatol, kirúgták a takarítónőt meg a fickó fodrászát, de a Fermi jönni fog tavasszal, de lehet hogy megvárjak a HD 6....... szériát hogy elintézzék a dolgot 1 füst alatt.
-
jones965
Modder
válasz
DeltaPower #42 üzenetére
Nagy valószínűség szerint corsair H50.
-
LackoMester
addikt
válasz
Mr.Csizmás #43 üzenetére
elveszett a törlöszivacs
megesik még a legjobb helyen,a legjobbakkal is
ABU-muszáj lenne valami jó kis cuccal kijönni,úgylegyen
kicsit lemosni az AMD pofiját
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
atti_2010 #47 üzenetére
Hitetlenek vagytok ... pedig elképzelhető.
Sőt a Fermi tavasszal itt lesz és seggbe rúg minden kártyát. Azért nincs teljesítményadat, mert nem akarják elrontani az AMD karácsonyát.
Mindenre van logikus magyarázat.Móci: Jah ... ő lesz az NV új IT celebje. Huang papát már nem komálja a nép.
Mr.Csizmás (#51):
-
Móci
addikt
És? Ha esetleg ez is kamu? Legalább a faszikám örül neki, hogy a képen szerepelhet! Már megérte!
-
atti_2010
nagyúr
Ne mondja senki hogy azt a táblát tavaly Augusztus óta nem töröltek le.
Na elkéstem. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #43 üzenetére
Másfél éve nem töröltek táblát ... nem olyan nagy dolog az
-
LackoMester
addikt
gondolom 1-2 fejesnek,nagy részvényesnek mutatták meg a cuccot...nemtudom de szerintem gondban vannak
tény,nemtesz jót a grafikus kártyák piacának,ez a sok totojázás
az nV-a részéröl
-
Mr.Csizmás
titán
pár kérdés
1. miért 2008 aug. 19-i dátum van a háttérben lévő táblán?
2. érdekeses, hogy a monitor pont annyira lóg ki a képből, hogy ne lehessen látni az óra/dátumot a sarokban...
3. nv control panel is gyanús -
DeltaPower
addikt
valaki tudja hogy a procin milyen spéci blokk van?
első ránézésre a fermi olyan gyenge még sli-ben is, hogy ahhoz is szét kell tuningolni a procit, hogy lefussanak rajta a benchmarkok
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Twitteren jók a képre a reagálások:
"Ah fun pic, rendered beautifully on my HD 5850"
-
Dare2Live
félisten
válasz
ThisNoHoosh #39 üzenetére
ha lenyulok a 4850hez az idlen olyan 80c, loadnon 100C fölött. áramot bezony eszi. hm
-
littlelion21
addikt
Az sg.hu-ra való ez a "hír", nem ide.
-
Male
nagyúr
Akkor a boltos a hibás szerintük... és mindennek baja van, de ők jól döntöttek
Nem is értem itt páran miért mondják, hogy rosszak a marketingeseik, meg hogy adatokat kéne kiadni. Pedig pont, hogy nagyon ügyesen csinálják, tartják fent az érdeklődést, és a kételyt az elfordulni készülő vevőkben, hogy esetleg mégiscsak nagyon jó lesz a Fermi, meg kéne várni...
Nomeg egy fogszabályozó és egy borotválás a nyakára még ráfért volna...
ThisNoHoosh: ...de az a 3D-s FinePix...
-
Solten
őstag
Makett...
(#19) Dr. Romano: vegre egy ertelmes ember. En szinte csak arrol olvasgatok hogy a boltosok dzsiforcot ajanlgatnak...
-
Integra
titán
LOL
és mindezt apple pólóban, bravo -
atti_2010
nagyúr
válasz
ThisNoHoosh #26 üzenetére
Szerintem nem lesz de ezt majd tavasszal jelentik be.
-
P00By
nagyúr
Ezt a rengeteg infót a Fermi-ről, egyébként csúcs ez a kép!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dr. Romano #19 üzenetére
Nem baj, legalább a hülyeségükön tanulnak. Hazaviszik az 1Gb-os 9500GT-ét DDr2-vel, és full grafikán szeretnének játszani minden játékkal, 1920x1080-ban. Otthon szembesülnek csak, hogy szaggat az egész fos, még 1280-ben is.
A hírhez pedig: Tessék, már beszélünk is a Fermi-ről. Erre éppen elég volt. Csalogatásnak még jó. "várjatok, mindjárt elkészül, várjatok ne hogy radeont vegyetek, várjatok azonnal kiadjuk, még egy kicsi türelem, azonnal kész, stb..............................................
Ezt becsülöm a NV marketingeseiben, tudják hogy kell üzletelni, és hogyan kell csökkenteni a konkurencia utáni érdeklődést. Ha így elmegy 2011-12-ig, akkor még mindig jó pénzeket fog kaszálni az NV, és még csak véletlenül sem fog halványodni tündöklésük a radeon mellett.
Jah és a kép: Borzalmas. Ez készülhetett akár félévvel ezelőtt is, ráadásul nem lehet tudni, hogy pontosan milyen kártyák is azok ott valójában.
-
válasz
Dr. Romano #19 üzenetére
Meg az offline játékos magazinban ott van hány pontot kap 3trémárkban, manipulált grafikonnal... Meg vegyél mellé HKC tápot....
-
Tigerclaw
nagyúr
A képen egy érdekes rész van. A táblán ott maradt egy régi sportfogadás.
Colts - PatriotsA Steele és Ragones pedig két az nvidia-nál dolgozó valaki. Talán Jay Steel és David Ragones.
A dátum szerint régen törölték le az a táblát.
-
-
antikomcsi
veterán
válasz
Barthezz2 #14 üzenetére
Sőt, nem is a 8800GT volt az utolsó, hanem a Ti4200. Azért ne essünk már túlzásokba.
Egyébként a hírhez kapcsolódván, mint már páran mondták, én sem két fermit látok, hanem két valamit, akármit sli-be kötve. Bár ez egy kép, és akár CF-is lehet, vagy bármilyen nyák nv köntösben.
A hír magában egyébként nem olyan rossz, mint mondják, kellenek az ilyen érdekes pletykák is.
-
darkarthur
senior tag
válasz
Dr. Romano #19 üzenetére
Már elég rég megalapozták ezt a jó marketinggel! Ez nagyon sokat számít!
-
darkarthur
senior tag
Ez gáz
-
Dr. Romano
veterán
Hiába megy most sz*rul az NV-nek a neve még mindig eladja a kártyáit. A boltba betérő emberek 90%-a még most is csak azt tudja, hogy a Geforce a jó minnél több rammal. Ha ajánlok nekik Radeont, azt sem tudják mi van. Ez szomorú...
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát igen, ennek a hírnek szó szerint zero az információtartalma. Arra jó csak mint amire jó egy celeb-ről szóló hír egy bulvárújságban: Mindegy, hogy mi csak beszéljenek róla.
Kártya nincs, jó ideig nem is lesz. A GT240 jó példa arra, hogy gyerekcipőben jár náluk a 40nm-es gyártás bevezetése. Az A2 és A3 között annyi lehet a különbség, hogy az A2 verzióban még túl sok a selejt, nem lehet belőle termék.
-
atti_2010
nagyúr
Mar kezdem sajnálni az Nvidia fanokat, ilyen szívatás és ráadásul ennyiszer nem beszélve hogy mikor lesz így radeonom?
-
Érdekesen néz ki az a gépház
Nem tudja valaki milyen ez?
Hogy ON is legyek: Engem is az döbbentett meg, hogy jövő tavasszal?
Mikor is adtak ki utoljára valami újat? 8800GT személyében?
-
Geffry
aktív tag
Én tartom a véleményem amit már más fórumban is kifejtettem: szerintem nem semmi értelme most 5xxx radeont venni. Semelyiket. Drágák és semmi nincs amihez kellenének.
Maximum ha valaki végre magas felbontáson akar krízisezni...
Röviden: nem a radeonista szólt belőlem, csak az szúrt szemet hogy kb egy pár fekete fröccsöntött papucs is lehetne abban a gépben... mégcsak a monitoron sincs semmi infó.Egyébként mindennek két vége van, szóval abban is van igazság amit mondasz.
-
whiz
aktív tag
"az AMD a Radeon HD 5000 család személyében alternatívát is kínál a Microsoft új API-jára."
He? Ez kicsit úgy hangzik, mintha nekik lenne valami saját API-juk a DX11 mellett.
-
kételkedem
addikt
Egyértelműen egy Rainbow Apple
-
mephi666
nagyúr
ez olyan "hoztak is ajándékot meg nem is..."="mutattak is valamit meg nem is"
megy az etetés meg a vakítás... valamit szed szerintem a marketingrészleg, mert ilyen idióta stratégiával dolgozni, mint amit az elmúlt években csinálnak, ez már kriminális... egyre hiteltelenebbé válik a cég, de legalább cikkeznek/beszélnek róla... ez is valami... mindenesetre örülnék, ha a karácsonyi szünetre küldenének kis cuccot, hogy jobban teljesen a napjaim
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Az elírás. Ott ne gondolj rosszra.
Az A2 még nem olyan jó, hogy sokat lehessen gyártani belőle. Meg az A3-ba jó lenne összekaparni úgy +500 MHz-et a shader órajelre, de +200 sem ártana a maghoz.
spirit007, Geffry: Sokan vacillálnak, hogy vegyenek-e HD 5000-et. Jelenleg ez jó eséllyel az évi utolsó morzsa a Fermiről. Páran lehet döntésre jutnak. Vagy várnak tovább, vagy vesznek egy DX11-es Radeont.
-
Geffry
aktív tag
Nem akarok okoskodni de ez a kép kb semmit nem mutat és így az egész cikk picit értelmetlen. Az egyetlen számomra megdöbbentő információ amit tartalmaz az hogy jövő tavasszal?! Ez most komoly?
Nem mintha több gpu erő kéne nekem mint amit a 4670em nyújt, de az árverseny érdekében kicsit összeszedhetnék magukat. Az AMD-nek semmi oka nincs így az árcsökkentésre. Csodálom hogy még nem emeltek....
Továbbá szerintem ha ennyire erölködnek azon hogy "híreket" adjanak az új cuccról, az csak azt jelentheti hogy gáz van... -
Móci
addikt
Ez tré. Ki a fene kíváncsi arra a szemüveges baromra, aki örül a gépnek? Mellesleg nem egy Apple jel van a pólóján? Bár lehet, hogy az én szemem csal...
Ha ennyit titkolnak, akkor vagy gagyi lesz a teljesítmény, vagy éppen hogy beéri a Radeonokat. -
]Phobos[
senior tag
Zárt ajtók mögött LOL. Ez már tragikomédia. Vagy nagyot szól majd, vagy rútúl beégnek.
-
FRENK1988
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
"Az A2 és A3 chipek közt mi a különbség azon kívül, hogy nem adják ki?" szerintem ilyen engneering sample. Ezek erősebbek, jobban tuningolhatóak.
(#2) spirit007:Ne légy ennyire kocsog az nV-vel
-
Igazán haladhatnának már...
-
Silentfrog
veterán
Egy ilyen kép semmit sem mutat.
Én is tudok bármikor olyan képet mutatni hogy egy ufoval állok a titanic fedélzetén és éppen becsapodik egy metorit ami kinyirja a dinokat.
Ha nincsennek számok akkor itt hirértéke sincs a számomra a képeknek -
spirit007
senior tag
Legalább egy szép csajszi lenne a képen , akkor volna mit nézni
Abu ! Ezt kár volt a "hírek" szekcióba rakni mivel hír értéke zéró , még bulvárnak is gyenge ... mehetne a logoutra , bár ott se a címlapos írások közé -
Mr.Csizmás
titán
míg a GeForce vonal képviselője zárt ajtók mögött futtatta az első DirectX 11-es tesztprogramot, ami az Unigine Heaven névre hallgat.
kedves nv, ennek kurvasok értelme van
legalább eredményeket közölhetnének...
GeForce mérete 10,5 hüvely hosszú lesz
Az A2 és A3 chipek közt mi a különbség azon kívül, hogy nem adják ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest