Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Graphics #104 üzenetére
Bazi nehéz, kamera szinte kár is bele
Nekünk akku elég jól bírja, csak most napok óta vmi reg cleaner szerű szart telepítget hiába szedem le...bár lehet vmi utólag telepített progi csinálja, de jobban gyanakszom a gyári fw re.Mások tapasztaltak ilyet? Valami super cleaner a neve asszem, már vagy 3x töröltem...
-
-
nemszabad
tag
Igen-igen, közepes. Tudom, mit jelent a mondat. De azt is tudom, hogy egy zajosabb környezetben, egy közepes hangminőséggel már bajban lehetsz. LG F6 után Lumia-ra váltottam. Ég és föld. Döbbenet, hogy tisztán hallom a másik felet (és rám sem panaszkodik senki, hogy visszhangzom.....).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Fémház, 2 gigabájt RAM, ujjlenyomat-olvasó, Android 6.0 és kedvező ár: a 3G-s M5 sokat ígér, és amikor nem teljesít, emlékeztetni kell magunkat: kb. 20 ezer forintból ideér.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest