- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
válasz
#40553216 #260 üzenetére
nem rád értettem, csak az almálval való összehasonlításra, ahol mindig az alma a jobb designban.
ami azért vicces, mert a saját -nyilván eltorzult- véleményem szerint az almának borzalmasa designja. a fehértől meg a szürkétől hideglelést kapok, iphone első generációi mint egy szappan, design az egonómia előtt stb. stb.a tökeletesség meglehtősen subjektív, nem keverném össze a sznobsággal.
az egész kijelentés röhely. ms-nek rengeteg kiválló terméke van, aminek a nyomába sem ér a konkurencia minőség szemponjából (nyilván van ellenpélda is) és almának is van silány terméke.
vicces, h alma töretlenül istenítve van, miközben végrehajtotta mindazt, amitől az ezredforduló környékén ms kapcsán vizionáltak sokan. -
FTeR
addikt
válasz
#40553216 #254 üzenetére
vicces, h ha ms egy kicsit is designosabb terméket gyárt, akkor azért méregetik almához és sajnálják le rettentően, ha pedig teljesen az elenkező irányba megy, akkor meg azért.
úgy tűnik, h az apple fanok felsőbbrendűségük téves tudatában elfelejtik, hogy nem mindenki akar apple-t venni és így nem minden cég akar apple klón lenni.
-
FTeR
addikt
válasz
kiskaktusz #228 üzenetére
de hamár itt tartunk:
DVDVideoSoft
-
-
FTeR
addikt
válasz
r3dsnake #153 üzenetére
uh, ez vmi cp (beta) vagy mi. végleges jobban néz ki.
kb 1 hónapig használtam win8-at, aztán skyrim nem akart win8-on rendesen futni (semmilyen 3d-s cucc driver probléma miatt...) és hétvégére visszamentem w7-re és hirtelen hátrahúköltem, h úristan w7 milyen csicsás, pedig én nagy rajongója vagyok az aero glass-nak, csak win8 (note: w8=wait) letisztultságát (vagy hívjuk akárminek) már megszoktam. -
FTeR
addikt
btw, G anno 'véletlenűl' pont azután módosította chrome logóját (levette gradientet meg fényhatást róla), amikor ms elkezdte promótálni metro design elveket.
teljesen véletlenül ekkortályt kezdett öszes G design is lecserélődni (lásd gmail, yt), sőt G fődizájner ki is jelentette (hevesen fikázva ms-t...), hogy metro design gondolták tovább (vagy alkalmazták lazábban) android design váltás kapcsán. -
FTeR
addikt
figy sztem nézz át w7/w8 topikba, ne a logócserét offold.
vista/w7-ben listás nézet van startmenüben, win8-ban meg egy teljes képernyős oszlopos cucc. de mind1 is, mert a keresőt érdemes használni.
nekem nem fér a fejembe, hogy tudnak emberek még xp-t használni. w7-hez képest elképesztően fapados.
-
FTeR
addikt
nálam bugzik valami vagy google is lecserélte ikonját (favicon)?
az is babakék lett mint windows. -
FTeR
addikt
nekem is tetszik, azt nem mondanám, h határozottan jobb, mint a korábbi, de gyak csak OS rész kivágását hiányolom csak.
win8 logo viszont határozottan rossz.ha már kék a win logó (már vistánál is kiakasztott ez a babakék), legalább a lobogást hagyták volna meg.
microsoft.com-on alul fel van sorolva az összes logó, sztem jól néznek ki, és lobog a win logó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest