Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
-
fatal`
titán
Egyrészt a 8-ban már nincs is ilyen menü. Másrészt minek ez? Ott a kereső, beírod a nevét, enter és már indul is, nem kell kotorászni sehol sem.
(#169) dezz: XP-n is lassú mire előanimálja. Persze, ha a klasszikus felületet használod, akkor nem, de az meg szimplán ocsmány, az újabbaknál pedig avval nincs GPU gyorsítás.
(#179) r3dsnake: Pl. a DWM, a GPU gyorsított felület, az Aero Peek.
-
-
fatal`
titán
Vagy utálja, ha több tized secet kell várni, hogy előjöjjön a tálca, amikor kell valami. Mint, ahogy én is utálom.

Win8-ban nincs start menü, a tálcát oda pakolod ahova akarod. Egyébként meg ott a kereső, nem kell ikonhalmot használni (vagy csempehalmot, ha 8-ról beszélünk).
(#141) LonGleY: Ugyanúgy rengeteg fikázás volt, amikor a Google lecserélte a Chrome ikonját.

-
FTeR
addikt
figy sztem nézz át w7/w8 topikba, ne a logócserét offold.
vista/w7-ben listás nézet van startmenüben, win8-ban meg egy teljes képernyős oszlopos cucc. de mind1 is, mert a keresőt érdemes használni.
nekem nem fér a fejembe, hogy tudnak emberek még xp-t használni. w7-hez képest elképesztően fapados.
-
törölt tag
Igen, kicsit túlzásnak érzem én is, egy adott OS verzióhoz való igazítást, persze lehet így fognak kinézni a Windows-ok 4-5 cikluson keresztül is.
7-esnél minden van

Faterom egyik munkatársának az a szokása, hogy tálcát elrejti, és gomboknál sincs összevonás, címkék elrejtése... őrületbe tud vele kergetni...

8-as:

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest