- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
logitech1
tag
kagylótelefon.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
Soleco
tag
válasz ZavaBalazs #20 üzenetére
Az első nem sok extrát ad.. Játszani nem valami jó rajta, filmek/videók többnyire 16:9 és 21:9 között vannak. Böngészni esetleg kényelmesebb rajta. Első generációnak érdekes, de ennél a kagyló kivitelnek több gyakorlati haszna van.
-
forgonati
őstag
Annak, abban az érában igenis volt értelme. Kaptál egy nagy kijelzőt, hozzá egy qwerty billentyűzetet. Mi a gond vele? Ha becsuktad akkor meg használtad sima telefonálásra. Biztos több fogyott belőlük mint ezekből fog. Mert ez pl. vicc, értelme semmi.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Fryskitt
addikt
Továbbra sem értem, mire jó ez. Bár Nokia kommunikátor is volt. ....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
QwErTy42
addikt
válasz TheBikerider #28 üzenetére
A külsejére gondoltam. Az ára az persze hogy horror.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
veterán
-
borand
aktív tag
válasz whatwhatwhat #11 üzenetére
Egyetértek, azt leszámítva, hogy szerintem ez még nem is néz ki jól. Sőt... Semmi értelme a nyújtott kijelzőnek. Már a 18:9 körüli képarány is kb. felesleges.
-
QwErTy42
addikt
Nekem a Motorola jobban tetszik.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
arn
félisten
utkereses, csinalnak x fele verziot, es a piac valaszt.
nekem tetszik a xiaomi fele ket reszben hajtas. ott normal helyzetben megmaradna a mai teloforma. amugy nem latom ertelmet a kulso kijelzoknek (max statusz szinten).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
ZavaBalazs
őstag
ugyanígy gondolom. az első, még ha esetlen is lett, legalább érdekes, és ad extrát, ez viszont csak a hajlás kedvéért hajlik. abszolút semmi pluszt nem ad, hogy egy 150*70*8 mm-es készülékház helyett egy 80*70*20-as van a zsebemben, cserébe:
-sokkal sérülékenyebb a kijelző
-a zsanér egy extra dolog, ami el tud romlani
-a kijelző nem lesz sima
-drágább leszpozitívuma egy van, biztos megcsinálják majd, hogy ha csörög a telefonod, akkor lazán, 1 kézzel lendítve kinyitva rögtön fel is vedd a hívást.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
nkmedve
őstag
Nem igazán értem ezeknek az új kagylótelefonoknak az értelmét. Megcsináljuk ugyanazt összehajtható és így sokkal sérülékenyebb formában s eladjuk jó drágán. Értem, hogy a gyártóknak ez nagyon jó üzlet, de hogy a vásárlók miért rajonganának ezért (a nosztalgián kívül), azt már nem igazán. Ettől csak még nehezebb és vaskosabb lesz az egész készülék, szerintem semmivel nem zseb-barátabb.
A mostani Fold, bár nagyon egy prototípus benyomását kelti és még nem piacravaló, néhány javítással egy egész jó készülék lehetne (kicsit megszélesíteni a házat összecsukott állapotban, előlapra rakni egy 5.5-5.8-as kissebb kijelzőt, belül pedig egy minimum 8"-osat kamerák nélkül) ami ötvöz két különböző terméket és így extra funkcionalitást ad. -
kekedi
senior tag
Még egy kis infó
[link] -
BiP
nagyúr
Igény talán lenne rá, csak nem 1m forintért, és nem a jelenlegi formájában. (vastag, nehéz)
De ez a félbehajtós még piacképes lehet.
Bár ha belegondolok, hogy anno a gombos telefonok korában is rétegigény volt az összehajthatós telefon, kérdés, mennyire tudja majd megvetni a lábát.[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Az lenne az igazán jó, de úgy néz ki nincs igény (hogy gyártói vwgy vevői oldalról az jó kérdés) a széles telefonokra.
-
arn
félisten
A mai telok felbehajtva... teljesen jo.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
BiP
nagyúr
Úgy látom, ez lesz az új irány, sorra derül fény új modellekre. Amúgy tetszik, és jó is, szívesen vennék is, de felárat viszont nem érne nekem. Főleg nem extra felárat, mint a RAZR-nél. Mert itt csak annyi a "haszon", hogy könnyebb zsebre tenni.
Ha már feláras, akkor én is azt mondom, hogy a mobilból tablet méretnek több értelme van, használhatóbb pl. tartalomfogyasztásra vagy multitaskolásra.
(#10)kekedi: köszi a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
whatwhatwhat
aktív tag
Szomorú, hogy ebbe az irányba mennek el. A fold minden hibája ellenére legalább elméletben nagyon jó konstrukció. Becsukva egy egy kézzel használható és zsebretehető "kicsi" telefon, kinyitva pedig egy kisebb tablet, ami tökéletes a tartalomfogyasztásra. Ez pedig? Kinyitva egy normál telefon, összecsukva pedig könnyebb zsebretenni. Hát nekem az első valahogy többet adna hozzá a mindennapjaimhoz. De ez legalább jól néz ki.
-
osszaki
tag
Galéria nincs, link nem működik, a fentebb mutatott oldal jön be. Köszi, de hajlítgatható eszköz egyelőre biztos nem kell, de szerintem később se. Volt Moto Razr telefonom, imádtam, de az más világ volt még. Most tökéletes kombó a telefon + táblagép. Hajlítgatós telefon egyelőre pont olyan értelmetlen számomra, mint az otthoni 3D tv-k.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Ryoo
senior tag
Ilyen pixeles kijelzővel nem tudom mit akarnak.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
atike
nagyúr
Galéria nem nyílik meg...
Miért van a széleknél kikockázva a kép...?
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Ha Így fog kinézni, akkor jó lesz. Végre sikerült kivenni a notchot. A hajlításnál sajnos itt se tökéletes a kijelző, de ezzel már simán együtt lehet élni. Kérdés az ára, illetve hogy kívülre mekkora kijelzőt kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Interactive Brokers társalgó
- Androidos fejegységek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...