- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatér a Pebble
- Fotók, videók mobillal
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz Williamgrant #12627 üzenetére
Van a családban 3 féle Redmi 3 is (Redmi 3 arany, Redmi 3 Pro fekete, Redmi 3 S Prime EU fekete), minddel hasonló volt az eredmény, mint amit Te és a többiek írtak.
Amúgy azt vettem még észre, hogy a combomon tokból kivéve is 10-et érzékel.Ha már összegyűjtöttem a telókat, akkor mást is összehasonlítottam.
A GPS jelet a sima Redmi 3 veszi a leggyengébben, és a leglassabban talál pozíciót, a pro egész ügyes, a prime pedig a leggyorsabb.
A Redmi 3-ban tudtuk, hogy nincs giro (csak imitálja), de a kijelzője is egy harmadik féle típus (tianma), és a kamera id-ja is más.Kamerában csak a Pro-t és a Prime-ot hasonlítottam össze (2 kezem van csak). Nálam összességében a Prime győzött, de volt ahol a pro volt jobb (pl.: videónál a prime hangja zajosabb volt, a pro meg csendesebb).
*** Be prepared! ***
-
Mateosz
aktív tag
válasz Mateosz #6529 üzenetére
Bluetooth
Továbbra sem "csatlakozik", látja a többi eszközt általában, olykor sikerül a párosodás is, de nem jelzi, hogy kapcsolódott volna.
Ennek ellenére sikerült bt-on átküldenem egy fényképet gond nélkül mind a win 7 laptopomra, mind a 3 éves 4.2-es androidos mobilomra.
A headsetet élesben még nem tudtam kipróbálni, mert a "hang" sim-em még nincs kicserélve megfelelő méretűre, most csak "adat" sim van a Redmiben. Meglátjuk..
*** Be prepared! ***
-
Mateosz
aktív tag
-
Mateosz
aktív tag
válasz xabolcs #6531 üzenetére
Köszi xabolcs, megtaláltam! (Mountban kell kivenni a pipát, hátha más is keresi).
Újraindításkor kiírja, hogy:
Disable stock recovery replace during system boot.
és megkérdezi:
Disable stock recovery replace now?
[Do not disable] vagy [Swipe to Allow Disable](az angolt értem, a(z android) tudás hiányzik néha, ezért kérdezek)
*** Be prepared! ***
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
2 hibába botlottam, tudnátok segíteni?
Bluetooth
Redmi 3 Pro-n nem megy a bt. China Stable Rom, BL nyitva. A bt headset-em szerettem volna kipróbálni, de nem is látja... A Redmi 3 Pro a régi telómat (Jiayu G3S) és a laptopomat is látja, a telóval próbálkoztam ezután, párosodtak, de azután nem tudtak összekapcsolódni. Amikor a R3P-ról próbáltam csatlakozni, akkor a G3S kiírt egy hibát:
Network Access Points service of [telefon bt neve] is unavailable
Erre rágugliztam többféleképpen (meg aztán bt miui, meg bt android), de nem találtam megoldást.
Töröltem a bt share app data-ját, újraindítottam a telót, de nem segített.(időben ezután próbálkoztam a root-tal)
Root
BL-t nyitottam, Multitool-lal feltettem a TWRP. Újraindítás után ez a képernyő fogadott (illetve nekem kínaiul jelent meg, aztán átkapcsoltam angolra) KÉP. Mivel csak Criminal017 leírásában találkoztam ezzel a lépéssel, így én is azt tettem ami ír (never show pipa, keep read only). Ezt jól csináltam? (amúgy ezt a beállítást elmagyarázhatnátok, hogy mire vonatkozik, mit is jelent, mert nem olvastam még róla, pedig bújom már a fórumokat 1-2 hónapja)
Utána beállítottam TWRP-ben az időt (GMT+1 és DayLightSaving vagy mi).
Utána MultiTool-lal próbáltam rootolni, de Cancel: error hibaüzenetet dobott.
Mit csináltam rosszul? Hogyan rootoljam a telót? (később EU Stable-t szeretnék feltenni)Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
*** Be prepared! ***
-
Mateosz
aktív tag
válasz Mateosz #5698 üzenetére
Azt még kifelejtettem, hogy amúgy a telóra böngészőt telepítve (firefox), böngészőben simán be tudok lépni a fiókomba, semmi gond sincs.
Illetve a tegnapi próbálkozásokkor (google acc hozzáadása) kétszer is kaptam emailt, hogy a telefon belépett a fiókomba (tudjátok, ilyen figyelmeztető emailt, hogy én voltam-e, aki belépett).
Egy kis konteo: most akkor a rom kifigyelte a jelszavam és belépett helyettem, engem meg nem enged be?
*** Be prepared! ***
-
Mateosz
aktív tag
válasz TripleB #5694 üzenetére
Nálam is ez van... nem megy a kommunikáció a google-lel
Bővebben:
Én is ma kaptam meg a Redmi 3 pro-t. Gyári szoftverrel kértem.
Próbáltam a google installerrrel, nem ment. Csináltam gyári visszaállítást, nem ment. Az időt is beállítottam, sőt engedélyeztem az ismeretlen forrásokat is. Nem nyert. (töröltem a google play és társainál cache-t, meg data-t, meg volt force close meg újríindítás, és úgyse)Vasárnap megpróbálom frissíteni a miui-t, hátha segít. (Kerestem már angol fórumokon is segítséget, de általában root kell a megoldáshoz vagy egy fura-hosszúnevű-ismeretlen apk.)
Amúgy tetszik a telefon, persze nem sok mindent próbáltam még rajta..
Waze-t sikerült telepíteni a gyári Áruházból (nemtudom, hogy baidu vagy xiaomi), villam gyorsan pozícionált, holnap kipróbálom 540 km-en (esküvőre megyünk az ország másik felébe).Ja, mióta csináltam factory reset-et, azóta nem megy az egykezes mód. Fura..
*** Be prepared! ***
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Vásárlással és ROM-mal kapcsolatos a kérdésem.
Egy Redmi 3 pro-t tervezek venni. Olvastam, hogy hamarosan megjelenik a Global Romban a magyar nyelv is. Jól gondolom, hogy akkor az egy frissülő Rom lesz (MIUI 8, stb...) ?
Ha erre a Global-ra szeretnék váltani, akkor hogy érdemes rendelni a telót: gyári vagy webshopos (Eustock, spemall) rommal? (vagy nincs különbség, így-úgyis romolni kell majd váltáskor?)Köszi!
[ Szerkesztve ]
*** Be prepared! ***
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- League of Legends
- Path of Exile 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogwarts Legacy teszt