- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Galaxy S, S2, S3, ... S9, S10, S20, S30, ... S90, S100, S200, ... S600000
-
-
Segal
veterán
Mert a cikkíró a cikkek után kapja a fizetését az oldal meg a reklámok után a pénzt.
Nézz csak rá valamelyik oldalukra reklámblokkolóval mit össze "sírnak"
Én csak azt nem szeretem amúgy amikor olyan cikk megy ki pletykaként ami már cáfolva is van a forrásoldalon de azért még lehozzák itt mint pletyka aztán szigorúan egy külön cikkben meg megcáfolják. -
törölt tag
Lassan inkább Samsung Galaxy Huawei Edition lesz az S és a Note széria.
-
BiP
nagyúr
válasz
Schuler888 #15 üzenetére
Értem én, ezekre magamtól is rá tudtam jönni. Csak ha cikk pont arról szól, hogy nem 11, hamem 20, akkor erre különösen kellett volna figyelni, hogy pont ilyen anomáliák ne legyenek.
-
Dhampir
félisten
A jövőbeni teszt lehetséges főcíme:
"Samsung Galaxy S20 - nem huszadrangú kérdés."
-
törölt tag
"A Galaxy S20, S10+ és S20e nem is hangzik rosszul, főleg nem 2020-ban, szintén kerek Android 10 főverzióval és"...Gondolom S20+ akar lenni az s10+
-
-
-
<Lacy85>
addikt
Valamilyen szinten megértem a reklamálást.
Össze-vissza jelennek meg a sokszor egymásnak is ellentmondó cikkek csak azért, mert valaki megint jósolt valami baromságot.
Ha tényekről cikkeznének akkor oké, de 80%-ban jönnek a fals infók, a képzelgések, aztán a végén már azt se lehet tudni, hogy ki kivel van. Ez mire jó?Ez épp olyan, mint az iPhone SE hírek. Keress vissza. Minden évben legalább egyszer megjelenik egy cikk, hogy "Na most már tényleg jön, mert valami idióta megint megálmodta éjjel".
Hiteles forrás nulla, de legalább azóta sem adták ki a telefont.Persze, értem. Kattintanak rá.
-
forgonati
őstag
Hajlítható üveg az milyen? Vagy puha és hajlik és karcolódik, vagy kemény, tűri a karcokat, viszont törik. Vagy ez milyen spéci üveg lesz?
-
-
-
-
janeszgol
félisten
Elég egyértelmű a helyzet. A Huawei már 30-nál jár. Gyí!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest