Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wlac

Ármester

válasz Wlac #79 üzenetére

2023 augusztus

Vettem:
    - Assassin's Creed Valhalla (PS5)

Végigjátszottam:
    - Guardians of the Galaxy (PS5)

Ahónap elején a Diablo 4 első szezonja ment főleg, de a második felében háttérbe került az Assassin's Creed miatt.

Az Odysseyben elég nagyot csalódtam tavaly, ezért nem siettem annyira azzal, hogy sorra kerítsem a Valhallát. Sem a vikingek nem érdekelnek, sem Layla modern szála, és a játékról sem hallottam annyira magasztaló dolgokat, így csak most húztam be egy akció keretében. Hát, eddig a Far Cry 6 mellett nálam ez az év meglepetése. Egyszerűen mindent kijavítottak benne, amit az Odysseyben nem szerettem, vagy csak szimplán untam, így nagyon jól szórakozok vele. Nem sietek, messze még a vége, a két DLC-t (a Párizsost és a druidásat) még nem vettem meg, majd ha egyszer akcióba kerülnek. Nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy egyben lehúzom az egészet, így egy ideig el leszek vele. 45 óra után azonban le a kalappal előtte.

Emellett befejeztem a Guardians of the Galaxy-t is, ami szintén nagyon jól sikerült. Tetszett az elejétől a végéig, és bár a filmesekkel sem volt bajom, nekem valahogy ez a csapat lett az igazi, főleg Drax, akit végig imádtam, míg a filmben sosem szerettem meg. Ha lesz folytatás, ott leszek, ha nem, akkor egy jó emlék marad.

Érdemes még megemlítenem azt, hogy kipróbáltam a Remote Play-t. Meglepően jól szuperált, pedig nincs különösebben erős netem (300 megás Magenta, sokszor be szeret lassulni, ha sokan csüngnek rajta, bár igaz, hogy én éjszaka játszottam). Van egy kis input lag, alacsonyabb az FPS, és néha kásás a kép egy-egy pillanatra, így kompetitív multira nem ajánlom, de a Diablo 4 például jól szuperált vele.

Szeptemberre nincsenek nagy terveim. Sokat fogok utazni, így inkább mobil gaming lesz a terítéken, valamint sok év után visszatértem egy Macre, megnézem, hogy milyen régi zsákmányaim futnak rajta, és lehet, hogy azokból belecsúszik valami végigjátszás.

Új hozzászólás Aktív témák