- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Én tartom a véleményem amit már más fórumban is kifejtettem: szerintem nem semmi értelme most 5xxx radeont venni. Semelyiket. Drágák és semmi nincs amihez kellenének.
Maximum ha valaki végre magas felbontáson akar krízisezni...
Röviden: nem a radeonista szólt belőlem, csak az szúrt szemet hogy kb egy pár fekete fröccsöntött papucs is lehetne abban a gépben... mégcsak a monitoron sincs semmi infó.Egyébként mindennek két vége van, szóval abban is van igazság amit mondasz.
-
Geffry
aktív tag
Nem akarok okoskodni de ez a kép kb semmit nem mutat és így az egész cikk picit értelmetlen. Az egyetlen számomra megdöbbentő információ amit tartalmaz az hogy jövő tavasszal?! Ez most komoly?
Nem mintha több gpu erő kéne nekem mint amit a 4670em nyújt, de az árverseny érdekében kicsit összeszedhetnék magukat. Az AMD-nek semmi oka nincs így az árcsökkentésre. Csodálom hogy még nem emeltek....
Továbbá szerintem ha ennyire erölködnek azon hogy "híreket" adjanak az új cuccról, az csak azt jelentheti hogy gáz van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest