- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Szomorú dolog, hogy ezt nem lehet itthon kapni, az esetleges garanciális ügyintézés okozta kellemetlenségek terhe mellett ugyanis már nem hangzik annyira csábítóan ez a 45 000 forint körüli ár.
Inkább rosszul értelmeztem, azt hittem hogy a kinti ár 45e ft... (45e + 27% + egyéb ktg már ott tartana, ahogy írtam)
És szerintem ne vitatkozzunk, hogy matek az erősségem-e
-
szentkuti11
addikt
Az a készülék, akkor nem tudta lefuttatni, lefagyott és kilépett, mikor elindításra került a szoftver, többszöri próbálkozás után is. Lehet, hogy a telefon hibája volt és akár egy másik Lead 3 is le tudja futtatni, de az nem tudta, az volt a tesztkészülék, ami pedig nem tudta.
-
szentkuti11
addikt
Nem kétlem, hogy a 3S le tudja futtatni és képes jó eredményt elérni a teszten, nem is hasonlítanám össze a Lead 3-at a 7-tel, hiszen kategóriakülönbség van közöttük, de nálunk az volt az első és egyetlen Leagoo termék, amit a Lead 7 előtt tesztelhettünk, és az, akkor elvérzett a teszten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest