- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
ThisNoHoosh #75 üzenetére
Ooo, akkor asszem majd februárban visszanézek ebbe a topikba, mert addig senki nem fog írni.
-
D.Orion
veterán
Ez egész egyszerűen...
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt szedik darabokra ezt a képet az élesebb szemű user-ek. Ahogy végigolvastam a commenteket már látom, hogy lassan eme kép is fake lesz. A legutóbbiról mi hír van egyébként? Amin volt vagy 20 hiba. Nem világító egér és bill, háttérben egy másik gép stb stb...
Szvsz az nv direkt rak ilyen "easter eggs"-et a képre. Negatív reklám is reklám. A "hibák" nélkül ez csak egy 5 perces hír lenne, így viszont több napig is beszélik, hogy: Láttad az új Fermi képet? Az is tele van hibával. Marketingből csillagos ötös az nV!
Egyébként meg egy talicska trágya az egész kártya sztem.
Ui.: Azt a firkát a táblára pedig a kép készülte előtt írták fel, mert ha tényleg a dátum szerint íródott volna, akkor bizony már jóval kopottabb lenne. Gondolkozzatok már logikusan... Gondolom sokan írtak már vizául táblára és látták már, hogy hogyan néz ki rajta az egy hete fent hagyott írás... Ez meg már fent van egy éve és nincs kifakulva meg megkopva?
Ugyan már lóf@sz a seggükbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest