- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Szeptember - Október - November:
Hú, nagyon megcsúsztam most ősszel a dokumentációval
Óperenciát megvettem akkori akcióban Switchre, PS-en már játszottam, de be még sajna nem fejezetem. A Dorfromantik egy jó kis nyugis puzzle játék, kicsit a Carcassone társasra hasonlít.
A Signalis nagy kedvenc lett idén, ez egy PS1 korabeli játékokat idéző túlélő horror játék, pixeles grafika, ötletes feladványok, nehéz harcok. A végén vagyok már, de még nem volt a stáblista.
PS5-ön végre elkezdtem és be is fejeztem a 2018-as a God of Wart, szóval majd valamikor jöhet a Ragnarök is
A Happy Game egy nagyon durva puzzle játék, 3-4 óra az egész, a kontrolleres irányítást kicsit szokni kell, ugyanis a jobb analóggal mozog a karakter, a bal analóg a kurzort irányítja.
A Dominaria United és a The Brothers' War a két aktuális Magic kiegészítő.
A Destiny 2 most egy ideje pihen, de jövő héten indul az új szezon, szóval pár hétre biztos visszaránt majd. Közben pedig újrakezdtem a Shin Megami Tensei V-öt, már 25 óránál tartok, remélem kitart a lendületem a végéig.
-
RangerFox
veterán
Szerintem pont ilyen kisebb sessionökre ideálisak a Two Point játékok. Ugye itt ~15 különböző egyetem van, és tanévekre van bontva az időbeosztás, amik 30-40 perc alatt lemennek. ~4 tanév alatt a legtöbb kampuszt meg lehet csinálni 2-3 csillagosra, így ha kevesebb időm van, akkor csak leülök, és építgetem/szépítgetem a helyet, ha meg több, akkor egyben kimaxolok egy egyetemet. Igazából csak az elején kell több idő, amíg megépíted a szükséges épületeket meg helyisíégeket, utána gyorsan és céltudatosan lehet a már meglévőket bővíteni meg újakat építeni. Könnyen befogadható és viszonylag egyszerű játék, nem olyan komoly, mint a Frostpunk/Surviving Mars meg hasonlók (nem tudom még mik jöttek ki a közelmúltban).
-
RangerFox
veterán
Igen, ezen amúgy gondolkodtam. Ugye a többi játékban a nehezebb difficulty arra ösztönöz, hogy minden lehetőséget használjak, amit a játék a kezembe ad. A Souls játékokban viszont úgy küzdöm le az akadályokat, hogy minél kevesebb eszközt használok a játékban: nem kísérletezgetek más buildekkel, fegyverekkel, nem parryzek sokat, nem counter attackolok, a statokat se bonyolítom túl - strength/stamina/HP vegyesen és had szóljon.
És amúgy ez működik az Elden Ringben is.
-
ldave
félisten
Február:
Sikerült a Dark Souls 3 végére érnem (DLC-k nélkül), kis save game trükközéssel több befejezést is megnéztem. Bloodborne után ezt a második Souls játék, amit befejeztem. Tervben volt az Elden Ring, de végül úgy döntöttem, hogy egyelőre ebből a stílusból most ennyi elég volt, majd valamikor később biztos sorra kerül.
És ha már akciójáték, akkor elővettem és végig is játszottam a Star Wars: Jedi Fallen Order-t (szintén 2020. júniusi vétel volt, egyszerre vettem a DS3-mal). Ez egy jóval könnyedebb játék volt még nehezebb fokozaton is, de azért pár rész megizzasztott a történet során. A játék több éves kora ellenére eléggé bugos, többször is volt, hogy átestem a pálya túloldalára egy ugrás során, az átvezető jelenetek alatt a hang nem volt tökéletes, szóval tech oldalról nem a legjobban összetett játék, de a Star Wars hangulat egész jó volt.
Végre megjelent a Witch Queen és így az első hét után azt kell mondjam, hogy a Bungie remek munkát végzett, az új terület fantasztikusan néz ki, de azért már kezd kicsit elavulni ezt a fajta pályakészítés, nagyon statikus és élettelen az egész. A történet végre halad valahova, a sokéves előkészítés, végtelen kérdések sora végre elkezd válaszokkal szolgálni. Jövő héten jön az új raid, kíváncsi vagyok ott miként emelik a tétet.
Aztán a Jedi után de még a Witch Queen előtt gondoltam kéne valami rövidebb, egyjátékos, történet központú fps, ami végül a Crysis 2 lett. A játék megvolt már régóta PC-n, még a régi asztali gépemen (560 GTX!) játszottam, de most PS5-re vettem meg a Remastered kiadást és majdnem a végére is értem, de közbejött a DestinyA Crysis 3 is tervben van, a következő akció során biztos megveszem azt is.
A Vampire Survivors egy ilyen 2 eurós játék Steamen, egyelőre még early access, lényegében egy 2D-s survivor játék, 30 percig kell túlélni az egyre erősebb támadó szörnyek hordái ellen. Egy karakterrel és fegyverrel kezdünk és menet közben lehet a többit megtalálni, megnyitni. 10-12 óra alatt sikerült minden megcsinálni, ami jelenleg benne van a játékban, szóval várom a frissítéseket. Egyszerű megvalósítása ellenére bőven van benne játékmeneti mélység és eléggé addiktív.
Végezetül pedig az aktuális Magic kiegészítő, a Kamigawa: Neon Dynasty, ami az egyik legjobb dolog, ami a játékkal történet az utóbbi években, fantasztikus hangulatú lett az egész (tematikus japán cyperbunk), csomó új lehetséges pakli és egyik sem olyan idegesítő, mint ami az elmúlt években ment -
Guitar14
senior tag
Itt meg is ragadnám az alkalmat egy kérdésre míg nincs listázás a hó végén.
Tervezem a Guitar Hero széria komplett végigjátszását 360-on mivel megvan még 360-as xplorerem.
Viszont 1-2 cím ritka és drága, de unokatesómnak 1 kivételével mind megvan így azokat a nehezen beszerezhető részeket kölcsön venném tőle. Végigjátszásra kölcsönvett játék ér + pontnak? Ki hogy van ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ford topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest