Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Bakker a Remnant-ot kifelejtettem
Mea Culpa
Mentségemre legyen mondva, nagyon össze-vissza vagyok...2023. Június
Vásárlások: 0
-Végigjátszások, eladások: + 2
+Diablo 3: egy nekró végigjátszással mentem végig a játékon normál fokozaton. Miután korábban végigjátszottam a Diablo 1-et és a Diablo 2 Resurrectedet, a harmadik rész sem várathatott magára és nem csalódtam benne, szerintem ez is nagyon jó alkotás volt: a nehézségi fokozat és a nekró miatt azt mondhatnám, hogy az első 3 rész közül ez volt a legkönnyebb. Az eredeti terv az volt, hogy a negyedik részbe is beleugrok de végül az is még tolódik, de az első három részt mindenképp szeretném végigjátszani még párszor egy-egy másik karakterrel is.+Remnant from the Ashes: Ahogy Dave is írta, harmadmagunkkal lenyomtuk sok-sok session után végre a játékot. Solo-ban nem tudom lett-e volna ugyanekkora élmény, de így hármasban nagyon élveztem. A végére kezdtem igazán jól megismerkedni az egésszel, és már szemezgetünk a második résszel is. Hátha az már teljesen cross-play lesz.
Összesen a hónapban: +2
---------------------------
Éves összes: 6Amiket játszottam júniusban: az egyik tesómmal elkezdtünk Fifázni, ha épp nem vagyunk elegen kártyához, akkor valami közös játék címén legyen valami és mivel én utoljára szerintem a 2003-assal játszottam baromi jó volt. Persze semmi FUT meg pack nyitogatás, csak simán egymás ellen kis játék. Illetve ha már megvettem a Far Cry 6-ot előző hónapban, akkor gondoltam kipróbálom és meglepően élvezetes volt. Bele is csúszott pár óra, de utána letöröltem mert én ebben hajthatatlan vagyok, hogy sorban játszok mindent és most hivatalosan a második résznek kellene érkeznie
Haladtam még lopott időben az Immortals Fenyx Rising-al is, ami Game Pass-os, így félek, hogy egyszer csak "kiesik" ill. a van két játék ami mindig a gépen van, a Mount & Blade Warband és a Townscaper, amik mindig előkerülnek ha nincs máshoz kedvem.
Amikkel tervezek játszani júliusban:
Az elfoglaltságaim és a nyár mellett éppen jutott egy kis időm a Destiny szezonális dolgaival haladni, így sok tervem nincsen. Ha mégis lesz időm játszani akkor főleg a már korábben leírt DLC-ket tervezem: Vampire Survivors, Power Wash Simulator Final Fantasy és Spongyabob ill. AC Valhalla Ragnarök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Riasztó topik
- Automata kávégépek
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest