Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Suker10
tag
válasz
r3dsnake #208 üzenetére
Nem azt írtam, hogy olyan könnyű egy logó tervezése. De itt azért vannak alapok, nem a semmiből kell kitalálni. Ötletes logó? A Sun Microsystems, a Spartan Golf Club, az Aqua Bird Consulting, az Enormail, a Killed Productions logója pl. ötletes, ez nem. A Pajaro de Plata meg egyszerűen csak szép. Ezekben van munka, kreativitás. Lehet magyarázkodni, csak nincs értelme.
-
ddekany
veterán
-
dezz
nagyúr
válasz
r3dsnake #158 üzenetére
Ja, megzavartál az előző hsz-eddel.
(#152) hunfatal: "Vagy utálja, ha több tized secet kell várni, hogy előjöjjön a tálca, amikor kell valami."
Ez jó vicc volt. Bár nem tudom, 7-en és 8-on mennyi idő alatt ugrik elő, XP-n egy pillanat.
"Egyébként meg ott a kereső, nem kell ikonhalmot használni"
Ez is. Biztos gyorsabb így keresgélni (főleg, ha éppe nem is jut az eszembe a program neve), mint egy pillanat alatt kiválasztani az ismerős ikont. (Ezért én minden fontosabb programot beteszek a Gyorsindításba, de annak is van egy határa.)
(#162) FTeR: Ahamm, értem. Azt hittem, win8-on is van valamilyen "classic mode". Nincs? Na jó, a metróval kapcsolatos kérdéseket majd talán a win8 topikban.
-
FTeR
addikt
válasz
r3dsnake #153 üzenetére
uh, ez vmi cp (beta) vagy mi. végleges jobban néz ki.
kb 1 hónapig használtam win8-at, aztán skyrim nem akart win8-on rendesen futni (semmilyen 3d-s cucc driver probléma miatt...) és hétvégére visszamentem w7-re és hirtelen hátrahúköltem, h úristan w7 milyen csicsás, pedig én nagy rajongója vagyok az aero glass-nak, csak win8 (note: w8=wait) letisztultságát (vagy hívjuk akárminek) már megszoktam. -
törölt tag
válasz
r3dsnake #128 üzenetére
"Nem is akkora nevű cég, mint a microsoft, ráadásul kétlem, hogy sokan ismernék ">Hahahaha! A tudatlanság áldás.
(#130) dezz
A DG 100 éve az egyik leghíresebb és legszínvonalasabb lemezkiadó világszinten, de persze, nem feltétlenül az egylemezes kis celebdj-k a fő területe.Asszem több szót felesleges erre vesztegetni, leginkább azért, ,mert nem a logo milyensége volt a kérdés, hanem az arculatváltás szükségessége vagy szükségtelensége.
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #126 üzenetére
Alig hinném, hogy egy cég gazdasági megújulási képessége attól függ, változtatja-e az arculatát a divatszellőcskék vagy marketingguruk véleménye alapján. A DG 100+ éves, és köszöni, jól van. Lehet, értenek hozzá. De jelentkezz náluk bátran, hátha megfogadják a tanácsodat. De erre ne vegyél mérget.
Az meg, hogy Jobs elsőre ilyen kretén logo-t választott, legfeljebb azt mutatja, nem is volt jó érzéke az esztétikához. Legfeljebb mások jó ötleteit fogadta el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest