- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Én ugyan nem vagyok Apple fan, de amikor írtam, az sejlett fel, hogy az a szürke név kicsit Apple-ös beütésű.
(Meg eszembe jutott az Apple vs. Samsung ügy, néhány készülék erejéig.)
Az MS OS-ei nem Apple-ösök, de azt sem lehet elmondani, hogy olyan igazán kifinomult stílusuk lenne...
-
törölt tag
Őőőőő. Valamit félreértettél a hsz-szel kapcsolatban (lehet, a korábbiakkal is): jelen esetben nem érdekelt a(z amúgy nagyon ratyi) dizájn, a SJ sztori arról szól, hogy ha valamit csinálnak, akkor azt csinálják tökéletesen. Az MS részéről én ez a tökéletességet (is) hiányolom.
Ha meg az Appleről szóló topikokban olvasnád a hsz-eimet, ilyet le sem írnál, hogy Apple-fan.
-
dezz
nagyúr
Bocs, hogy nem vagyok naprakész Win8-ból.
Korábban nézegettem már ilyeneket, de erre mintha nem tértek volna ki. (Amúgy teljesen jó nekem angolul is.) Csak arra lettem volna kíváncsi, ha már szóba került, hogy keresnem kell-e még alternatív appmenü/taskbar programot. Úgy tűnik, igen.
-
dezz
nagyúr
Mi alapján nyomuljak, ha egyszer 80 programikonom van a Gyorsindítóban?
Ez a Win8 start screen valami billentyűkombinációra ugrik elő? Amúgy nem nagyon hiányzik, hogy állandóan bevillantsam a szemem elé teljes képernyőre. Nem tartom jó ötletnek, hogy a "desktop edition"-be is bekerült ez a tabletes/okostelós görgetős választósdi. Na jó, azt hiszem, ideje keresnem valami alternatív tálca/appmenü programot.Remélem, fut majd 7/8-on is.
-
törölt tag
Hát bocs, de ha neked a cégérték egyenlő a minőségi termékkel, akkor kívánom, hogy csak Coca-Colát igyál és Big Mac-et egyél egész életedben.
A listá(ko)n (nyilván a szar termék miatt) nincsenek ilyen cégek, mint a Miele, a Rolex, a Musical Fidelity,a Leica. Neked is az előző mondat: a tudatlanság áldás.(#145) r3dsnake
Mivel a téme nem szorosan vett IT-szaktéma, hanem egy cég arculatáról szól, így miért ne lehetne? -
dezz
nagyúr
Az arculatváltás összefügg a Win8-cal. Én pedig arra reagáltam, mennyire forradalmiak bizonyos változások (vagy azok hiánya). Szép, hogy új logó van, de a talán a "tartalom" terén sem kellene szarvashibákat elkövetni...
(#139) GoodSpeed: Pfff... Tehát ez még a 8-ban sem változott (és akkor nyilván a 7-ben sem)... Azért ez megdöbbentő. Amíg csak pár mappa között kell válogatni, nincs probléma (bár úgy is snassz), de ha többtíz... Na az már káosz. Pedig csak annyit kellene csinálni, hogy a telepítő kiválasztja a legrelevánsabbnak tűnő ikont és leváltja vele az adott mappa-ikont. (Ha ez így nem megy, mert sokszor rossz ikont választ ki magától, akkor max. kötelezni kellett volna az újabb programok készítőit, hogy jelöljék meg a fő-ikont.) Manuálisan meg lehet csinálni, de ki a fene fog nekiállni lecserélgetni? Az ilyenekből látszik, hogy mennyire figyel oda egy cég az apró, de fontos dolgokra - a külsőségek mellett.
(#145) r3dsnake: A lényeg az ömlesztett egyen-mappa-ikon hegyek voltak.
-
dezz
nagyúr
Azt hiszem, ilyenek lesznek a BKV buszok is... Ezek összeesküdtek!
(#121) tomtyi: És jól mennek még a gramofonok!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest