- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Köszönjük, akkor az újévi fogadalmakat már oda írom
Ennek az évnek nálam a legfőbb eredménye az volt, hogy kevesebb játékot vásároltam direktbe, de a bundlik és a hirtelen akciókból fakadó impulzusvásárlások még mindig kísértettek. Jövőre az a terv, hogy ezeket is visszaszorítsam és végre a backlogom is kapjon rendes törődést
-
ldave
félisten
-
válasz
Guitar14 #122 üzenetére
Szerintem nagyon rossz lett. A hitboxok teljesen rosszak, a gunplay emiatt élvezhetetlen, a közelharc nem működik. Sokszor fogalmad sincs, hogy mit kellene csinálni, csak újra és újra elbukod a küldetést. A játék egyszerűen frusztráló, mert nem működik igazából semmilyen eleme. Csináltam egy videót abból, amit öcsémmel szerencsétlenkedtünk ezzel a résszel. Előre szólok, hogy nem túl PC, és másoknak valószínűleg kevésbé vicces (okkal unlisted a videó), mint nekünk, de talán átjön belőle a frusztráltságunk. Végül fél órás lett a Resi 6 rész a videóban, de 4 órányi is lehetett volna... Ettől függetlenül várjuk, hogy vajon lesz-e remake ebből a részből, mert ezen csak javítani lehet.
-
ldave
félisten
Év utolsó három hónapja:
Októberben megjelent PS5-re a Honkai: Star Rail, a Genshin készítőinek új játéka, ami a körökre osztott harcrendszer miatt keltette fel az érdeklődésem és hát be kell valljam, onnantól kezdve ez az én nekem erről a játékról szólt, teljesen ráfüggtem. Ez egy teljesen tipikus ázsiai gacha játék, de annyira jó benne a harc, hogy ennyi idő után simán a Persona fölé teszem. Körökre osztott, de végtelenül gyors, taktikus, ugyanúgy jutalmaz és büntet. Mivel a játék mobilra is van, így szerencsére a gacha játékokra jellemző napi grind részt azon is le lehet tudni és amikor leültem a PS5 elő, tudtam a sztorira, a nagyobb kihívásokra koncentrálni.
Szóval minden más most jelentősen háttérbe szorult, hiába vettem meg az Alan Wake 2-t, vagy a Star Ocean: The Second Story Remake-t, mindegyikbe csak pár órára néztem bele.
Switchre még a Quake II újrakiadás csúszott be egy Gold pontos vásárlásként, ez a kis gépen is remekül fut és a Quake 1-hez hasonlóan van benne egy csomó új pálya, amik rohadt nehezekAz év utolsó játékvásárlása A Highland Song lett, amit már most januárban játszottam végig, szóval 24-es listám majd ezzel kezdődik
Ez egy 2D-s kalandjáték, minimális platform elemekkel, Skócia hegyvidékén. Remek a dizájn, jó zene, skót akcentus, ajánlott.
Összesítésben -10 ponttal zártam az évet, ennek a legfőbb oka az év első felében megvett sok Switch játék, amik azóta is a polcon pihennek.
Ahogy végignézem a listámat, mindenképp kiemelendő az Elden Ring, amit én idén tavasszal játszottam végig. Nyáron a Pikmin 4 volt a nagy kedvenc. A Diablo 4 nekem hatalmas csalódás volt, az FF XVI sem volt annyira jó, mint lehetett volna. A Destiny 2 az év során szinte teljes unalomba fulladt nálam. A Honkai pedig elvitte az utolsó 1-2 hónapot magával.
A kisebb, indie játékok közül a Chained Echoes és a Cocoon, amire leginkább emlékszem. De volt itt év közben egy-két Vampire Survivors klón, amikkel jól szórakoztam PC-n, a Slay the Spire is rengeteg álmatlan éjszakát okozott.Szóval összességében nekem gaming terén ez egy jó év volt és 24 is annak ígérkezik már most az FF7 Remake folytatással, az új Dragon's Dogma játékkal és még sok mással.
-
válasz
l.skywalker #131 üzenetére
Elkezdtem izgulni
de szerencsére a bizottság gyorsan döntött
-
2023 december
Vettem:
FAR: Lone Sails (Switch) (digital)
Minute of Islands (Switch) (digital)
Arise: A Simple Story - Definitive Edition (Switch) (digital)
Ni no Kuni™ II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (Switch) (digital)
Befejeztem és eladtam: --
Befejeztem:--
Eladtam:--
Összesen a hónapban: +4
---------------------------
Éves összes: -36
(és januárban már 3 PS5 játék...) -
ldave
félisten
Na, a családi karácsonyozás utána visszatértem a mókuskerékbe, szóval a héten összefoglalom én is az 23-as évet és megnyitom majd a 24-es topikot, ide linkelem majd, amint megvagyok
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #111 üzenetére
2023. December
Vettem:
- Little Nightmares 2Végigjátszottam:
- Marvel's Spider-Man 2
- Resident Evil 4 Remake + A Seperate Way DLCEz az első hónap, amikor sikerült tartanom magam a terveimhez. Befejeztem az előző év két legjobb akciójátékát, nagyon tetszett mindkettő. Olyan jó öreg "videojátékos"-élményt nyújtottak, nagyon játszatták magukat. 2023-ban 29 játékot játszottam végig, plusz a Forbidden West: Burning Shores és a Resi 4 DLC-ket. Jó év volt ez is, habár minden évben egyre kevesebb időm marad erre a hobbimra...
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #115 üzenetére
2023 December:
Vásárlások -2
Lego Pirates of the Caribbean (Xbox 360)
Toy Story 3 (Xbox 360)
Végigjátszások +1
Resident Evil 3 Remake (Xbox Series X)
[Havi: -1]
[2023 Összesen: -33]
Rá vagyok kapva a Resident Evilekre most eléggé. 3 at végigpörgettem... mestermű.
Valamikor megveszem a 4. részt ami anno kedvenc játékom volt és zsinórban vittem végig 3x hosszabb kihagyás nélkül. De ez sok éve volt már, kíváncsi leszek mennyire nyúltak az alapanyaghoz.
Közbe pörgetem az első részt, néha agyrém a sok ajtó meg a labirintus és a lassú játékmenet de kb 1 óra után átszellemül rá az ember akkor elég hangulatos.Wlac: Idén én is megvettem a Resi6-ot, ennyire kritikán aluli? Emlékszem anno megjelenéskor mennyire akartam, csak drága volt aztán hamar eltűnt a ködben.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #91 üzenetére
2023. Október, November, December
Vásárlások: -2
-1 Hardspace: Shipbraker (Steam)
-1 Alice: Madness Returns (EA)Végigjátszások, eladások: + 3
+1 Untitled Goose Game
+2 Bónusz Pont
Összesen a hónapban: +1
Éves összes: 8 -
Örülök hogy a Revelations legalább tetszett neked is, az szerintem is jó volt. A 2. resz az még nekem is hátra van, coopban tervezem, viszont elotte nyomjuk egy kicsit a Red Dead Online-t.
Amúgy ha a BotW nem jön be annyira, akkor probalj ra a TotK-ra, szerintem nagyon sok mindenben javítottak az elodon.
SteamWorld jatekok eddig nekem is bejottek, lehet akcioban megveszek Switchre a Quest-et is.
-
2023 december
Vettem:
- Resident Evil 6 (PS5)
- Mario Kart 8 Deluxe: Booster Course Pass (Switch)
- The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)
- Splatoon 2 (Switch)
- The Last of Us Part I (PS5)
- Project Zomboid (Steam)Végigjátszottam:
Resident Evil 6 (PS5)
Steamworld Quest: The Hand of Gilgamech (iOS)
Resident Evil: Revelations (PS5)Gaming szempontból gyümölcsöző volt az idei utolsó hónap. Megvettem, majd öcsémmel végigjátszottuk a Resident Evil 6-ot. Ugyan az előző hónapban az orbitálisan rossz jelzővel illettem az ötödik részt, de megkövetem magam, az egy nagyon élvezetes remekmű a 6-hoz képest, ami simán benne van az életem legrosszabb öt játéka listámban. Egyelőre elfoglalja mind az öt helyet, de majd agyalok azon, hogy mik mehetnek még oda.
A játék rossz szájízét egy újabb kooperatív játékkal akartuk lemosni, ezért leszedtük a már korábban megvettem Resident Evil: Revelations-t. A közös játék meghiúsult, mivel a Revelations, mint utólag kiderül, nem támogatja ezt, de ha már le volt szedve a gépre, akkor végigjátszottam. Nekem nagyon bejött, jövőre biztosan ránézek a második részre is.
És ha már zombik, ma este megvettük öcsémmel a Project Zomboidot. Eddig két óránk ment bele, fogalmunk sincs, hogy mi történik, de határozottan tetszik a játék.
Switchre ismét beszereztem fizikai példányban a Zeldát, amit pár éve csalódottan hagytam abba. Túl nagy volt a hype és emiatt nagyot csalódtam benne. Ezúttal már bölcsebben álltam neki, ráadásul "melós" játéknak neveztem ki, így a heti pár órában bőven élvezem a shrine takarítást. Ráadásul viszonylag olcsón kaptam mellé egy Splatoon 2-t is, amiről ugyan nem sokat tudok, de a feleségem a Mario Kartban mindig Inkling Girlel szokott menni, ezért ő nagyon örült neki - bár még nem jutott el a kipróbálásig.
Ezen felül lement még a Steamworld Quest is telefonon, amit csak ajánlani tudok mindenkinek.
Jövőre a nagy tervem az, hogy csökkentsem az elmúlt három évben felhalmozott backlogot. Amióta írom a játékokat ebbe a topikba, azóta legalább harminc cuccot nem játszottam végig, és bár van köztük olyan, amit tudom, hogy nem is fog, jövőre szeretném, ha mindegyikre lenne egy kipróbálásnyi időm, és ha nem is jönnek be, akkor pár óra játék után lezártnak tekinteni őket. Várjuk a 2024-es topikot, előre is BÚÉK mindenkinek!
szerkesztés: esküszöm tboy, hogy nem a faladban lakok és onnan lopom a játékötleteimet.
-
2023 éves összesítő
Tartalmas év volt. Kiszálltam a PS3-ból, vettem egy Switch Lite-ot, majd lecseréltem egy OLED Switchre. Végül az OLED és a PS5 maradt a háznál, meglepő módon a Switchbe több idő ment.
Végigjátszott játékok: 40db
Playstation (3-4-5): 22db
Switch: 18dbVásárolt játékok: 32db
Playstation: 10db
Switch: 22dbEladott játékok: 15db
Összesítve: +23 pont
-
2023 december
A hónap egész tartalmas volt, Resi 5 után kedvet kaptam a Revelations-höz, pár nap alatt lement. Utána végignyomtam egy kampányt a Civ 6-ban, 20 óra volt, nem gondoltam volna hogy ilyen hosszú egy kissebb mapon is. Aztán a Ratchet került elő, ez annyira tetszett, hogy rögtön platina is lett. Azóta pedig Zeldázok, ugyanis téli szünetben elő került a Tears of the Kingdom, már több mint 30 órám van benne
Pokemon Sword eladásra került, 5-6 óra után rájöttem hogy nem az én világom.
Vásárlás
Far Cry 6 PS4
Resident Evil 2 PS4Eladás
Pokemon Sword Nintendo SwitchVégigjátszás
Resident Evil Revelations PS4
Sid Meier's Civilization VI PS4
Ratchet & Clank Rift Apart PS5Havi összesített: +2
2023 összesített: +23 -
2023 november
Vettem:
WarioWare: Move It (Switch)
Super Mario RPG (Switch)
XIII (PS5) (digital)
Befejeztem:
Spider-Man 2 (PS5)
XIII (PS5) (digital)
Eladtam:
Dredge (Deluxe Edition) (PS5)
Onimusha: Warlords (japán) (Switch)
Chocobo GP (Switch)
Game Builder Garage (Switch)
Összesen a hónapban: +3
Éves összes: -32 -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #108 üzenetére
2023 November:
Vásárlások -2
Luigi's Mansion (GameCube)
Lego Batman (Xbox 360)
Végigjátszások +1
Timesplitters (PS2)
NFS Hot Pursuit Remastered (Xbox Series X) - GamePass
[2023 Összesen: -32]
Na mi történt, mindenkinek rekord havi végigjátszása van.
Én végre lenyomtam a Hot Pursuit remasteredet, neki is álltam a Nitro-nak de ahogy éreztem, nem nagyon nagy szám. Lassan lassan majd lemegy talán.
Emiatt elővettem a korábban megvett Hot Pursuit 2-t is Xbox Classic-ra és igen.. az se nyűgözött le (tudom, hogy a PS2-es jobb mert más készítette de már értem miért oylan semmilyen a GC-s és Xbox-os verzió)
De lement a Timesplitters első része PS2-n. 2 ülés alatt végig is vittem, nem hosszú de el nem tudom mondani mennyire szórakoztató.Kicsit olyannak tűnik mintha valami alpha verzió lenne de ennek és a kora ellenére nagyon jó az irányítása és könnyű megszokni. Nagyon hasonlít a Serious Sam-re és a Quake-re.
-
És akkor a havi összesítő is.
2023 november
Vettem:
- SteamWorld Quest (iOS)
- SteamWorld Heist (iOS)
- Salt and Sacrifice (Switch)
- The Walking Dead: Saints and Sinners 1-2 (PS5)
- The Division: Warlords of New York DLC (PS5)
- Resident Evil: Village (PS5)
- Resident Evil 5 (PS5)Végigjátszottam:
- Assassin’s Creed: Valhalla (PS5)
- Resident Evil: Village (PS5 PS2VR)
- The Division: Warlords of New York DLC (PS5)
- Resident Evil 5 (PS5)Hát, aktív hónap volt. Befejeztem a Valhallát, ami szép volt, jó volt, de a végére azért elég volt. Ettől függetlenül egy nagyon jól sikerült résznek tartom továbbra is. Az öcsémmel befejeztük a The Division 2-t, valamint az akció miatt beugrottunk a Resident Evil 5-be és le is nyomtuk. Nekem ez már a második végigjátszásom volt, de nem emlékeztem arra, hogy ennyire orbitálisan rossz játék volt. Pedig...
A hónap nagy eseménye az volt, hogy végigjátszottam a Resident Evil Village-et PSVR2-n. Nem szeretem a horror játékokat, úgyhogy ez tőlem nagyon nagy teljesítmény, még akkor is, ha ez a rész inkább akciódúsabb volt. Mindenképp végig fogom még sima módban is játszani, mert a VR változattal kapcsolatban kettős érzéseim vannak, de szerintem majd csak jövőre nézek rá újra.
Vettem pár kisebb játékot a tömegközlekedésre is, így a melóba járás során felváltva Steamworld Questezek és Salt and Sacrifice-ozok. Egy ideig szerintem el leszek velük.
Decemberre nagy tervem nincs egyelőre. Talán az előző hsz-emben említett Prey lesz a terítéken, de tervben van a Resident Evil 6 is coop módban, mert azt régen nem fejeztük be. A TWD Saints and Sinners-t is beszereztem, mert PS4-en hiába tetszett, nem tudtam túllépni a VR borzasztó irányításán, viszont VR2-n immár vannak analógok, szóval biztosan sokkal élvezetesebb lesz.
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #109 üzenetére
2023. November
Vettem:
- Football Manager 2024 (tesztelésre kaptam)
- Call of Duty Modern Warfare III (tesztelésre kaptam)
- Hogwarts Legacy
- Little Nightmares
- DredgeVégigjátszottam:
- Lords of the Fallen
- Dead Space Remake
- Call of Duty Modern Warfare III28 végigjátszott játéknál tartok idén, így decemberben muszáj még kettőt végigjátszanom.
A Spider-Man 2 és a Resi 4 Remake a kiszemelt, meglátom, hogy mire jutok velük.
-
2023 november
Végigpörgött az FF XV, első FF játékom volt és ami azt illeti nagyon tetszett. Megvan a 7 Remake is, biztos hogy azt is elő fogom venni ezután. Ezután befejeztem a korábban félbehagyott Mario 3D Worldot, illetve a Bowser’s Fury-t. Mindkettő zseni, főleg az utóbbi. Már-már Odyssey szint. Ezután elővettem a Sackboy-t, bizonyos szempontból kár volt, mert a Mariok után érezhetően gyengébb, sokkal kevesebb kreativitás szorult bele játékmenetet illetően. Nem rossz játék, sőt, csak szimplán a Nintendo sokkal jobb platformerekben. Utána előkerült a backlogból a Tails of Iron, ami annyira megtetszett hogy platináztam is. Zseniális, ötletes, 100% bugmentes játék.Most a RE5 pörög még PS4-en, egy trófea választ el a platinától. Emellett belekezdtem a RE Revelations 1-be is, a 2. részt meg coop-ban fogom nyomni a RE5 után. Switchen a Pokemon Swordot kezdtem el, de egy 4-5 óra után letettem és nem nagyon akaródzik újra elővenni.
Vásárlás
Resident Evil Revelations (PS4)
Resident Evil Revelations 2 (PS4)
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Nintendo Switch)
Pokémon Sword (Nintendo Switch)
Burnout Paradise Remastered (Nintendo Switch)
Xenoblade Chronicles 3 (Nintendo Switch)Eladás
-Végigjátszás
Final Fantasy XV (PS4)
Sackboy - A big adventure (PS5)
Tails of Iron (PS5)
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Nintendo Switch)Havi összesített: -2
2023 összesített: +21 -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #94 üzenetére
2023. Október
Vettem:
- Marvel's Spider-Man 2
- NHL 24 (tesztelésre kaptam)
- Lords of the Fallen (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- Mortal Kombat 1
- Alan Wake Remastered
- The Callisto ProtocolIgyekszem ledolgozni a backlogomat, persze mindig jönnek újabb játékok is hozzájuk. Novemberben szeretném befejezni és platizni a Pókit, ha pedig fájdalmat szeretnék érezni, akkor a Lords of the Fallen lesz terítéken.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #102 üzenetére
2023 Október:
Vásárlások -2
NFS Nitro (Wii) véééégreee
Assassin's Creed 1 (PS3)
Végigjátszások 0
-
[Havi: -2]
[2023 Összesen: -31]
NFS Nitroval sikerült végre egy régi ritka-bakancslistás címet pipálni, hátravan még a Luigi's Mansion GC-re.Hétvégére kipördül a Hot Pursuit Remastered és nekiesek a Nitro-nak, remélem nem lesz olyan rossz, hogy lerakjam.
-
2023 október
Vettem:
- Dave the Diver (MacOS)
- The Callisto Protocol: Final Transmission DLC (PS5)Végigjátszottam:
- OTTTD (iOS)
- The Quarry (PS5)
- The Division (PS5)
- The Callisto Protocol (PS5)A hónap elején beruháztam a Dave the Diverre, amihez a Checkpoint podcast hozta meg a kedvem. Kábé hét órát öltem a játékba, amikor a feleségem véletlenül felülírta a mentésem, úgyhogy majd akkor esek neki ismét, ha ő befejezte. Egyébként nagyon bejött a játék.
Telefonon lenyomtam az OTTTD utolsó pályáját és már csak kettő maradt hátra, amit három csillagosra kell megcsinálni, de ezeket csak tömegközlekedésen játszom, úgyhogy még több hét múlva lesz csak esetleg meg (ha addig nem unom meg). Egyébként már 2014-ben végigjátszottam a játékot iPaden, és pár éve Androidon is, szóval nem ez volt az első találkozásom vele. Van nála jobb tower defense játék, de valamiért ez a kedvencem.
PS5-ön végigjátszottam a The Quarry-t, ami iszonyatosan bejött. Összességében az Until Dawn jobban tetszett a sztori miatt, de gameplayre ez sokat egyszerűsödött, ami jól áll neki. Nem mindig kell mindenféle kontrollermechanikát a játékba erőltetni. Emellett lement a The Callisto Protocol, ami az elvárásaimmal szemben menve nagyon tetszett, és ma reggel befejeztem a DLC-t is. Sanszos, hogy nem lesz folytatás, de így is nagyon jó emlék marad a játék.
Közben öcsém visszatért egy PS4-gyel, így játszottunk egy kis Anthemet, ami neki nem jött be annyira, viszont a The Division első részét lenyomtuk. Régen jobban tetszett nekem, de most rengeteg zavaró dolog volt benne. Ezután belekezdtünk a folytatásba, és az viszont levett minket a lábunkról. Mindent kijavítottak benne, ami nem tetszett az első részben, így könnyen beleszaladt húsz óra játék. A fő sztorit lenyomtuk, a Black Tusk most jelent meg, de nem igazán értjük/érezzük az új world tier upgrade-es mechanikákat, így várjuk, hogy a Warlords of New York DLC akciós legyen, mert huszonakárhány euróért kicsit combos nekünk.
Közben pörög az új Diablo IV szezon, de csak lightosan, podcast mellett. Az Assassin's Creed Valhallában pont leült a sztori, ezért 160 óra után pihentetem egy kicsit, mielőtt még nagyon unnám a játékot. Továbbra remek résznek találom, de valóban masszív hosszúságú.
Novemberben még nem tudom pontosan, hogy mihez lesz kedvem. Leszedtem a gépre a Prey-t, valamint a Sniper Elite 5-öt (a The Division 2-ben is mesterlövészkedek, és megjött a kedvem valami erre fókuszáló játékhoz), de még nem kezdtem bele egyikbe sem. Az Alan Wake 2-ről sok jót hallottam, és imádtam az első részt anno, valamint a Controlt is, de valószínűleg a feleségem fogja játszani, én pedig nézem ezúttal. A második részből örülnék egy lemezes változatnak, hátha később kiadnak egyet.
-
2023 október
Vettem:
Detective Pikachu Returns (Switch)
Hand of Fate 2 (digital) (Switch)
Shovel Knight: Specter of Torment (digital) (Switch)
Super Mario Wonder (Switch)
Spider-Man 2 (PS5)
Befejeztem: -
Eladtam: --
Összesen a hónapban: -5
Éves összes: -35 -
2023 október
Októberben főképp a Xenoblade pörgött. Ez volt az első JRPG amivel többet játszottam 2 óránál. Összefoglalva, nekem főképp a sztori tetszett benne, de maga a játék nekem nem lesz ott a kedvenceim között. Gyorsiban még lepörgött a Crysis Remastered is Switchen, meglepően jól futott, de gyorsan végigértem rajta (6,5 óra), PC-n már megvolt vagy 5-10x anno
Playstation-ön a Resi 5 után érthetetlen módon kedvet kaptam a Resi 7-hez, mondván hogy ha coopban lement az 5, akkor talán már elég érett vagyok a horror játékokhoz (15 éve próbálkoztam velük, sikertelenül). Háááát, végigjátszottam, de nem mondom hogy nem volt olyan 1-1.5 órás session, ami után gyomorgörccsel feküdtem le aludni. Egyébként az atmoszféra tetszett, a történet jó volt, csak valahogy a lelkem nem bírja ezeket eléggé.
Most Switchen éppen nem nyomok semmit, eladok pár végigjátszott játékot aztán szerzek rá valami újdonságot. PS-en meg elkezdtem az FF XV-öt.
Vásárlás
Crysis Remastered (Nintendo Switch)Eladás
-Végigjátszás
Resident Evil 7: Biohazard (PS4)
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition + Future Connected DLC (Nintendo Switch)
Crysis Remastered (Nintendo Switch)Havi összesített: +2
2023 összesített: +23 -
ldave
félisten
Nagyobb elmaradásom van, most pótolom egyben, július - szeptember:
Júliusban egész sokat játszottam, befejeztem a Final Fantasy XVI-ot, megvettem a Pikmin 4-et és végig is játszottam. Az FF16 kap majd valamikor dlc-ket, akkor biztos újra előveszem, a Pikminben 99.9%-on vagyok, egy összegyűjthető cucc van még hátra, talán majd egyszer az is meglesz
A Lightfall megkapta a +1 pontját, és PS+ból végigjátszottam a Stray macskás játékot.
Augusztus kevésbé volt aktív, befejeztem az idei év legnagyobb személyes csalódását, a Diablo 4-et, PC-n megvettem és amit lehetett unlockoltam a Halls of Tormentben (ez egy jobb féle Vampire Survivors klón).
Szeptemberben főleg Switchen voltam aktív. Végigjátszottam a lejáró Nintendo Gold pontokból megvettem Phantasy Star-t, ez egy régi 8 bites Sega jrpg játék Switchre kiadott bővített változata (pl. van benne automap
). Sajna a sorozat többi része nem érhető el, pedig szívesen folytatnám. NES-es Final Fantasy és Dragon Quest korabeli játék.
Jó áron hozzájutottam az Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp-hez, fogalmam sincs mikor fogom játszani (az ilyenekről kéne leszoknom) Alvás előtt mostanában a Slay the Spire pörög szinte minden este, teljesen ráfüggtem, nagyjából ebben is megnyitottam mindent, amit ép ésszel meglehet. Ja, meg a Splatoon 2 egyjátékos módját végigjátszottam, sajna a multi része halott, egyszer sem sikerült csapatot találnom, gondolom már mindenki a harmadik résszel játszik.
A hónap végén még beesett a Cocoon, ez egy fantasztikus puzzle játék, egy hétvége alatt be is fejeztem.Nagyjából ennyi
Ami most futó projekt, az a FF7 Remake hard mód végigjátszása, ötödik fejezetnél tartok. Ezzel nem sietek, jövő év elején jön a Part 2, addigra szeretném befejezni.
Eddig -9 pont az idei összetett eredményem, remélem még tudok rajta szépíteni
-
válasz
l.skywalker #97 üzenetére
Köszönöm, igyekszem fiatal maradni
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #84 üzenetére
2023. Szeptember
Vettem:
- Mortal Kombat 1
- Resident Evil 4: Separate Ways DLC
- FC 24 (tesztelésre kaptam)
- Paper Beast Enhanced EditionVégigjátszottam:
- Goodbye Volcano High
- Final Fantasy XVI
- The QuarryA hónapban igyekeztem dolgozni a backlogomon, a Goodbye Volcano High az idei év legnagyobb csalódása lett számomra, a FF XVI borzasztóan kifulladt a második felére, a The Quarry meg szódával elmegy kategória volt. Október sűrű lesz, jelenleg a MK1-et igyekszem befejezni, majd rárepülök az Alan Wake Remasteredre, tesztelésre kapom a Lords of the Fallent, 20-tól pedig a Póki 2-é a főszerep nálam. Meg talán megnézem a Callistot, ha már úgyis ingyen adják PS+ban.
Jó hónap lesz.
-
2023 szeptember
Vettem:
- Assassin's Creed Valhalla Season pass (PS5)Végigjátszottam:
-Nem hazudtam nagyot legutóbb, nem ez volt a legaktívabb gaming hónapom. Macen kipróbáltam pár meglévő címet, amik közül a pár éve megvett Frostpunkba öltem viszonylag több időt. Kb. 10 óra után még mindig ott tartok, hogy a 12 nap körül mindenki meghal, úgyhogy a leendő előléptetéseket nem a játékon belüli menedzsment teljesítményemmel fogom megpályázni.
Ezen felül PS5-ön a Diablo 4 és a Vallhalla pörgött, amihez megvettem a leértékelt season pass-t, mobilon pedig lassan az OTTTD, amit már sokadjára játszok, de nem tudok megunni.
Az októberi terveim között egy Alan Wake végigjátszás, aktívabb VR-ozás, valamint egy Cyberpunk beszerzés van, ha már a 2.0-ás patch-csel végre úgy ahogy gatyába rázták a játékot.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #91 üzenetére
Vagy Cyberpunk
-
l.skywalker
titán
2023. Szeptember
Vásárlások: -1
-1 Marvel's Avengers - Definitive Edition - mivel lekerül a "polcokról" olcsób adták, Steam-re beraktároztam, ha egyszer lenne kedvem hozzáVégigjátszások, eladások: + 2
+1 Immortals Fenyx Rising
+1 Bónusz PontÖsszesen a hónapban: +1
Éves összes: 7Amikkel játszottam ebben a két hónapban:
A Destiny 2 server problémái vezettek oda, hogy folytattam a korábban elkezdett Immortals Fenxy Rising-ot és hirtelen beszippantott. 6 feloldható területből 4-et teljesen kipucoltam, az utolsó előttinél a sztorira kapaszkodtam rá, így hamar eljutotttam a végső Bossig (~45 óra). Ami nem tetszett, hogy a Boss előtt bedobta, hogy ha itt tovább megyek, akkor a Boss után már nem lehet visszajönni "befejezni" a dolgokat és hiába nyugtatott meg, hogy lesz mentés, úgy voltam vele, hogy belépek és végzek vele. Ahogy kész is lettem le is töröltem, a térkép ~20%-a így kábé érintetlen maradt.Amikkel tervezek játszani:
A Destinyben sok teendő nincs, a szezonális dolgok nem rossza, de ha nincs társaság, egyedül nem tervezek belépni. Most olyan single player játékot keresek, amit régóta el akartam kezdeni. Red Dead Redemption 2 vagy a Mount & Blade: Bannerlords a két kinézett cím. -
2023 szeptember
Szeptember annyira nem volt eseménydús, de azért lepörgött a Resi5 a coop partneremmel, rögtön neki is ugrottunk platinázni, úgyhogy ezzel még elleszünk egy darabig. Ezen túl végigjátszottam a számomra elég közepesnek ható Batman - The Telltale Series-t, nem hagyott mély nyomot. Switchen lement a Mario Rabbids Kingdom, amit a végefele már picit untam, de összességében nem volt rossz játék. A harcok közötti logikai részek váltak nekem unalmassá.Jelenleg a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition pörög switchen, PS5-ön meg elkezdtem tegnap a Resident Evil 7-et.
Vásárlás
-
Eladás
-
Végigjátszás
RESIDENT EVIL 5 (PS4)
Batman - The Telltale Series (PS4)
Mario + Rabbids Kingdom Battle (Nintendo Switch)
Havi összesített: +3
2023 összesített: +21 -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #72 üzenetére
2023. Július+Augusztus
Vásárlások: 2
Rebel Galaxy Outlaw - 1€ volt Fanatical-on és elgyengültem
Minecraft: Java & Bedrock Edition - a gyerekek mentek Minecraft táborba oda kellett venni, de a szabály az szabály
Végigjátszások, eladások: + 2
+2 Bónusz PontÖsszesen a hónapban: 0
Éves összes: 6
Amikkel játszottam ebben a két hónapban:
A nyár érezhetően rajta hagyta a kezét a tevékenységemen, ha le is ültem a gép elé, akkor is főleg Destiny ment vagy a gyerekekkel játszottam közösen.Amikkel tervezek játszani:
Lévén, hogy a július-augusztusi "jelentést" szeptember vége felé írom, így az e-havi tevékenységeimet is leírom. A Destiny mellett folytattam a Fenyx Rising-ot és kifejezetten élvezem, ha minden jól alakul, hónap végéig be is fejezem, de open world perv vagyok és nem tudok elmenni az unlocked ikonok mellett -
2023 augusztus
Vettem:
- Assassin's Creed Valhalla (PS5)Végigjátszottam:
- Guardians of the Galaxy (PS5)Ahónap elején a Diablo 4 első szezonja ment főleg, de a második felében háttérbe került az Assassin's Creed miatt.
Az Odysseyben elég nagyot csalódtam tavaly, ezért nem siettem annyira azzal, hogy sorra kerítsem a Valhallát. Sem a vikingek nem érdekelnek, sem Layla modern szála, és a játékról sem hallottam annyira magasztaló dolgokat, így csak most húztam be egy akció keretében. Hát, eddig a Far Cry 6 mellett nálam ez az év meglepetése. Egyszerűen mindent kijavítottak benne, amit az Odysseyben nem szerettem, vagy csak szimplán untam, így nagyon jól szórakozok vele. Nem sietek, messze még a vége, a két DLC-t (a Párizsost és a druidásat) még nem vettem meg, majd ha egyszer akcióba kerülnek. Nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy egyben lehúzom az egészet, így egy ideig el leszek vele. 45 óra után azonban le a kalappal előtte.
Emellett befejeztem a Guardians of the Galaxy-t is, ami szintén nagyon jól sikerült. Tetszett az elejétől a végéig, és bár a filmesekkel sem volt bajom, nekem valahogy ez a csapat lett az igazi, főleg Drax, akit végig imádtam, míg a filmben sosem szerettem meg. Ha lesz folytatás, ott leszek, ha nem, akkor egy jó emlék marad.
Érdemes még megemlítenem azt, hogy kipróbáltam a Remote Play-t. Meglepően jól szuperált, pedig nincs különösebben erős netem (300 megás Magenta, sokszor be szeret lassulni, ha sokan csüngnek rajta, bár igaz, hogy én éjszaka játszottam). Van egy kis input lag, alacsonyabb az FPS, és néha kásás a kép egy-egy pillanatra, így kompetitív multira nem ajánlom, de a Diablo 4 például jól szuperált vele.
Szeptemberre nincsenek nagy terveim. Sokat fogok utazni, így inkább mobil gaming lesz a terítéken, valamint sok év után visszatértem egy Macre, megnézem, hogy milyen régi zsákmányaim futnak rajta, és lehet, hogy azokból belecsúszik valami végigjátszás.
-
Guitar14
senior tag
2023 Augusztus:
Vásárlások -4
Tony Hawk's Pro Skater 3 (PS2)
Tony Hawk's Underground (PS2)
Worms Open Warfare 2 (NDS)
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp (Switch)
Végigjátszások 0
-
[Havi: -4]
[2023 Összesen: -28]Nyaralás alatt a Switch-et nyúztam ha volt időm, ott is a Metroid Prime-ot főképp. Meg is kaptam a kedvet otthon is a Switch-re így beszereztem az Advance Wars 1+2-t amik már régen is tetszettek, időm persze még nem volt kipróbálni sem a teendők miatt.
Továbbá sikerült beszerezni a Pro Skater 3-at így az 1+2 kijátszása után folytatódhat a széria. (megjött a kedvem deszkázni a valóságban is) -
2023 augusztus
Ebben a hónapban kiszállóban vagyok a PS3-ból és eladtam a Switch Lite-ot is, jött helyette az OLED verzió. Sok játékot eladtam, de csak azokat írom most a listára ami nincs végigjátszva és pontot ér.
Végigjátszottam pár ps3-as címet, ami még érdekelt, eladás elött, illetve a Switch pörög most sokat, PS5 meg be se volt kapcsolva 3 hete.
Vásárlás
SteamWorld Dig 2 (Nintendo Switch)
SteamWorld Heist (Nintendo Switch)
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Nintendo Switch)
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition (Nintendo Switch)
Eladás
KillZone HD (PS3)
Assassin’s Creed (PS3)
South Park: The Stick of Truth (PS3)
LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game (PS3)
Végigjátszás
God of War III (PS3)
God of War: Ascension (PS3)
The Hong Kong Massacre (Nintendo Switch)
SteamWorld Dig 2 (Nintendo Switch)
SteamWorld Heist (Nintendo Switch)
Havi összesített: +5
2023 összesített: +18 -
2023 augusztus
Vettem:
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (Galactic Edition, PS5, digital)
Synapse (PS5 VR2, digital)
Star Wars: Jedi Survivor (PS5)
Disney Illusion Island (Switch)
Pokémon Brilliant Diamond (Switch)
Super Mario Maker (3DS)
Összesen a hónapban: -6
Éves összes: -27 -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #77 üzenetére
2023 augusztus
Vettem:
- Firewall: Ultra (tesztelésre kaptam)
- Goodbye Volcano High (szintén)
- DemeoVégigjátszottam:
- Diablo IV
- Job SimulatorNagyon élveztem a Diablo IV-et, az idei év egyik legjobbja számomra, csak kicsit besokalltam a démonvadászattól, így pihentetem az új szezonig. Bepótoltam a Job Simulatort is, de nagyot csalódtam benne, nagyon monoton és rövid is. Szeptemberben tervezem befejezni a FF XVI-t (61%-nál tartok), illetve az Alan Wake-et is be kellene pótolnom a második rész előtt. A Goodbye Volcano Highra kíváncsi vagyok már, nagyon tetszett az art design benne. A szeptemberi megjelenések közül egyedül az MK1 van előrendelve, remélem jó lesz.
-
Guitar14
senior tag
2023 Július:
Vásárlások -5
GTA Chinatown Wars (NDS)
Beyond Two Souls (PS3) -kaptam a géphez
Call of Duty Advanced Warfare (PS3)
Call of Duty Black Ops III (PS3)
Call of Duty Ghosts (PS3)
F1 2010 (PS3)
Végigjátszások +1
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Remake (PS4)
[2023 Összesen: -24]
Végre sikerült vennem egy normális PS3-at olcsón ami ráadásul limitált is (Azurite SuperSlim)
Egyből beszereztem pár játékot hozzá mivel a multiplatform címek eléggé olcsón röpködnek. Polírozásra leadtam egy helyi üzletbe lemezeket és közben felfigyeltem egy régóta bakancslistás játékra a polcon: Chinatown Wars. Mondom azt most viszem is.
Nagyon élvezhető kis játék, nemrég vártam a szervizbe az autóm addig kisétáltam a parkba és ott nyomtam. Nincs benne szinkron az átvezetőkben hanem írva van mint egy képregényben így különösen jó zajos/publikus helyeken.
Tony Hawk's 1+2-t végigtoltam, le a kalappal ez a remaster előtt. Egyszerűen tökéletes lett, csak olyan újdonságokat pakoltak bele ami hozzáad az élményhez és nem elrontja a nosztalgiát, most keresem a 3. részt PS2-re. -
Láttam már rosszabbat, de az a baj, hogyha meghal az ember, akkor sokáig nézheti a töltőképernyőt. Főleg ha nincs net, akkor olyan, mintha a háttérben csinálna valamit, és csak időtúllépés után kezdi el betölteni a játékot. Nagyobb akciók esetén be tud zuhanni az FPS, ez kombinálva azzal, hogy a Switch analógjai sem az igaziak, annyira nem találtam élvezetesnek a harcokat rogue karakterrel. És a játék bizony sokszor nehéz, az ember elég könnyen azon kapja magát, hogy tátott szájjal rohan abba a bizonyos erdőbe. Mivel van másik platformon, ezért majd talán azokon újra neki esek, de ismét megerősített abban, hogy gyengébb platformokon inkább csak az exkluzívokat játsszam.
A Ghost Reconnel egyelőre egyedül a 30FPS volt a problémám, így, hogy van más, amivel játsszak, nem erőltettem meg magam azzal kapcsolatban, hogy több energiát invesztáljak bele. Pedig a felütés tetszik, lehet egyszer majd újra előveszem, mert a stílust szeretem.
-
2023 július
Vettem:
- Beat Cop (iOS)
- Chicken Police (iOS)
- Gold Rush TD (iOS)Végigjátszottam:
- Diablo 4 (PS5)
- Gold Rush TD (iOS)
Júliusban kevesebb játékra jutott idő, amikor pedig a tévé előtt ültem, az a Diablóba ment. A fősztorit végigtoltam, és elkezdtem a szezonnal játszani, ami podcast hallgatás mellett pont tökéletes kikapcsolás. Emiatt a Guardians of the Galaxy kicsit háttérbe szorult, de már annak is a végén járok.Elengedtem a Ghost Recont a 30 FPS miatt, a Switches Dragon's Dogmát a töltögetések miatt, valamint végül egy sima, Dualshock 4-re rakható csíptetőt szereztem be azért, hogy soha ne játszak kontrolleres játékot. Örülök, hogy nem dobtam ki a Gamevice-ra a pénzt.
Vettem pár akciós mobilos játékot, amik már érdekeltek egy ideje, ezek közül a Gold Rush TD-t végig is nyomtam, abszolút nem ajánlom senkinek, sajnos TD-k egy gyengébb eresztés.Augusztusra a tervem a GotG befejezése, valamint az Alan Wake és a Kena lesz, és meglátjuk, hogy mindebből mennyi fog összejönni a Diablo mellett.
-
2023 július
E hónapban úgy döntöttem, hogy eladom a Switch Lite-ot és veszek helyette egy OLED-et, ehhez pedig felszámolásra kerül a PS3 kollekcióm is. Van még pár játék a platformon ami érdekel, azokat végigjátszom, közben pedig pörgetem kifele ami már nem kell. Így került végigjátszásra e hónapban a 2db PSP-s God of War rész, mindkettő tetszett, de az 1. és a 2. rész után ezek nem hoztak túl sok változatosságot. Most a 3. részt nyomom, ez már egy nagyobb ugrásnak tűnik (legalábbis grafikailag), de meglátjuk mi sül ki belőle. Közben Switchen lement az Astal Chain és bekerült a kedvenc Switch játékaim közé a virtuális polcra. Szerintem embertelen jó, engem nagyon elkapott.Vásárlás
Marvel’s Guardians Of The Galaxy (PS4)
Elden Ring (PS4)
Mario + Rabbids Kingdom Battle (Nintendo Switch)Eladás
Ratchet & Clank: A Crack In Time (PS3)Végigjátszás
God of War: Chains of Olympus (PS3)
God of War: Ghost of Sparta (PS3)
Astral Chain (Nintendo Switch)Havi összesített: +1
2023 összesített: +13 -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #67 üzenetére
2023. július
Vettem:
- Tiny Tina's Wonderlands
- Synapse (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- SynapseA hónapban újra leporoltam a PSVR2-t, és azt kell mondanom, hogy a Synapsért nagyon megérte, mindenkinek csak ajánlani tudom a játékot. Ezen felül pár napja végre jobban elmélyedtem a Diablo IV-ben, így az augusztus második fele egész biztosan ezzel fog eltelni (az első felében pedig nyaralni leszek).
-
2023 július
PS Plus-os CoD Black Ops Cold War-ral játszogatok (bár ma épp Gears 5 is volt), nem számolom.
Vettem:
Pikmin 4 (Switch)
Everybody 1 2 Switch (Switch)
Diablo 4 (PS5)
Alien: Dark Descent (PS5)
Forza Horizon 4 Ultimate Edition (XSX) (bundle)
Forza Horizon 5 Premium Edition (XSX) (bundle)
Összesen a hónapban: -6
Éves összes: -21
-
2023 június
Ebben a hónapban végeztem a Ghost of Tsushimával Ps5-ön. A kiegészítőt is végigjátszottam, platina is lett. Tetszett, de mégsem lett kedvenc. Kb 2 hónap alatt sikerült a Luigis Mansion 3 végére is érnem, ez is tetszett, tök ötletes játék. Utána a Balatoni nyaraláson lepörgött egy 5 óra alatt a Gunslinger, ez meglepően jó volt, ilyen lineáris western borderlands féle valami, tetszettek a poénok, jó volt a gameplay. Most a Resi5 pörög coopban, mellette LA Noir megy single módban PS5-ön és handheld meg az Astral Chaint játszom Switchen, ez utóbbi nagyon tetszik.Vásárlás
Batman - The Telltale Series (PS4)
Ratchet & Clank Rift Apart (PS5)Eladás
Call of Duty Black Ops Cold War (PS4)Végigjátszás
Ghost of Tsushima Director's Cut (PS5)
Luigi's Mansion 3 (Nintendo Switch)
Call of Juarez Gunslinger (Nintendo Switch)Havi összesített: +1
2023 összesített: +12 -
Guitar14
senior tag
2023 Június:
Vásárlások -4
Diablo + Hellfire (PC)
Halo 2 (Xbox) -javításért kaptam
DTM Race Driver 2 (Xbox)
Worms Open Warfare (NDS) -javításért kaptam
New Super Mario Bros [JPN] (NDS)
WarioWare Touched [JPN] (NDS)
Végigjátszások +0
-
[Havi: -6]
[2023 Összesen: -20]Hát a jelenleg játszom részleget inkább nem is írom már, csomó minden van amit így egyidejűleg nyomok és mindig máskor, amelyikhez épp kedvem van.
Vásárlások terén sikeres volt a hónap:
Fillérekért 2 japán DS játék amiket az áruk miatt hónapok óta hajkurászok olcsóér' és így a japán nagyon is töredék áron volt.
Beugrott mellé egy Worms is ami szintén keresős volt mivel a második részét DS-en már kitoltam párszor és úgy sikerült ezt beszerezni, hogy megdolgoztam érte, egy fat DS-t kellett megjavítanom és így "cseréltük" egy kereskedővel. (emiatt ezért nem vonok pontot így skywalkeresen.) Halo 2-t pedig egy ismerőstől kaptam csak úgy mert megcsináltam a kontrollerén a driftet. (szintén nem vontam pontot) A lemez karcos és olvashatatlan, majd polírozni kell.
Pesten is jártam bicajjal és szabadidőben betértem a Gamecitybe (csillogott is a szemem, hogy aaaaaaaaaa mennnyii retro és nem retro game) egy Guitar Hero WoR és DTM Race Driver 2-vel távoztam de a vonathoz tekerve sajnos baleset ért - a Guitar Hero nem élte túl.Majd kell egy lemezt szereznem mert a tok apróbb töréssel megúszta.
Végigjátszás nem volt de sokat pörgött a PS4 és a DS.(ja és csak beszereztem a Diablo 1-et, hála l.skywalker-nek.
jobb mint amire számítottam de érződik a kor, plusz elég nehéz is - főleg, hogy Warriort választottam)
-
l.skywalker
titán
Bakker a Remnant-ot kifelejtettem
Mea Culpa
Mentségemre legyen mondva, nagyon össze-vissza vagyok...2023. Június
Vásárlások: 0
-Végigjátszások, eladások: + 2
+Diablo 3: egy nekró végigjátszással mentem végig a játékon normál fokozaton. Miután korábban végigjátszottam a Diablo 1-et és a Diablo 2 Resurrectedet, a harmadik rész sem várathatott magára és nem csalódtam benne, szerintem ez is nagyon jó alkotás volt: a nehézségi fokozat és a nekró miatt azt mondhatnám, hogy az első 3 rész közül ez volt a legkönnyebb. Az eredeti terv az volt, hogy a negyedik részbe is beleugrok de végül az is még tolódik, de az első három részt mindenképp szeretném végigjátszani még párszor egy-egy másik karakterrel is.+Remnant from the Ashes: Ahogy Dave is írta, harmadmagunkkal lenyomtuk sok-sok session után végre a játékot. Solo-ban nem tudom lett-e volna ugyanekkora élmény, de így hármasban nagyon élveztem. A végére kezdtem igazán jól megismerkedni az egésszel, és már szemezgetünk a második résszel is. Hátha az már teljesen cross-play lesz.
Összesen a hónapban: +2
Éves összes: 6Amiket játszottam júniusban: az egyik tesómmal elkezdtünk Fifázni, ha épp nem vagyunk elegen kártyához, akkor valami közös játék címén legyen valami és mivel én utoljára szerintem a 2003-assal játszottam baromi jó volt. Persze semmi FUT meg pack nyitogatás, csak simán egymás ellen kis játék. Illetve ha már megvettem a Far Cry 6-ot előző hónapban, akkor gondoltam kipróbálom és meglepően élvezetes volt. Bele is csúszott pár óra, de utána letöröltem mert én ebben hajthatatlan vagyok, hogy sorban játszok mindent és most hivatalosan a második résznek kellene érkeznie
Haladtam még lopott időben az Immortals Fenyx Rising-al is, ami Game Pass-os, így félek, hogy egyszer csak "kiesik" ill. a van két játék ami mindig a gépen van, a Mount & Blade Warband és a Townscaper, amik mindig előkerülnek ha nincs máshoz kedvem.
Amikkel tervezek játszani júliusban:
Az elfoglaltságaim és a nyár mellett éppen jutott egy kis időm a Destiny szezonális dolgaival haladni, így sok tervem nincsen. Ha mégis lesz időm játszani akkor főleg a már korábben leírt DLC-ket tervezem: Vampire Survivors, Power Wash Simulator Final Fantasy és Spongyabob ill. AC Valhalla Ragnarök. -
-
ldave
félisten
Most látom csak, hogy én is eléggé megcsúsztam a lista vezetésével, itt van május - június:
Sok érdekes dolog nem is történt, hízott a Switch backlog, PC-n pörgött két stratégiai játék és 100 óra alatt eljutottam az Elden Ring végére (befejezettnek nem mondanám, még egy opcionális boss hátravan, Malenia Blade of Miquella, Malenia Blade of Miquella, Malenia Blade of Miquella, Malenia Blade of Miquella...).
A Diablo 4 így elsőre nekem csalódás, Act2-ben egyszerűen meguntam. Lehet nem tett jót neki, hogy az Elden RIng és a Zelda után néztem bele. Most az FF 16 pörög, annak biztos a végére érek még júliusban.
A listáról lemaradt, de jött új Magic kiegészítő is March of the Machines, PC-n újráztam a srácokkal a Remnant: From the Ashest és nosztalgiáztam a Portal 2-vel is.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #64 üzenetére
2023. Június
Vásárlások: 0
-Végigjátszások, eladások: + 1
+Diablo 3: egy nekró végigjátszással mentem végig a játékon normál fokozaton. Miután korábban végigjátszottam a Diablo 1-et és a Diablo 2 Resurrectedet, a harmadik rész sem várathatott magára és nem csalódtam benne, szerintem ez is nagyon jó alkotás volt: a nehézségi fokozat és a nekró miatt azt mondhatnám, hogy az első 3 rész közül ez volt a legkönnyebb. Az eredeti terv az volt, hogy a negyedik részbe is beleugrok de végül az is még tolódik, de az első három részt mindenképp szeretném végigjátszani még párszor egy-egy másik karakterrel is.Összesen a hónapban: +1
Éves összes: 5Amikkel tervezem játszani:
Az elfoglaltságaim és a nyár mellett éppen jutott egy kis időm a Destiny szezonális dolgaival haladni, így sok tervem nincsen. Ha mégis lesz időm játszani akkor főleg a már korábben leírt DLC-ket tervezem: Vampire Survivors, Power Wash Simulator Final Fantasy és Spongyabob ill. AC Valhalla Ragnarök. -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #58 üzenetére
2023. június
Vettem:
- Diablo IV
- Job Simulator
- Final Fantasy XVI (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- Beat Saber
- Rayman LegendsA hónap nem igazán úgy alakult játékok szempontjából, mint ahogy terveztem. Kb. 20 percet játszottam a Dio 4-gyel, a fennmaradó időben pedig befejeztük barátnőmmel a Rayman Legendset. A FF16 nagyon elkapott, még nem értem a végére, ám biztosan folytatni fogom júliusban is, illetve igyekszek belenézni a Resi4/Dio4-be is, ha már előrendeltem őket.
-
2023 június
Vettem:
- Diablo 4 Deluxe Edition (PS5)
- Dragon's Dogma: Dark Arisen (Switch)
Végigátszottam:
- Horizon: Forbidden West: Burning Shores (PS5)
Jelenleg ezzel játszom:
- Diablo 4 (PS5)
- Guardians of the Galaxy (PS5)
- Vampire Survivor (iOS)Papíron lassabb hónap volt a június, mint az azt megelőző, de azért aktívan gamerkedtem. Befejeztem a Horizon DLC-jét, ami jobban sikerült, mint vártam.
Megvettem Switchre a Dragon's Dogmát, ami szintén egy olyan cím, amivel régóta szemezgettem. Bejön, és egész jól fut Switchen, de a sok töltögetéssel azért elmegy az idő. Mindenesetre unalmasabb műszakokon elő szoktam kapni, de soká fogom még végigjátszani.A hónap "meglepetése" a Diablo 4 volt. Az 1-ben évekkel ezelőtt elakadtam és annyira nem jött be, hogy átküzdjem magam rajta. A 3-at 2020-ban platináztuk és az tetszett is, a 2-vel pedig tavaly karácsonykor játszottam öcsémmel, de nekem túl archaikus volt már az egész rendszere és nem élveztem annyira (főleg a PC-s kattingatás nem tetszett). A 4 videóira azonban már tavaly felkaptuk a fejünket, és beszéltük is, hogy majd be kellene szerezni. Viszont nem követtük aktívan, így lemaradtunk a nyílt bétákról is.
A megjelenés előtti pár napban nagyon pozitívan írtak róla a PS topikban, így végül egy fuck it kijelentéssel megvettem a Deluxe kiadást, amivel így korábban tudtunk játszani. Ez azért volt fontos, mert pont egy négy napos munkaszünet jött, így bőven volt időnk Diablózni. Még azt Act 2-ben vagyunk csak, de nagyon jó vétel volt és nagyon tetszik mindkettőnknek a játék, így ha ketten vagyunk a PS környékén, akkor szinte biztos, hogy ezzel nyomjuk.Amikor viszont egyedül vagyok csak, akkor a Guardians of the Galaxy pörög. Nagyon tetszik a játék, a filmekkel sem volt bajom, de ez a csapat valahogyan szimpatikusabb, főleg Drax lett a nagy kedvencem, akit korábban nem különösebben bírtam. Mivel benne van a PS Plus Extrában, ezért ajánlom, hogy próbálja ki, akinek kedve/lehetősége van rá.
Az Extraction filmek hatására leszedtem a Ghost Recon Wildlandset is, de csak 30FPS mód van PS5-ön, így lehet, hogy dobni fogom, és majd egyszer PC-n pótlom.
Júliusra a GotG befejezése, a Diablo további játszása, valamint az Alan Wake van betervezve. Ezen felül lehet, hogy veszek egy Gamevice Flex kontrollert a telefonomhoz, mert sok játék összegyűlt már, amiket a tapicskolós irányítás miatt nem játszok, viszont amúgy érdekelnek. A legtöbb ugyan Switchre is elérhető, de az az igazság, hogy a sok töltögetés miatt hamarabb tudom elképzelni, hogy a Dead Cells-t, vagy a Titan Questet telefonon játszom, és a Switch marad csak az exkluzívokra.
-
Javítottam, volt egy Zelda Limited is, ahozz vettem egy szép könyvet, gondolom ezt se bontom ki egy darabig.
NFS Unbound bekerült GPU-ba, The Callisto Project-et meguntam, béna vagyok, lehet ezért éreztem monotonnak a helyszíneket és ellenfeleket. Visszadtam őket, nem számolom.2023 június
Vettem:
Red Matter 2 (PS5 VR2)
Dredge (Deluxe Edition) (PS5)
Összesen a hónapban: -2
Éves összes: -15 -
l.skywalker
titán
2023. Május
Vásárlások: -2
- The Crew 2 (Ubisoft): LEGEND23 kóddal minden 20€ feletti vásárlásból 10€ kedvezmény volt, nekem kellett az AC Valhalla Ragnarök DLC, ami 16€ volt magában, ezért mellé raktam a kosárba a The Crew 2-t, és így megkaptam 11€-ért, ráadásul a Lake c. játék is ingyen járt mellé, szóval ez a vásárlás ez valójában egy ál-vásárlás volt
- Far Cry 6 (Ubisoft): szinten 20€ helyett 10-ért megkaptam a Deluxe kiadástVégigjátszások, eladások: + 2
+Bónusz pontok: 2 (ebben a hónapban ennyi alkalommal kerestem pénzt olyan tevékenységgel ami játékhoz köthető és játékra fogom költeni)
Összesen a hónapban: 0
Éves összes: 4
Amikkel tervezem játszani:
- Diablo 3: hivatalosan már lepörgött de júniusra esett a vége. Mondhatni végeztem mindhárom Diablo-val, az Immortals-t nem számolom ide, habár ott is régről talán csak a végső boss maradt életben. Nagyon tetszett a harmadik rész, az első rész volt, amikt nekro-val játszottam végig és mivel a nehézségen sem emeltem, így nagyon könnyűnek titulálhatom épp ezért volt élvezetes. Tudtam haladni a történettel és szinte minden zugot kipucoltam, csak a Reaper of Souls DLC-ben nem volt már kedvem mindent felfedezni így ott kb. 1 óra alatt le is tudtam a végső ellenséget.
- Most DLC hónapot fogok tartani gyanítom: Elkezdődött a Destiny 2 új szezonja, Vampire Survivors DLC is jött, a Power Wash Simulator-hoz már két új téma is és a fent említett Ragnarök DLC-t is el tervezem kezdeni, habár nyár jön ilyenkor kevesebb időm szokott lenni, de meglátjuk. -
-
Guitar14
senior tag
2023 Május:
Vásárlások -4
Guitar Hero (PS2)
Guitar Hero II (PS2)
Spider-Man (PS4)
Végigjátszások +0
-
[2023 Összesen: -16]
Jelenleg játszom:
Resident Evil 3 (Xbox Series X)
F1 2017 (Xbox Series X)
NFS Hot Pursuit Remastered (Xbox Series X)
Getting Up (PS2)
Végre sikerült beszerezni a GH1-et. Egy jó ideje már kerestem de nem egyszerű + PS2 exkluzív cím is.
Tony Hawk-ra is rávetemedtem, (anno imádtam a szériát) egyik hétvégén lekaptam a polcról a 4. részt PS2-re. Annyira elkapott a nosztalgia, hogy egyből kerestem is mennyiért adják az 1+2 remake-t. Első 4-et szeretném végig vinni mielőbb.3. részt kell majd bezsákolni.
-
2023 május
Vettem:
- Ultra Blade (iOS)
- Sponge Bob Squarepants: Battle for Bikini Bottom (iOS)
- Plants vs Zombies Ad Removal (iOS)
- Battle Chasers: Nightwar (iOS)
- Beat Saber music pakkok (PS VR2)
- Horizon: Forbidden West - Burning Shores (PS5)
Végigjátszottam:
- Tails of Iron (PS5)
- Borderlands 3 (PS5)
- Rage 2 (PS5)
Jelenleg ezzel játszom:
- Tomb Raider Reloaded (iOS)
- Horizon: Forbidden West: Burning ShoresAz utóbbi időkhöz képest egész aktív volt a hónap gaming téren. iOS-re vettem pár játékot az akciók miatt, de végül rendszeresen játszott cuccként a Netflixes Tomb Raider Reloaded maradt meg. Vicces módon kicsit Hades pótlékként tekintünk rá a feleségemmel, mivel kb. ugyanott járunk, ugyanúgy szívunk, úgyhogy a közös anyázás még jobban összekovácsol minket.
PS5-ön befejeztem a Tails of Iront, amit továbbra is csak ajánlani tudok, valamint öcsém feldobta, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk a Borderlands 3-mat. Ő ugyan PC-s, de a crossplay jól meg lett oldva, és Discordon keresztül teljes élményt adott így a játék - ráadásul fizetnem sem kellett érte, mert benne volt a katalógusban. A játék tetszett, de a sztori vége nagyon nem jött be, el is ment a kedvem a DLC-ktől is. Ezzel együtt a Rage 2 pörgött nálam, mivel vágytam valamilyen poszt apokaliptikus játékra. Nekem bejött, de teljesen megértem a negatív kritikákat, a játék hatalmas hit and miss. Konkrétan fél év után ismét megnyitottam a trófealistámat, ugyanis nem bírtam eldönteni, hogy tényleg végigjátszottam-e, vagy a sztori felénél vagyok és várnom kell az új fejleményekre. Sajnos az előbbi volt a helyzet.
Pont a héten beszéltük a feleségemmel, hogy lehet eladjuk a VR-t, mert a Beat Saber sose fog megjelenni rá, és a custom zenék miatt talán jobb döntés lenne egy PC-s headset, amikor egyik pillanatról a másikra megjelent a játék. Rárepültünk, imádjuk, és vettünk is pár zenét hozzá, amik azóta jöttek ki, hogy utoljára nyomtuk. Nagyon jó volt ismét fénykardozni.
Tegnap este megvettem a Horizon kiegészítőjét, ma pedig toltam vele pár órát. Eddig bejön, bár még a sztorival nem sokat haladtam, egyelőre visítva menekülök minden elől, mert tavaly március óta nem játszottam vele, büszkeségből viszont hardon nyomom, és fogalmam sincs már a játék rendszereiről.
Júniusra egyedül a Diablo 4-et tervezzük megvenni a coop miatt, de várunk az első fórumvéleményekre, mielőtt ráugrunk.
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #46 üzenetére
2023. május
Vettem:
- Beat SaberVégigjátszottam:
- Horizon: Forbidden West: Burning Shores DLC
- Grid Legends
- Moss: Book IIA hónap eseménydús volt, habár sok időm nem volt játszani. A fenti címeken kvíül folytattuk az It Takes Twot, illetve belekezdtem a Life is Strange 2-be. Következő hónap első fele a Diablo IV-ről, második fele pedig a Goodbye Volcano Highról és a Final Fantasy XVI-ról fog szólni. Illetve a Beat Saberre nagyon ráfüggtem, napi szinten előkerül az is.
-
2023 május
A hónapban befejeztük a coop partneremmel a Ghost Recon Breakpoint main story-t, most épp a plat-ra hajtunk
Az utolsó bossnál azért a difficulty curve elég meredek volt, szenvedés volt. Lenyomtam a Call of Duty Cold War-t, rettenet körülményes játék, nyakon tudnám b.szni a fejlesztőket. Telepítés után még nincs fent a kampány alapból, ahhoz még le kell szedni 3db kampány patch-et
Többször kifagyott. Volt olyan pálya, ahol csak úgy tudtam átjutni, ha a PS5-ön levettem a felbontás a főmenüben 1080p-re és úgy indítottam el a játékot
Gyalázat. LEGO City Undercover is lepörgött switchen, erről se sok jót tudok mondani technikai téren. Több fagyás és a városban max 20 fps. A végére nekem unalmassá vált. A GRID Legends tetszett, az jól is van optimalizálva, fun arcade autós játék. Ezt simán ajánlom. Most a Ghost of Tsushima Directors Cut-ot nyomom, egy 36 órával már benne vagyok. Az érzéseim vegyesek, többet vártam, de alapvetően nem rossz, nálam olyan 10/7-es játék.
Vásárlás
Astral Chain (Nintendo Switch)
Call of Juarez Gunslinger (Nintendo Switch)Eladás
-Végigjátszás
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (PS4)
Call of Duty Black Ops Cold War (PS4)
GRID Legends (PS5)
LEGO City Undercover (Nintendo Switch)Havi összesített: +2
2023 összesített: +11 -
l.skywalker
titán
Nekem a Sacred-en túl főleg a Diablo 3 volt ami megfogott. Még régen 7 éve mikor megvettem az első konzolt (tizenX év gaming kihagyás után) akkor egy ingyenes hétvégén kipróbáltam és totál odavoltam érte. Meg is vettem, szerintem az első játék volt amit nem akciósan vásároltam meg. Csak épp ekkortájt született az utolsó gyerekünk, ha volt is időm játszani, jobbára éjszaka, akkor is 10 perc után mindig belealudtam. Ok. Mondom félreteszem. Majd vettem újabb generációs gépet: oda is megvettem. Ott is mindig belealudtam. Akkor úgy voltam vele, hogy ezt félreteszem.
Az első rész valóban retro játék már a javából, de én egyébként is jobban szeretem a régi játékokat. Összesen 21 órám van benne, de volt, hogy a háttérben futott pár órát AFK. De warrior-al játszottam, amiről később kiderült, hogy nem épp a legegyszerűbb választás, a végén küzdöttem is. Ugyanakkor élvezetes volt. A különbség az az újabb részekhez képest, hogy itt nincs csak egy végtelen Dungeon. A faluban lemész egy barlangba és annak van tizenvalahány szintje. És itt ha kipucolsz egy szintet akkor utána az üres is marad, ha jól emlékszem és adott szintenként megnyílnak alternatív lejáratok is, hogy ne mindig az elsőtől kelljen újra végigmenni rajta. Emiatt a rendszer miatt szerintem az elején élvezetesebb mint a kettő, de hamar válik kicsit repetitívvé. Ugyanakkor pont megfelelő időközönként vannak boss-ok és mindig van 1-2 olyan küldetés ami kizökkenthet az egyhangúságból. A cinematic részek viszont itt is jók voltak és a sztori némileg ugye kapcsolódik is a második részhez. Ebben én makettná*i vagyok, hogy történet szerint lineárisan szeretek játékokkal haladni, vagy ha úgy jobb, akkor kiadási sorrendben. Én azt mondom így utólag, hogy megéri, mert a kettő mellett az első rész is a korának nagy játéka volt. A Hellfire DLC-re mondta az ldave, hogy az annyira nem lett jó, mert azt külsős cég fejlesztette, de majd azt is rápróbálom egyszer -
válasz
l.skywalker #49 üzenetére
Az elsőhöz én már p.nci vagyok
Amúgy én is csak tavaly ismertem meg közelebbről a Diablot rendesen, anno még a DII megjelenésekor elég kicsit voltam és nem fogtam fel belőle semmit angol nyelvtudás nélkül. Tavaly viszont a D2R amúgy eléggé behúzott, necroval soloban, barbárral meg coopban végignyomtam. Jó volt, de elég volt, minden karival biztos nem fogom végigjátszani, 1 karival 3x meg fix nem, ennyi időm nekem nincs 1 játékra
Rögtön utána a D3-at is megvettem, azt PS-en platináztam is, eléggé bejött. Ja, a D2 meg a D3 között meg a mobilos Diablo Immortalt is lenyomtam, nekem az is tetszett amúgy!
-
Guitar14
senior tag
válasz
l.skywalker #49 üzenetére
Na, látom nem csak az én fantáziámat birizgálta a Diablo 4 megjelenésével az első rész.
Szeretem nagyon a kettőt (csak az eredetivel játszottam a remasterrel nem) és a hármat de nagyon kipróbálnám az első részt, GOG-on sokszor akciós is - viszont még egyik diablot se vittem végig (ez az én szegénységi bizonyítványom pedig mindegyiket élvezem, de hosszú távon mindig megállok velük :/)
Mivel régebbi játék az első félek ez pár korszerűtlenség miatt nem tartana lázban annyira, főleg, hogy még nosztalgikusan sem kötődöm hozzá.De ahogy leírtad, látom te se játszottál még vele soha de végigjátszottad és élvezetesnek írod le. Kb. milyen hosszú? Legalább olyan jó mint a második rész kb.?
-
2023 április
Vettem:
- This War of Mine (iOS)
- Titan Quest HD (iOS)
Végigjátszottam:
- Far Cry 6 (PS5)
Jelenleg ezzel játszom:
- Tails of Iron (PS5)Persze jövő hónapban már nyilván unni fogom a dolgot, de egyelőre jól elszórakozok vele. - Írtam a múlt hónapban a Far Cry 6-tal kapcsolatban, de nagyon félrement a jóslat. Végig bent tudott tartani a játék, és csak elismerő szavakkal tudok nyilatkozni róla. Nagyon szívemhez nőtt a játék, amit biztosan nem fogok mégegyszer elővenni, de jó emlékeim lesznek róla. A DLC-k közül a Vaas-osat játszottam végig egyszer, de még van benne tartalom. A többi várat még magára, de előbb utóbb sort kerítek rájuk.
A Far Cry 6 végigjátszása után a havi ingyenes játékba, a Tails of Ironba kezdtem bele. Szerintem már a sztori vége körül járhatok, hamarosan időt kerítek a befejezésére. További májusi tervem nincs, majd meglátjuk, hogy lesz-e kedvem valamihez.
Vásárolni csak két iOS-es játékot vettem. Mindkettő elég nagy akciót kapott, és más platformokon már végigjátszottam őket, de májusban lesz egy-két hosszabb utam, amikor lehet velük fogok itt is játszani.
-
l.skywalker
titán
2023. Április
Vásárlások: -1
- Diablo: Prime Evil Collecion: régi vágyam volt kipróbálni a Diablo-kat. Én a műfajjal a Sacred-el ismerkedtem meg, amit nagyon szerettem, de mindig azt mondták nekem, hogy ez csak egy Diablo 2 klón. Emiatt is és egyébként is úgy éreztem, hogy a 19,79€-s ár már megéri két játékért egy csomagban (D2 Resurrected+D3)Végigjátszások, eladások: + 5
+ Diablo 1: mivel megvettem a Prime Evil Collection-t, gondoltam legyen akkor rendesen az elejétől játszva a dolog és elővettem a GOG-on az első részt. Nem csalódtam. Kifejezetten nehéz, de élvezetes játék. Már most látom, hogy sokszor fogom újra elő és elővenni. Első végigjátszásra egy Warrior-al vittem végig, de a Hellfire DLC-t elraktam "későbbre".
+ Diablo 2 Resurrected: és ha már az első résszel végeztem, akkor rögtön neki is kezdtem a másodiknak. ldave-vel előbb kezdtünk egy online session-t, de mivel tudtam, hogy a nagyját úgy is egyedül fogom csinálni, egy kiegészítő nélküli, hamisíthatatlan Diablo 2 offline játékra váltottam, ahol egy Paladinnal vittem végig. Utána aktiváltam a kiegészítőket, de nem folytattam, hanem előröl kezdtem egy Necro-val, ezzel tervezem még májusban egyszer letolni a DLC sztorikkal együtt. És ahogy D1 esetében itt is biztos vagyok benne, hogy minden karaktertípussal neki fogok állni.
+Bónusz pontok: 3 (ebben a hónapban ennyi alkalommal kerestem pénzt olyan tevékenységgel ami játékhoz köthető és játékra fogom költeni)
Összesen a hónapban: +4
Éves összes: 4
Amikkel tervezem játszani:
- Diablo 2: egy Necro offline session-t tervezek végigvinni még májusban
- Diablo 3: ha már lendület, akkor gyerünk. Előre a 4. részig -
Guitar14
senior tag
2023 Április:
Vásárlások -1
F1 2017 (Xbox One)
Végigjátszások +1
Ford Racing 2 (PS2)
[Havi: 0]
[2023 Összesen: -12]
Jelenleg játszom:
Metroid Prime Remastered (Switch)
F1 2017 (Xbox Series X)
NFS Hot Pursuit Remastered (Xbox Series X)
Ford Racing 3 (PS2)Ebben a hónapban megvolt az egyensúly, venni nem vettem semmit mert sokat melóztam külföldön de legalább otthon meg elutazva is mindig volt időm kicsit játszani.
Kipörgettem nosztalgiából a Ford Racing 2-t és mivel még mindig kicsit F1 lázba vagyok bementem pár videojáték boltba melyik F1 lesz jó áron mivel a 22-t csak haverral toljuk és akartam egy kicsivel régebbivel játszani. 2017 lett végül de ezt is nagyon élem (nem tudom mi van velem, mindent végignyomok, szabadedzések, időmérő, sokkörös verseny)
Viszont nem is baj, hogy nem vettem sok mindent. Ismerős Angliában van és mondtam neki pár itthon ritka címet, hogy vegye meg és ha jön haza akkor kifizetem neki. Remélem sikerül beszerezni párat. -
2023 április
Vettem:
Star Wars Tales from the Galaxy's Edge (Enhanced Edition) (PS5 VR2)
Miles Morales (Ultimate Edition) (PS5)
Prodeus (Switch)
Befejeztem: --
Összesen a hónapban: -3
Éves összes: -13
Ez változatlan: mindenki a Hogwarts Legacy-val, én Atomic Heart és HiFi Rush (XSX GPU - itt sok mindent próbálgatok) is, és kóstolgatnám a VR2-t, de időm nincs. -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #38 üzenetére
2023. április
Vettem:
- The Walking Dead: Saints & Sinners
- Monster Hunter Rise: Sunbreak (tesztelésre kaptam)
- Horizon: Forbidden West - Burning SHores (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- Sifu
- After the Fall
- Horizon: Call of the Mountain
- Team Sonic RacingMájusban a Company of Heroes 3 konzolos kiadása mozgat, illetve a Zeldát majd kipróbálom. Meglátom, mennyi időm lesz játszani, remélem azért tudok helyet szorítani a Resi 4-nek, illetve barátnőmmel elkezdtük az It Takes Twot is.
-
2023 április
Vásárlás
Call of Duty Black Ops Cold War PS4
Nintendo Switch Online + Expansion Pack 1 év
LEGO City Undercover Nintendo Switch
Luigi's Mansion 3 Nintendo Switch
Eladás
-
Végigjátszás
Metro Last Light Redux PS4
Minecraft Dungeons PS4
Battlefield 2042 PS5
The Little Acre Nintendo Switch
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch
STAR WARS Republic Commando Nintendo Switch
GoldenEye 007 Nintendo Switch
LEGO City Undercover Nintendo SwitchHavi összesített: +4
2023 összesített: +9 -
ldave
félisten
Ja, és vettem a Switch-hez egy Pro kontrollert, mert a Metroid során a Joyconok fogása abszolút kényelmetlen volt már egy fps jellegű játékhoz. Többszáz óra konzolos fps játék után van egy szint, ami alatt nehézkessé válik a másfajta megoldás (apró, alacsony analóg karok).
-
ldave
félisten
Február - március:
Ez a két hónap nálam főleg Switch backlog bővítésről szólt, sikerült használtan levadászni pár játékot a Switch múltjából, ami már régóta érdekelt, de eddig még nem volt saját példányban: Astral Chain, Splatoon 2, Kirby and the Forgotten Land. A Fire Emblem Engage és a Metroid Prime Remastered új megjelenések voltak.
Megjelent a Destiny 2 idei nagy kiegészítője, a Lightfall, a megjelenést követő hetekben főleg ezzel játszottam, de már nincs meg az a nagy varázs, mint a korábbi években, a játék szezonális rendszerre eléggé elfáradt már számomra.
Március végén főleg a Metroid Prime-mal játszottam, áprilisban szeretném befejezni. Emellett srácokkal elkezdtem PC-n előről a Remnant játékot, sokadszorra is remek élmény, így ez alapján nagyon várom már a második részt.
-
2023 március
Vettem:
Metroid Prime (Remastered) (Switch)
Cyberpunk 2077 (PS4-5) (digital)
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon (with Steelbook) (Switch)
The Walking Dead: Saints & Sinners - Tourist Edition Upgrade (PS4-5) (digital) (persze 1 hónappal azután vettem a PS4-et, hogy ez PS Plus-os volt, nem figyeltem, várom az alap leértékelését)
Hogwarts Legacy (PS5) (Digital)
Befejeztem: --
Összesen a hónapban: -4
Éves összes: -10
Játszunk: mindenki a Hogwarts Legacy-val, én Atomic Heart és HiFi Rush (XSX GPU) és kóstolgatnám a VR2-t, de időm nincs. -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #25 üzenetére
2023. március
Márciusban sem haladtam igazán úgy a játszással, mint ahogy terveztem, befejeztem pár régóta halogatott játékot. Ezek a tavalyi CoD, illetve a HFW. Mindkettő nagyon nyögvenyelősen ment le, nem igazán tetszett egyik se. Mellette még barátnőmmel végigjátszottuk az Overcooked-ot, az valamennyire azért kárpótolt, még mindig kiváló élmény. Jön a második része, illetve az It Takes Two.
Vettem:
- Resident Evil 4 Remake
- SifuVégigjátszottam:
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Overcooked
- Horizon: Forbidden WestÁprilisban megkapom tesztelésre a Horizon DLC-jét, sok reményt nem fűzök hozzá. Igyekszek haladni a PS VR2-es címekkel, illetve szeretnék ránézni az új Resire is.
-
2023 március
Nagyrészt a Zelda BotW pörgött, ezzel elvagyok mostanában teljesenEzen kívül még a Breakpointot nyomjuk a coop partneremmel, hetente 1-2x. Resi5-öt is azért vettem meg, hogy ha lepörög a Breakpoint akkor tudjuk mivel folytatni a hentelést.
Voltak jó Nintendo e-shop akciók, de végül csak a Republic Commandora csaptam le.
Vásárlás
RESIDENT EVIL 5 PS4
STAR WARS Republic Commando Nintendo Switch
Eladás
-
Végigjátszás
-Havi összesített: -2
2023 összesített: +5 -
Guitar14
senior tag
2023 Március:
Vásárlások -4
Horizon Chase Turbo - Ayrton Senna Edition (PS4)
F1 2009 (Wii)
Resident Evil 6 (Xbox 360)
Végigjátszások +3
NFS Undercover (Xbox 360)
Super Mario Galaxy (Wii)
Mario Kart Double Dash (GC)
[2023 Összesen: -12]
Jelenleg játszom:
F1 2022 (Xbox Series X)
Horizon Chase Turbo (PS4)Hónapban volt idő bőven játszani. végigtoltam végre a bug/unalomhalmaz NFS Undercovert, szériát ki tudja mikor folytatom mert jelenleg a Nitrot kutatom Wii-re de nem lesz egyszerű. Metroid Prime a legjobb amit ki tudok emelni a hónapban. Nagyon megfogott az atmoszféra és a játékmenet. Imádok mindent beszkennelni, mindenről mindent megtudni és nagyon tetszik az akció vegyítése a platform elemekkel. Plusz mindig egyre többre vagyunk képesek és a backtracking se zavar, tetszik, hogy akadályokba ütközünk majd szépen lassan egyre jobban leküzdjük őket ahogy fejlődünk. Resi 3-at kicsit hanyagoltam emiatt, csak pár órát nyomtam. Mario Kart Double Dash-t végigtoltam hamar. Nagyon élveztem és vizuálisan is nagyon rendben van szerintem (HDMI-vel használom a gépet). Mindenkinek ajánlom. Egy-két dolog hiányzik belőle ami az újakban van de nem vészes, szokható.
Mario Galaxy-t is végigvittem, hanyagolva volt eddig de most másfél óra alatt végig is vittem a hátralévő sztorit. Mint minden mario játék: eszméletlen mennyi kreatív dolgot tudnak belesuvasztani egy részbe, második részt már beszereztem tavaly előbb utóbb azt is előveszem.
Plusz a hónapban valamiért rákaptam az F1 történelmére (nem tudom miért, sosem érdekelt különösebben, csak az F1 2012-t vittem végig egyszer régen unalmamba) 80-as és 90-es évekből nézegettem videógyűjteményeket, olvastam minden híres versenyzőről, főképp Senna-ról. Ahogy le volt akciózva a Horizon Chase Sennás kiegje egyből megvettem és tök hangulatos és nnagyon jól idézi a retro faktort + Senna történeetét játsszuk végig és még mesél is pár versenyenként hogy akkor épp mit ért el stb stb. Emellet meg elkezdtük haverral az F1 2022 two player championshipet gamepassal és meglepően jól megy, szórakoztató.Április fura lesz mert több hetet fogunk Boszniába melózni így csak a Switch lesz nálam, meglátjuk mennyi időm lesz a metroidra.
-
2023 március
Vettem:
- Thumper (PS5 upgrade)
- Pistol Whip (PS VR2)
- Far Cry 6 (PS5)
- Synth Riders + Gorillaz pack (PS VR2)
- Mana Spark Complete Edition (Switch)Végigjátszottam:
- Miles Morales (PS5)
Jelenleg ezzel játszom:
- Far Cry 6 (PS5)
- Animal Crossing: New Horizon (Switch)A március nyugisabb volt, mint a február (mondjuk azt nehéz lesz überelnem), de azért beesett pár dolog.
Anno mobilon kipróbáltam a Thumper című, zseniálisnak titulált játékot, de nem igazán kapott el. Nem értettem, hogy miért annyira nagy szám, de ugye az csak egy mobilos verzió volt. Mivel Stökiék (Checkpoint podcast) sokszor szokták emlegetni, ezért megvettem a PS5 upgrade-et, hogy a VR2-ben is ki tudjam próbálni, hátha ezúttal elkap. Nem tette, szerintem 20 percet, ha játszottam vele, és nem adott nagyobb élményt, mint a mobil változat.
VR2-re beszereztem még a Pistol Whipet és a Synth Riders-t. Ha lenne rá Beat Saber, akkor az utóbbi biztos, hogy kimaradt volna, mert számomra csak egy Beat Saber light. Kevesebb zene (még kevesebb, amit ismerek/szeretek), kicsit lazább játék élmény, de amúgy hasonló hangulat. Nem bánom a vásárlást, de biztos, hogy amint megjelenik a BS, rögtön a fiókba kerül.
A Pistol Whip kellemes meglepetés volt, a videókon nem jött át, hogy mennyire jó.A hónap meglepetése a Far Cry 6 volt. Az öcsém akart vele játszani, ezért behúztam akcióban a főgonoszos DLC-vel együtt, de úgy voltam vele, hogy majd egyszer ránézek. Ez az egyszer valamilyen random indíttatásból hamar eljött, és nagyon meglepődtem a játékon. Szerencsére a környezetemben mindenki lehúzta, így nulla elvárással ültem neki, ami határozottan az élmény malmára hajtotta a vizet. Az elején még forgattam a szemem, de ahogy mélyedtem bele a játékba, és fedeztem fel az apró újításokat, amiket mintha rám szabtak volna, egyre inkább kezdtem úgy érezni magam, mint Vincent a híres gifben. Persze jövő hónapban már nyilván unni fogom a dolgot, de egyelőre jól elszórakozok vele.
A hónap utolsó vásárlása Mana Spark volt Switchre. Csak szerencséje volt, hogy őt választottam, ugyanis ő volt az első leakciózott rouge lite, amire ráakadtam, így behúztam egy laza szórakozásra. A Nintendo pontok miatt nem kellett érte fizetnem, ami külön jó. Tök jól működik ez a rendszer.
Ezen felül a feleségemtől megkaptam az Animal Crossingot, amire régóta fájt a fogam. Jó kis móka, megvan a napi pár tíz perc rutinom vele.Egyedül a Miles Moralest játszottam végig, de valahogy fél úton elveszített a játék, így alig vártam, hogy vége legyen. Egynek jó volt, de egy open world játéktól azért többet várnék.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #23 üzenetére
Várhatóan a hónapban már nem fogok semmit sem venni vagy végigjátszani és kihagytam a februárt is, most egyben letudom a kettőt:
2023. Február/Március
Vásárlások: - 1
- Sea of Thieves Deluxe Edition: elárazás történt az Xbox Store-ban. 10.700.- helyett 1.070.- forintért lehetett megvenni. Nem hagyhattam ott, tudjátok a "gyerekeknek". Hiába, hogy megvan Game Pass-ban is.Végigjátszások, eladások: + 0
+ Power Wash Simulator: Lara Croft DLC
+ Destiny 2: Lightfall sztoriÖsszesen a hónapban: -1
Éves összes: 0Vélemények:
- Destiny 2: lepörgött a Lightfall sztorija. Plusz pontot nem adnék érte, mert nem volt olyan mértékű, mint egy önálló játék, de három karakterrel is végigvittem Legendary szinten. A történet nem olyan mély, mint a korábbi kiegészítőké, láthatóan ezzel csak megágyazott a Bungie a végső összecsapásnak, a Final Shape-nek, de mindig nagy élmény csapatban játszani a játékkal - volt szerencsém harmadmagammal (ldave-el és egy másik klántárssal) közösen végigvinni.
- Power Wash Simulator: Lara Croft kiegészítő: jó volt újra kézbe venni a szerszámot (sic!) és Lara otthonát ill. dolgait tisztára mosni. Az persze felvet bennem egy kérdést, hogy miként lehet egy ilyen kinézetű nőnél még a plafon is saras.Amikkel játszom:
- Destiny 2: a sztori lezárta után elindult a "grind", jelentős power level emelés mellett számos új helyszín és activity került be a játékba. Aki játszik MMO szerű multiplayer játékkal az tudja, hogy mennyire örömteli tud lenni ha végre nem csak a megszokott dolgokkal találkozik az ember. Volt szerencsém az új Raid-et is kipróbálni, ami látványos nagyon, ugyanakkor kevésbé nagy kihívás mint pár elődje. De a farmolás tekintetében ez korántsem baj.
- Immortal Fenyx Rising: habár a Destiny mellett nem hiszem, hogy lesz rá időm, de februárban félbehagytam és azóta is nagyon várom, hogy folytassam.
- AC Valhalla: még 1-2 a sztorihoz má rnem kapcsolódó event van amit szeretnék kipróbálniAmikkel tervezek játszani:
- Power Wash Simulator: Final Fantasy DLC és achievementek: megérkezett az új DLC, ami már a Final Fantasy-ra koncentrál ill. felfedeztem magamnak az Xbox Achievement-eket is, amiket külön élvezet egyesével feloldani, még ha emiatt kvázi újra is kell játszanom az alapjátékot. -
2023 február
Jópár év után csak beadtam a derekam és vettem én is egy nintendo switchet (úgy sincs elég játék amivel tudnék játszani
) , egyenlőre csak egy használt (még 1 év gari!) Lite-ot. Erre vettem először pár indie címet, aztán rövid rágódás után (nehéz megemészteni a 15-16k-s címeket) megvettem a Mario Odysseyt és a Zelda BotW-ot. A Mario nagyon tetszett, totál hozta az N64-es Mario 64 feelinget, napok alatt lepörgettem a fő sztorit. Utána még elkezdtem benne gyűjtögetni a holdacskákat, de aztán a kíváncsiság győzött és beraktam a Zelda-t is. Megmondom őszintén az elején eléggé nem kapott el a játék, nagyon lassan indul be. El vagyok én szokva ettől. Beleraktam már több mint 15 órát, igazából fogalmam sincs hol járok benne annyira el vagyok veszve, de mostmár jobban tetszik mint az elején
Rengeteg felfedezni való van benne és brutál jó ötletek. Némelyik shrine zseni.
Közben PS4-en leraktuk a coop társammal a youngblood-ot, végül nem lett platina, egész egyszerűen nem ér annyit az a játék. 20 óra után én olyan szinten halálra untam, hogy töröltem és mondtam hogy válasszunk mást
Úgyhogy most a GR Breakpointnak ugrottunk neki, aztán majd Resi 5 jön.
A hónapban elég sok mindent el is adtam, főképp olyan PS3 játékokat amik innen onnan rajtam maradtak, hátha majd játszok velük. Aztán ki lehet találni melyikkel játszottam
Úgyhogy a switch is úgy jöhetett hogy asszonnyal megbeszéltem eladok ezt azt, pár fölösleges kontroller, játékok, töltő stb.
Vásárlás
The Hong Kong Massacre Nintendo Switch
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans Nintendo Switch
The Little Acre Nintendo Switch
Super Mario Odyssey Nintendo Switch
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch
Torchlight II Nintendo Switch
Eladás
LittleBigPlanet PS3
Gran Turismo 5: Academy Edition PS3
LA Noire PS3
Mortal Kombat Komplete Edition PS3
LEGO Batman 3 PS3
Fallout New Vegas PS3
Dragon Age 2 PS3
Ghost Recon Future Soldier PS3
Call of Juarez Bound in blood PS3
Végigjátszás
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans Nintendo Switch
Super Mario Odyssey Nintendo SwitchHavi összesített: +5
2023 összesített: +7 -
RangerFox
veterán
Moss 1-2, Pistol Whip, The Last Clockwinder kihagyhatatlanok. A Tetris Effect is nagyon szuper, de az VR nélkül is jó. A Star Warst nem nevezném must have-nek, kicsit felemás élmény az első fele, a második fele viszont mindenért kárpótol és a SW hangulat elviszi a hátán. De azt inkább egy leárazáskor vedd meg, kicsit borsos az alapára. Még a Jurassicot nem próbáltam, de már kíváncsi vagyok rá.
-
2023 február
Vettem:
- Nintendo Switch
- PS VR2
- Dysmantle: Underworld DLC (iOS)
- Ring Fit Adventures (Switch)
- Mario Kart 8 Delux (Switch)
- Just Dance 2023 (Switch)
- Farming Simulator 2020 (iOS)
- Spider-Man (PS5)
- Angry Birds Classic (iOS)
- Pavlov (PS VR2)
- Horizon: Call of the Mountain (PS VR2)Végigjátszottam:
Jelenleg ezzel játszom:
- Ring Fit Adventures (Switch)
- Mario Kart 8 Delux (Switch)
- Miles Morales (PS5)
- Pavlov (PS5)Hát ez egy... khm... költekezős hónap volt.
A hónap egy Switch beszerzésével kezdődött, ami nem volt előre tervezve, bár már beszéltünk róla egy ideje. Főleg a Mario Kart miatt vágytunk vissza, de végül a Ring Fites videók győztek meg arról, hogy essünk neki. A feleségem nagyon szenved a home office-ban, így az ugrálással valamennyire le tudja vezetni a munkahelyi stresszt. Ráadásul az Amazonon akciós volt a Just Dance bundle, így fél áron lett meg az a játék is.
Telefonra megvettem a Dysmantle DLC-jét, amit egy bug miatt abba is kellett, hogy hagyjak. A készítők azt ígérték, hogy dolgoznak a probléma megoldásán és a következő patchben kijavítják, így addig félre lett rakva a játék.
Emellé vettem még egy Angry Birds Classicot, amit már tavaly beszereztem Androidra, viszont mivel jött a hír, hogy leszedik az App Store-ból, ezért gyorsan beszereztem, mivel a jövőben a telefonon is végig akarom nyomni.
A Farming Simulator 2020 beszerzését azzal magyaráztam meg magamnak, hogy az Aranykalászos gazda képzésem miatt akár még szakmai gyakorlatnak is tekinthető. Egyelőre nem kapott el sajnos, pedig már régóta szemeztem vele.A VR2-t még tavaly előrendeltem és gondolkodtam is a lemondáson a Beat Saber hiánya miatt, de végül megtartottam. Elképesztően nagy evolúciós ugrás az előző verzió után, nagyon nem bántam meg. Az első dolgom a Pavlov beszerzése volt, ami teljesen lenyűgözött. Elég béna vagyok benne, de jó móka.
A Horizon a géphez járt, még nem merültem bele, pedig tudom, hogy az lenne a nagy betűs játék.Végül a Spider-Man PS5-ös változatát vettem meg. A feleségem a The Last of Us után valami könnyebb cuccra vágyott, és bár ő megelégedett volna a PS4-es változattal, engem zavart az fps. Mivel a Miles Morales benne van az extrában, ezért "csak" az ultimate upgrade-et kellett megvennem, hogy meglegyen az alap játék is. Mondjuk egy fejbe kólintást megérdemelne az az állat, aki kitalálta ezt a rendszert.
-
-
Guitar14
senior tag
2023 Február:
Vásárlások -3
Mario Kart Double Dash (GameCube)
GTA IV (Xbox 360)
Végigjátszások 0
-
[Havi: -3]
[2023 Összesen: -11]
Jelenleg játszom:
Mario Kart Double Dash (GameCube)
NFS Road Challenge (PS1)Végre sikerült beszerezni tök jó áron a Mario Kart Double Dash-t GC-re.
50 és 100 ccm már teljesítve is, 150 van vissza és be is fejeztem. Egyik legjobb mariokart játék eddig nekem, de csak ha leszámítjuk a Special Cup-okat ahol 1 órán keresztül megyünk végig az összes pályán.
Undercover is lassan végéhez és de borzasztóan monoton és bugos játék. Alig várom, hogy lefusson és akkor jöhet a Nitro Wii-re (amit még be kéne szerezni).
Shifteket átugrom, nekem azok nem is NFS-ek akkor már inkább forzázok. -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #15 üzenetére
2023. február
Ez a hónap szinte kizárólag a PS VR2-ről szólt. Szerencsére rengeteg játékot kaptam tesztelésre, így van miből csemegéznem. Ezen felül haladtam a tavalyi MW2 sztorijában, de bűnrossz, lehet be se fejezem...Vettem:
- Moss
- Moss: Book II
- Gotham Knights
- After the Fall: Complete Edition
- Jurassic World: Aftermath Collection
- Horizon: Call of the Mountain
- Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge Enhanced EditionVégigjátszás:
- Tetris Effect
- Moss -
2023 január
Vettem:
Gal*Gun 2 (Switch) (digital download)
Bayonetta / Vanquish 10th Anniversary Bundle Launch Edition - steelbox (PS4)
Fire Emblem Engage (Divine Edition) (Switch)
Befejeztem és eladtam:--
Befejeztem:--
Eladtam:--Összesen a hónapban: -3
Éves összes: -3 -
l.skywalker
titán
2023. Január
Vásárlások: - 0
-
Végigjátszások, eladások: + 1
+ Assassin's Creed Valhalla
+Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell DLCÖsszesen a hónapban: +1
Éves összes: +1
Vélemények:
- Assassin's Creed Valhalla: Végül erre az évre átcsúszott az alapjáték befejezése, ezt decemberben nem, realizáltam, hogy pontosan hogyan is van, de így rendes játékosként a DLC-ket is és az ingyenes bővítményeket is kijátszottam. Még van benne pár unlock-olható dolog, azok miatt még a gépen hagytam, de összességében kész. A teljes AC szériához nem tudom mérni, mert csak az első 3-al játszottam a régiek közül, az új "irány" játékai közül számomra az Origins és az Odyssey után van minőségben. Hiányoznak azok a finomságok, amik az Origins után a térképek növekedésével vesztek ki a játékból. A mirázs-t is ettől függetlenül egy nagy leárazásban végig fogom játszani.
- Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell DLC: az alapjátékhoz új dolgot nem adott csak némi időbeni tartalommal bővítette ki azt. Pár új feloldható karakterért és 1-2 kihívásért azt mondom, hogy a legjobban elköltött 200 forintom volt. Maga a teljes játék viszont különösen tetszett.
- Destiny 2: 19. szezon - a szezon nekem nagyon jól indult, tetszettek az új tartalmak, a szezonális sztori és az új dungeon. De végül ahogy sikerült mindent kiszedni és letudni a challangeke-t, úgy szorult is háttérbe, de ez mindig a single játékaimra van jó hatással, így kicsit sem bánom. Ráadásul még van hátra 3 hét a következő DLC-ig.Amikkel jelenleg játszom:
- Destiny 2: a 19. szezonból hátra van 3 hét, a heti dolgokat kifarmolom ill. 24-én érkezik a szezon sztoriját lezáró küldetés.- Destiny 1: elértem a Rise of Iron-ig a sztoriban, mikor a konzol elé jutok akkor haladgatok vele szépen.
- Power Wash Simulator: megérkezett a Lara Croft bővítmény (ingyenes), így újra szembe nézek a mocsokkal
- Immortals Fenyx Rising: egy kósza ötlettől vezérelve belekezdtem és az első 10-15 óra után azt mondhatom, hogy tetszik. Terveim szerint ez lesz a fő csapás a következő szűk 1 hónapban.
-
Üdv újra mindenkinek!
2023 január
Vettem:
- Dysmantle (iOS)Végigjátszottam:
- Max Payne 3 (PC)Jelenleg ezzel játszom:
- Dysmantle (iOS)A decemberi tervekből nem sok maradt meg. Nem játszottam többet a Diablo II-vel, nem indítottam el azóta se a Returnalt, hiába szedtem le az Oxenfree-t PC-re, azóta is ott porosodik.
Ellenben régóta tervben volt egy Max Payne 3 végigjátszás, ami szerintem a legjobb a szériában (tudom, tudom...), és még ma is nagyon élvezetes a gameplay. Pár éve már lenyomtam PS3-on, de eléggé erőlködött alatta a gép, úgyhogy jó volt ezúttal teljes pompájában élvezni PC-n. Nem értem, hogy ebből (vagy a GTA 4-ből) miért nem készült remaster az újabb konzolokra, amikor mindenből csináltak, és ezek nem futottak olyan jól a PS3-on.
Egy játékot vettem, az pedig a Dysmantle iOS-re, ami egy izometrikus open world játék. Elég sok órát beletettünk, és még messze van a vége.
-
ldave
félisten
Január:
Az év első vásárlása a Bayonetta 3 lett, kifogtam egy bontatlan példányt jó áron, szóval engedtem a boszi csábításának. Viszont ehhez vennem kell majd egy Pro jellegű kontrollert, mert a Joyconokkal nem az igazi azért az irányítás.
Végigjátszottam a Chained Echoest, teljes mértékben, összes feladat, super bossok, minden ultimate fegyver és felszerlés minden karakternek. Imádtam minden percét, kb 50 óra volt a teljes játékidő a végére, ebből a sztori vége 40 óra körül volt.
Akcióban pedig az Elden Ring landolt a kosárban. De ebbe most így a Zelda előtt (tudom, május messze van még, de akkor is), nem lesz erőm belekezdeni.
Sok játékot kipróbáltam a hónap végén, PS5-ön a Returnalt (PS+ Extrából) és a Demon's Soulst, Switchen Crosscode, de végül az Octopath Travelert vettem elő újra, 2021. márciusi a mentésem, van már benne 35 órám, szóval ideje befejezni
-
Guitar14
senior tag
Gyári Sony kompozitkábel és egy Philips 32PFL7685H/12 TV-re van kötve ami 2010-12-es amikor még minden is volt a TV-ken hátul.
Kb 35 ropiért vettem 5 éve használtan és imádom. Az alacsony válaszidő, 100Hz és a csatlakozó választék miatt választottam ezt. (na meg talán az Ambilight miatt) 4 HDMI van rajta, 1 komponens bemenet, 2 SCART, VGA, bónuszként USB és SD. Menüben minden átnevezhető, tehát forrásválasztáskor kiírja a TV, hogy: Xbox/PS1/PS2/Switch.... 5 portos HDMI elosztó is van rádugva úgyhogy jelenleg 8 konzol van rádugva (PS1-től egészen Series X)-ig HDMI vel, 1 komponenssel és egy Scarttal +1 PC VGA-val. Külön kapcsolós elosztón benyomom a kívánt konzol tápját, bekapcsolom a gépet és már játszok is.
CRT-nek már nincs helye a szobában de nem is érzem szükségességét, PS3 is van otthon de a feeling miatt PS1-en játszom. Nekem hozzá tartozik a lézer mozgásának a hangja az élményhez meg a kissé mosott a kép.
Amúgy kb minden konzol ami nem HDMI-s azt HDMI átalakítóval használom (Pl, PS2, GC, Xbox Classic, Wii.) PS1 maradt RCA-n. -
Guitar14
senior tag
2023 Január:
Vásárlások -10
ATV Mania (PS1)
Hidden & Dangerous (PS1)
GTA 2 (PS1)
NFS Road Challenge (PS1)
4x4 World Trophy (PS1)
Thunderhawk 2: Firestorm (PS1)
Outrun 2 (Xbox) Ajándék volt, nem vonok le emiatt pontot.
NFS Underground (Xbox)
Call of Duty 2: Big Red One (Xbox)
Sega Rally (Xbox 360)
Alien Breed Trilogy (Xbox 360)
Végigjátszások +2
NFS ProStreet (Xbox 360)
Resident Evil 2 Remake (Xbox Series X)
[Havi: +8]
[2023 Összesen: -8]
Jelenleg játszom:
Colin McRae Rally 2 (PS1)
NFS Road Challenge (PS1)
Medievil (PS4)Mentségemre szóljon ez a sok játék, hogy végre berendeltem disk onlyba jópár kívánságlistás PS1 játékot és kellett tok hozzájuk úgyhogy ezért van ennyi noname PS1 játék.
Egyikhez jött egy Outrun 2 ami nem tudom hogy keveredett hozzá mert nem tudhatta az eladó, hogy van Xboxom, de a lemezt polírozni kell mert nem olvasható.
Játékra volt idő, befejeztem a ProStreet-et és a Resi2 remake-t. ProStreet-et most játszottam végig életembe először, kihívás volt már a vége de szerintem nagyon jó játék, Undercovert kezdtem el, kb 30%-nál tartok de itt már elengedték nagyon a szériát, borzalmasan sz*r a játékmenet, monoton és a grafika szerintem rosszabb mint elődje + a fizika nevetnivaló árkádjátékhoz képest is.
Resi 2-re annyira rákaptam, hogy a második felében már daráltam a játékot a végéig... imádtam! Egyik kedvenc játékom a 4. rész és a Dead Space széria, nem is értem eddig miért nem próbáltam ezt ki eddig. Resi 3-at én okos meg nem vettem meg karácsonyi akcióba úgyhogy addig Medievil-ezek míg nem akciózzák Xbox-on. -
RangerFox
veterán
2023 január
Nekem se volt sok időm játszani, remélhetőleg ez változni fog kövi hónapban, hisz jön a PS VR2.
Vettem:
- Monster Hunter Rise (PS5, tesztelésre kaptam)
- Fire Emblem Engage (tesztelésre kaptam)
Végigjátszás:
- Uncharted 4: A Thief's End (újrajátszás)
- Monster Hunter Rise -
2023 január
Sok időm nem volt, de a Kena és a Youngblood lepörgött. Előbbit meleg szívvel ajánlom mindenkinek, utóbbi felejthető.Végigjátszás
Wolfenstein: Youngblood - Deluxe Edition PS4
Kena: Bridge of Spirits
Havi összesített: +2
2023 összesített: +2 -
ldave
félisten
Jön január utolsó hétvégéje, még lehet hajrázni egy-egy játékbefejezéssel, úgyis rossz idő lesz odakint. Vagy esetleg vásárlással (Dead Space valaki?
)
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #8 üzenetére
Ilyen az igazi profi pontgyűjtő, év végén elszalad egy játék végéig, de csak újév után fejezi be
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #6 üzenetére
Lássuk majd azt a sok beígért + pontot
-
l.skywalker
titán
Hajráf!
-
RangerFox
veterán
Hajrá!
-
KISDUCK
addikt
Ezt hogy "játszátok"? Ha pl.: tavaly vettél egy játékot vagy korábban és idén befejezed akkor is jár érte pont?
-
-
ldave
félisten
+ és - pontokban gazdag új évet mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest