- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
December:
December szokás szerint teljesen máshogy alakult, mint terveztem
Befizettem akcióban a PS+ Extrát a hátralévő időre és hát persze, hogy nem egy új játékot próbáltam ki a lehetséges több százból, hanem újra végigjátszottam inkább a Death Stranding PS5 változatát
Másodszorra is remek élmény volt (most easy-n), nekem valahogy passzol a játék hangulata a hideg téli, sötét estékhez.
A karácsonyi leállásban hazautaztam családhoz, vittem magammal pár játékomat, de végül megleptem magam a Chained Echoes Switch-re. Ez egy SNES/Mega Drive időket idéző RPG játék és maga a csoda. Elképesztő minőségű indie játék, tökéletes pixel art és animációk, remek harcrendszer, komoly, de megfelelő pillanatokban humoros történet. Kb. 20 órám van a játékban és a beszámolók alapján még legalább ennyi tartalom van hátra. Csakis ajánlani tudom.
Maga a 2022-es amúgy remek volt játékok szempontjából, elég sok nagyobb játékot befejeztem (Dark Souls III, Star Wars Jedi: Fallen Order, Final Fantasy VII Remake, Deathloop, God of War) és sok indie cím is sorra került. Egész évben pörgött a Destiny 2 (hol nagyobb, hol kisebb fordulatszámon), ment a Magic Arena napi küldizés, szóval a korábbi évek állócsillagai még jelen vannak és így is marad 2023-ban is
-
ldave
félisten
-
l.skywalker
titán
2022. December
Vásárlások: - 0
-
Végigjátszások, eladások: + 7
+ 0Összesen a hónapban: +0
Előző hónap végi: -93
---------------------------
Éves összes: -93
Ezekkel játszom jelenleg:
- Assassin's Creed Valhalla. Az alapjátékot befejeztem ugyan, de mivel megvan minden DLC a Ragnarök kivételével, így fogalmam sincs, hogy valójában a még hátra lévő Quest-jeim közül melyik tartozik az alapjátékhoz és melyik valamelyik DLC-hez
- Vampire Survivors DLC is megérkezett, már belenéztem, de sokat még nem volt időm vele játszani
- Destiny 2: 19. szezon: meglepően jó és tartalmas szezon, pont ráfért a játékra már, de emiatt a solo játék terveim megint csúsznak.2023-ra egyértelműen az a tervem, hogy nem veszek játékot, csak ami tényleg érdekel és amit tényleg várok. Ha a Dune Awakening megjelenik idén, abba belevágok ill. a Hoghwarts Legacy és a Jedi Survivors még az a két cím, amin gondolkodok. Ezen túl a Game Pass előfizetésem kitart még több mint 1 évig, ami abba érkezik, azokat ki fogom próbálni, de mivel nem volt alkalmam még a The Elders Scroll játékokkal játszani - így a Starfield sem hoz nagyon lázba és mivel a Diablo is számomra ismeretlen, a negyedik rész megjelenését sem várom a körmömet rágva. Sokkal inkább szeretném a backlogomat kurtítani. Amik folyamatban vannak és régóta nem játszottam velük.
- GTA 4
- Horizon Zero Dawn
- Cyberpunk 2077
- Destiny 1 sztori küldetések
- Minecraft Dungeon DLC-k
- Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint main sztorija
- Red Dead Redemption 2
- Control
- ...És olyan játékok amiket megvettem mert az első részük tetszett, de eddig még csak el sem indítottam őket:
- Mount & Blade II Bannerlords
- Shadow of War
...Szóval ha nem Destiny akkor Backlog
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #174 üzenetére
lol
-
ldave
félisten
Nemsokára én is összegszem a 2022-es évet. Köszi mindenkinek az egész éves kitartó részvételt
Jó volt olvasni a beszámolókat.
Folytassuk idén is? -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #160 üzenetére
2022 December:
Vásárlások 0
-
Végigjátszások +1
Colin McRae Rally
Eladtam 0
-
[Havi: +1]
[2022 Összesen: -53]
Jelenleg játszom:
NFS Prostreet (Xbox 360)
Resident Evil 2 (Xbox Series X)
Forza Horizon 5 (Xbox Series X)
Colin McRae Rally 2 (PS1)Vásárlásokban szegény volt a december de nem is bánom mert rengeteg végigjátszásra váró játékom van és csak válogattam a hónapban. Végigtoltam a CMR-t egy öröm volt újraélni a gyerekkort de most jön a második rész, 360-on lassan vége a ProStreetnek utána Undercover, kíváncsi vagyok egy év alatt meddig sikerül eljutnom az NFS szériával. Minden általam szeretett rész megvan, csak a Nitro és a Road Challenge hiányzik de idén jóesetben sikerül beszerezni őket. 2022-ben végre befejeztem a Halo szériát (spartan assault és a wars-on kívül) és boldog vagyok, hisz kb. 2010 óta csorgott a franchise-re a nyálam.
Vásárlások helyett még a konzolpark rendezésével is foglalkoztam, újrakábelezések, átkötések, jobb elrendezés. Szobába került még kettő darab kishibás PS3, mindkettővel sikerült sok időt elcseszni de már bőven használhatóak viszont még kívánnak foglalkozást (egyik delid másik trófeagondos) Ezek meghozták a kedvet egy 360 FAT komplett felújításra is így az is beugrott úgyhogy ebben a hónapban többet "játszottam" a konzolokkal mint a játékokkal.
Karácsonyi családos programok után Unboundoztunk haverokkal de az utána járó keserű szájízre rávettek a Horizon 5-re úgyhogy a két ünnep között 19 óra bele is ment. (nekem ez nagy szó, én nem játszok általában ennyit egy játékkal ennyire rövid idő alatt mert szeretem váltogatni őket, hogy ne váljék monotonná)
13 játékot játszottam idén végig, sok játékot vettem (inkább meg se számolom) és a konzolok száma 21-re nőtt. -
2022 december
Vettem:
- Chiki's Chase (iOS)
- Bud Spencer & Terence Hill: Slaps and Beans (PS5)
- Assassin's Creed: Odyssey season pass (PS5)
- Diablo II: Ressurected (PC)Végigjátszottam:
- Vampire Survivors (iOS)
- Assassin's Creed: Odyssey (PS5)
- Uncharted 4 multiplayerJelenleg ezzel játszom:
- Diablo II: Resurrected (PC)
- Returnal (PS5)
- Chiki's Chase (iOS)
- Oxenfree (PC)Változatos év volt, sok platform és sok játék megfordult a kezeim alatt. Az idei legnagyobb teljesítményem, hogy úgy látszik, sikerült elengedtem az egészségtelen mértékű trófeagyűjtögetést. Még időnként előjön bennem, hogy jó lenne egy-egy játék platináját behúzni, de utána elhesegetem magamban a dolgot.
Persze ez nem jelenti azt, hogy teljesen meggyógyultam. Még novemberben elkezdtem az Odyssey-t, mert az eddigi összes AC-t lenyomtam és nagyon szerettem az Origins-t is. Görögország a nagy kedvencem, így nagyon vártam ezt a részt. Hát, elég hamar pofán csapott a valóság. Ott követtem el a hibát, hogy nagyon közel játszottam a Ghost of Tsushimához, és hát azért volt egy éles minőségkülönbség a kettő között. Ettől függetlenül egy híres kortárs magyar filozófust idézve "dühből végigjátszottam" DLC-stől mindenestől. Az Atlantiszos szál nem jött be, de a Dariusos nagyon tetszett. Majd egyszer sort fogok keríteni a Valhallára is, csak hát kiszedték a Plus katalógusból, és van más helyette.
Szintén nagy mérföldkő volt idén, hogy befejeztem az Uncharted 4 multiplayerét. A megjelenés óta ott voltam (bár 2018 körül volt egy év kihagyásom), először egyedül, majd később a legjobb barátommal és öcsémmel, az elmúlt években pedig a menyasszonyommal és az ő baráti társaságával játszottuk. Idén nyáron lementek az utolsó meccsek, vicces módon mindkét társaság egymástól függetlenül a Dead by Daylightra váltott át. Én még maradtam egy kicsit, hogy összeszedjem a maradék ládát, és két héttel ezelőtt megtörtént az utolsó kinyitása is. Az utolsó pár meccs nagyon jó volt, és olyan emberek mellett játszottam, akikkel évek óta random összesorsolt a gép, afféle ismeretlen ismerősökként tekintettem rájuk. Igen, tudom, kis játékosbázisnál ez nem olyan meglepő, de hagyjunk ennyit a romantikának.
Öcsém rávett a Diablo II-re, ami nekem anno kimaradt (valahogy sohasem kapott el a Blizzard, se a klasszikus Warcraftot, se a WoW-ot nem szerettem), de most nem így nem rossz, bár a Diablo III nekem jobban bejött. Egy végigjátszás már megvolt, most a második karakterrel nyomjuk, ki tudja, hogy hol a vége.
PS5-ön belekezdtem a Returnalba, viszont főleg kooperatív módban tetszik, mások játékába beugorva próbálkozok segíteni. Az első két boss az én játékomban is le lett már nyomva, de a harmadikkal tegnap találkoztam először, és szerintem nem tartott 10 másodpercig az egész csata. Na majd a következő...
Két hónapja ismét visszamentem az iOS-re, és rengeteg játékot kipróbáltam rajta, köztük az Oxenfree-t is, amit viszont az irányítás miatt hagytam abba, és inkább letöltöttem PC-re, ha már az EPIC fiókomon az eleje óta gyűjtögetek mindent. Az abszolút győztes telefonos játék viszont a Chiki's Chase, ami egy rogue like platformer autorun mutáns. Nagyon aranyos grafika, nagyon jó gameplay, tömegközlekedésre ideális, max 10 perces menetek. A játék amúgy ingyenes, de megvettem a full upgrade-et, amivel a kosztümöket lehet könnyebben megszerezni, de igazából a készítőket szerettem volna csak támogatni.
Mindent összevetve gaming szempontból számomra 2022 nagyon erős év volt. Mivel sok játékról tudtam, hogy PS5-ön érdemes tolni inkább, nem PS4-en, ezért az előző évekből emiatt kimaradt címeket idén pótoltam. Jedi: Fallen Order, Plague Tale, Control, Hades? Jobbnál jobb címek, a PS5 exkluzívokról nem is beszélve. A VR2 pedig már előrendelve, úgyhogy kíváncsi vagyok nagyon arra, hogy hogy alakul a 2023-am.
-
2022 összesítve
A tavalyi évet még minuszban zártam, idén megreguláztam magam, alig vásároltam
Összesen 19 db játékért adtam pénzt, az alig több mint havi 1db , büszke vagyok magamra. Mindemellett rengeteg mindent kipróbáltam az év első felében, így lett 47db végigjátszott játékom (és pár eladás emellett). A backlogom a ps plus címek, az ajándékba kapott játékok és a tömérdek ingyenes epic/gog cím miatt viszont jelentősen nőtt így is, idén nem kevesebb mint 180db játékkal gazdagodtam összesen 5 platformon.
Boldog új évet mindenkinek így előre is és remélem jövőre folytatjuk!
ui.: sikeresnek tekinthető eme anonim játékvásárlás függők topikja, tavaly 54db játékot vettem, idén ezt megharmadoltam, a végigjátszásokat meg majd' megtripláztam
-
RangerFox
veterán
Hát már több játékot nem fogok befejezni idén. A pontozásról ugyan már letettem egy ideje, de azért jó volt leírni a havi terméseket, és olvasgatni, hogy éppen ki mivel játszott.
2022. December
Vettem:
- Call of Duty: Modern Warfare II
- The Last Campfire
- Speedrunners
- Hello Neighbor 2 (tesztelésre kaptam)
- Crisis Core: Final Fantas VII Reunion (tesztelésre kaptam)
- Marvel's Midnight Suns (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- Hades
- The Dark Pictures: The Devil in Me
- Speedrunners
- Hello Neighbor 2
- God of War: Ragnarök
- Marvel's Midnight SunsIdén 36 játékot játszottam végig. Boldog új évet mindenkinek, jövőre ha folytatódik ez a New Game Blitz, akkor szívesen csatlakozok újra hozzá.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #148 üzenetére
Hopsz ezzel elmaradtam, pedig végre kezdek gyógyulni
2022. Október
Vásárlások: - 0
-
Végigjátszások, eladások: + 7
+ 4 bónusz pont
+ Call of Duty Black Ops Cald War campaign
+ Vampire Survivors
+ Bud Spencer and Terrence Hills - Slaps and BeansÖsszesen a hónapban: +7
Előző hónap végi: -100
Éves összes: -93
- Assassin's Creed Valhalla
- Battle for Middle Eart: a good campaign-t letoltam, újra fanatikus volt, még az Evil van hátra
- Destiny 2: elkezdődött az új szezon -
ldave
félisten
Szeptember - Október - November:
Hú, nagyon megcsúsztam most ősszel a dokumentációval
Óperenciát megvettem akkori akcióban Switchre, PS-en már játszottam, de be még sajna nem fejezetem. A Dorfromantik egy jó kis nyugis puzzle játék, kicsit a Carcassone társasra hasonlít.
A Signalis nagy kedvenc lett idén, ez egy PS1 korabeli játékokat idéző túlélő horror játék, pixeles grafika, ötletes feladványok, nehéz harcok. A végén vagyok már, de még nem volt a stáblista.
PS5-ön végre elkezdtem és be is fejeztem a 2018-as a God of Wart, szóval majd valamikor jöhet a Ragnarök is
A Happy Game egy nagyon durva puzzle játék, 3-4 óra az egész, a kontrolleres irányítást kicsit szokni kell, ugyanis a jobb analóggal mozog a karakter, a bal analóg a kurzort irányítja.
A Dominaria United és a The Brothers' War a két aktuális Magic kiegészítő.
A Destiny 2 most egy ideje pihen, de jövő héten indul az új szezon, szóval pár hétre biztos visszaránt majd. Közben pedig újrakezdtem a Shin Megami Tensei V-öt, már 25 óránál tartok, remélem kitart a lendületem a végéig.
-
Igazából azért nem lepett meg az ár, mert a PS5 topikban prognosztizált max árra még rápakoltam egy kicsit, és hónapok óta trainingeztem magam rá
Nálunk a VR közösségi játék, a Beat Sabert nagyon szeretjük, és béke időben is vártam volna vele, de elnézve az "a pécések felvásárolják az összes VR-t, mert úgyis megoldják, hogy tudják használni" pletykát (amiről persze fogalmam sincs, hogy igaz-e), a neppereket, valamint a tényt, hogy azt hittem, hogy hamarabb jelenik meg, ezért eladtam fél éve a VR szettemet, fogcsikorgatva megrendeltem.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #147 üzenetére
2022 November:
Vásárlások -4
TOCA - Touring Car Championship (PS1)
The Beatles Rockband (Xbox 360)
Resident Evil 2 Remake (Xbox Series X)
Hot Wheels Unleashed (Xbox Series X)
Végigjátszások +1
Halo Infinite (Xbox Series X)
Eladtam 0
-
[Havi: -3]
[2022 Összesen: -54]
Jelenleg játszom:
NFS Prostreet (Xbox 360)
Resident Evil 2 (Xbox Series X)
Colin McRae Rally (PS1)
Öröm olvasni 1-2 havi beszámolót ki mivel játszott mennyire kötötte le, milyen volt vagy pont miért nem volt ideje játszani.Én megkívántam hó elején a Resi kettőt. Régiekkel sosem játszottam csak a Resi 4-et játszottam rongyosra. Jópár hónapja megvettem a Zero-t de nekem nagyon nem jött át. Most ez a második rész nagyon húz magával de konkrétan annyira feszült vagyok alatta pislogás nélkül mintha én állnék ott abba sötétbe ahol a karakterem. Brutál jókat lehetett olvasni róla de a sok Halo miatt csak most tudtam rászabadulni. Úgyhogy azt hiszem a Halo franchise után most jön a Resi franchise végijátszás amiből az elsőt és nulladikat sajnos barbár módon egy story gyortalpalóval oldottam meg.
Egyik zenekarral demo-t veszünk fel, plusz bejött egy meló mellé egy PC építés és egy PC komplett fejlesztés is megrendelésbe ráadásul vettem egy hibás PS3 slim-et javításra és egy halál szélén álló FAT PS3-at restaurálásra úgyhogy a Resin kívül mással sokat nem játszottam a hónapban pedig akartam volna.
-
2022 november: +3, összesen: +12
Vettem:
Atari 50 (Steelbook Edition) (Switch)
God of War: Ragnarok (Launch Edition) (PS5)
Pokémon Scarlet & Violet (Dual Pack Steelbook Edition) (Switch)
Befejeztem és eladtam:
Befejeztem:
Last of Us Part I (PS5) – kölcsönben volt
Eladtam:
Demon’s Souls (PS5)
Ghost of Tsushima (Director’s Cut) (PS5)
Hollow Knight (Switch)
Infamous First Light (PS4)
Marvel Spider-Man: Miles Morales (PS4)
Tom Clancy’s The Division (PS4) -
2022 november
Vettem:
- Skyforce Reloaded (iOS)Végigjátszottam:
- Ghost of Tshishima (PS5)
- GTA Vice City (PS5)
- Skyforce Anniversary (PS5)Jelenleg ezzel játszom:
- Skyforce Reloaded (iOS)
- Assassin's Creed Odyssey (PS5)Viszonylag intenzív hónap volt. Befejeztem a Ghost of Tshushimát PS5-ön, amit eléggé untam a végére, de a nem rég elkezdett Odyssey után azt kell, hogy mondjam, hogy egy kicsit nyersebben ítéltem meg, mint kellett volna. Nyomom azért ez utóbbit, de érezhetően kevesebb, mint a GoT.
Valahogyan ráakadtam a Skyforce szériára, amit először a telefonomon kezdtem el nyomni, majd örömmel vettem észre, hogy bent van az első része PSPlus Extrában is. A gépen végig is játszottam, de a telefonon azóta is nyomom, mert kifog rajtam a fő boss. Kicsit örülök ennek.
Ha már él a PSPlus előfizetés, akkor rácsaptam a frissen bekerült Vice City-re, amit a létező összes platformomon végignyomtam már. Itt is hamar lecsúszott, bár a platinán még gondolkodok.
Decemberre nincs még tervem, lehet, hogy tartok egy kis szünetet. A menyasszonyom szeretné a The Last of Us-t tolni, ami örömkönnyeket csal a szemembe, úgyhogy most egy lemezes példányt vadászok, mert akkor már legyen a jobb grafika, utána leülök mellé és próbálom csöndben nézni, ahogy játszik. Emellett megrendeltem a PS VR2-t, ami a szülinapom előtt pár nappal jön ki, úgyhogy van miért várnom (amúgy nem vagyok nagy ünneplős).
-
2022 november
Ebben a hónapban a D2 mellett eléggé ráfüggtem a D3-ra is, öcsémmel sokat játszunk, ezerrel hajtunk a platinára, karácsonyig talán meglesz
Közben a D2-ben a barbár run-omnak lassan vége, utána a coop partneremmel átnyargalunk a Youngblood-ra. Közben volt némi single player élményem is, végigjátszottam a RDR első részét PS3-on, tetszett nagyon. A God of War II meg még annál is jobban, arra ráfüggtem és kb. 4 nap alatt platináig nyomtam. Jöhet valamikor a 3. rész is
Emellett még a LittleBigPlanet első részét kezdtem el, azzal játszom ritkán.
Vásárlás
Wolfenstein: Youngblood - Deluxe Edition PS4Végigjátszás
Red Dead Redemption PS3
God of War II PS3 (platina is)
Diablo III: Eternal Collection PS4Havi összesített: +2
2022 összesített: +29 -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #146 üzenetére
2022 november
Vettem:
- God of War: Ragnarök
- Football Manager 2023 (tesztelésre kaptam)
- The Chant (tesztelésre kaptam)
- The Dark Pictures: Devil in Me (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- Super Mario 3D WorldNem volt sok időm játékra, sajnos a következő hónapra maradt a GoW és a Devil in Me is. Jövő héten lesz egy műtétem, így a kórházban töltött napjaimat a Hades-szal fogom tölteni Switchen. Decemberben a megkapom tesztelésre a Final Fantasy Crisis Core-t, arra majd kíváncsi leszek.
-
válasz
l.skywalker #148 üzenetére
100!!!!!! Grat
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #140 üzenetére
2022. Október
Vásárlások: -11
- October Choice (HumbleBundle)
- World of Darkness Collection (HumbleBundle)
- Sudden Strike Trilogy (Fanatical)
- Patrician IV Gold (Fanatical)
- Men of War: Collector Pack (Fanatical)
- Dungeons 2 - Complete Edition (Fanatical)
- Deponia Full Scrap Collection (Fanatical)
- Cook, Serve, Delicious! 1 & 2!! Double Pack (Fanatical)
- Wet Dreams Double Pack (Fanatical)
- Bee Simulator (Epic)
- Destiny 2: Lightfall + Annual Pass (GMG)
Végigjátszások, eladások: 3
- 3 bónusz pont
Összesen a hónapban: -8
Előző hónap végi: -92
Éves összes: -100
Assassin's Creed Valhalla
BFME -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #142 üzenetére
2022 Október:
Vásárlások -4
Hotshot Racing (Switch)
Colin McRae Rally 2.0 (PS1)
Walking Dead: The Complete Season One (PS4)
Stronghold HD (PC)
Végigjátszások 0
-
Eladtam +2
Riders Republic (PS4)
Diablo II Eternal Collection (Switch)
[Havi: -2]
[2022 Összesen: -51]
Jelenleg játszom:
NFS Prostreet (Xbox 360)
Halo Infinite (Xbox SX)
Colin McRae Rally (PS1)
Walking Dead: The Complete Season One (PS4)Én nagyokos, van gamepass-em és szoktam is végigpörgetni a listát, hogy valamit kipróbáljak de amikor halloween-i deals-be megláttam olcsón a Walking Dead Season One-t akkor nem rémlett, hogy benne van az is a gamepassba. Fogtam is a fejem tegnap mikor megláttam, hogy benne van. Legalább nagyon jó a game, megadja a sorozat sorstalanság és világvége feelingjét.
Halo Infinite-et is már remélem hamarosan befejezem mert annyit keringőztem minden begyűjtésével, hogy most már unom a végjátékot. -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #141 üzenetére
2022 október
Vettem:
- A Plague Tale: Requiem (tesztelésre kaptam)
- Resident Evil Gold Edition (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- The Wolf Among Us
- Resident Evil: Village - Shadows of Rose
- The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
- Serial CleanersJelenleg a Super Mario 3D Worlddel és a Plague Tale-lel játszok. A GoW természetesen elő van rendelve, illetve meglátom, miket kapok tesztelésre (Football Manager 2023, The Devil in Me, The Chant, Evil West közül).
-
2022 október: -2, összesen: +15
Vettem:
Hotshot Racing (Switch)
Mario + Rabbids: Sparks of Hope (Gold Edition) (Switch)
Bayonetta 3 (Trinity Masquarade Edition) (Switch)
Befejeztem és eladtam:
Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)
Befejeztem:---
Eladtam:
Assassins Creed Odyssey (Omega Edition) (PS4)
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch (Switch)
SNK HeroinesTag Team Frenzy (Switch)
LEGO Harry Potter Collection (Switch)(Majdnem végigvittem a Last of Us Part I/Left Behind-t PS5-n, de az csak kölcsön volt - korábban már végigjátszottam PS4-en, a gyönyörű kép ellenére is ráuntam most)
-
2022 október
Vettem:
-Végigjátszottam:
- Stray (PS5)Jelenleg ezzel játszok:
- Ghost of Tsushima (PS5)Ment a Deathloop is a darálóba. Szép volt, jó volt, de nem kötött le, unalmas volt mindig ugyanazokat a mapokat csinálni. 15 éve öltem volna ezért (és papíron nagyon jó a koncepció), de türelmetlen vénemberré váltam így öregkoromra.
Valamiféle rövid kalandra vágytam, amit a Straytől megkaptam. Tetszett, kicsit többet is ki lehetett volna hozni belőle, de mindenképp jó élmény marad. Ezután úgy éreztem, hogy készen állok a következő nagy címre, amit eddig taktikusan kerültem. A Ghost of Tsushimát nem vettem volna meg, de mivel benne van az Extra csomagban, ezért úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Meglepő módon berántott, holott sem a szamurájokért nem vagyok különösebben oda, sem az open worldért.
Novemberre nagyon gondolkodok a GTA Vice City-n, mert az eredeti változatot az összes létező platformon végigtoltam már vagy kétszer, valamint agyaltam a Prey-en, mert eddig az is kimaradt. Aztán meglátjuk, hogy mihez jön meg a kedvem.
-
2022 október
A hónapban lecsaptam pár jó dealre. Végigjátszottam 2 COD-ot, ebből az egyik a tavaly megjelent Vanguard volt, annyira nem estem hanyatt tőle. Közben még pörög a Diablo II is a német rokonommal, illetve most megvettem a 3. részt is, azt meg öcsémmel nyomom. Emellett elővettem a Red Dead Redemption első részét PS3-on, ha egyedül játszom akkor ezt pörgetem.
Vásárlás
Diablo III: Eternal Collection PS4
Horizon Forbidden West PS5
Call of Duty: Vanguard PS5
Kena: Bridge of Spirits PS5Végigjátszás
Call of Duty: Infinite Warfare PS4
Call of Duty: Vanguard PS5Eladás
Call of Duty: Vanguard PS5Havi összesített: -2
2022 összesített: +27 -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #130 üzenetére
2022 Szeptember:
Vásárlások -9
Dukes of Hazzard Racing for Home (PS1)
Colin McRae Rally (PS1)
NFS Porsche (PS1)
Formula One 2000 (PS1)
Grudge Warriors (PS1)
Pac-Man World 3 (PS2)
NFS Hot Pursuit 2 (Xbox)
Doom 3 Resurrection of Evil (Xbox)
Gravel (Xbox One)
Végigjátszások +1
Pac-Man World Re-Pac (Xbox Series X)
[Havi: -8]
[2022 Összesen: -49]Jelenleg játszom:
NFS Prostreet (Xbox 360)
Halo Infinite (Xbox SX)
Colin McRae Rally (PS1) -
RangerFox
veterán
2022 szeptember
Vettem:
- Inscryption (tesztelésre kaptam)
- The Last of Us Part I
- The DioField Chronicle (tesztelésre kaptam)
- Serial Cleaners (tesztelésre kaptam)
- FIFA 23 (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- The Dark Pictures Anthology: Little Hope -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #119 üzenetére
2022. Szeptember
Vásárlások: -8
- September Choice (HumbleBundle)
- Fantastic Journeys: Middle-earth and Beyond Bundle (HumbleBundle)
- 2K Megahits Bundle (HumbleBundle)
- Starlight Children's Foundation Bundle (HumbleBundle)
- tinyBuild x Versus Evil Smashup Bundle (HumbleBundle)
- Build your own Triple Pack 2 Bundle (Fanatical)
- Garfield Kart (Steam)
- Need for Speed Payback Deluxe Edition (Steam)
Végigjátszások, eladások: 3
- 3 bónusz pont
Összesen a hónapban: -5
Előző hónap végi: -87
Éves összes: -92
Assassin's Creed Valhalla -
2022 szeptember
Szeptember nem a gamingről szólt, de így is sikerült befejeznem az első Cyberpunk 2077 végigjátszásomat, kipörgetnem az NFS Heat-et és a classic Angry Birds-öt.
Vásárlás
SemmiVégigjátszás
Rovio Classics: Angry Birds ANDROID
Need for Speed Heat PS4
Cyberpunk 2077 PS5Havi összesített: +3
2022 összesített: +29 -
-
2022 szeptember
Vettem:
-Végigjátszottam:
- Hades (PS5)Jelenleg ezzel játszok:
- Deathloop (PS5)A hónap tipikusan olyan volt, mint amikor az ember folyton benéz a hűtőben, hátha van már valami jó benne, de bevásárolni nem ment el. A fórumtárssal megcsináltuk a Dead Space 3 multis trófeáit, de többet nem játszottam vele. A PS4-et elő se vettem, szóval a GTA is várat még magára. A PS5-ön végre lenyomtam a Hades-t, utána viszont csak csipegettem. Belenéztem a Death Strandingbe, tetszik, de nem kapott el, szerintem valami téli estére hagyom. Elkezdtem a Need for Speed Heattel játszani, de a rendőrök számomra megölték a játékot, úgyhogy ment a kukába. Most a Deathloopal játszok, ez tetszik, bár pont ma 5 perc után kikapcsoltam, mert... nem is tudom, hogy miért. De jó játék, ajánlom hogy nézzen rá az, aki alapból szereti az Arkane játékait. Kicsit olyan, mintha a Dishonored és a Hitman szerelemgyereke lenne.
Egyébként megvolt a költözés, végre úgy tudok belépni a lakásba, hogy nem töröm ki a nyakam a random dobozokon bukdácsolva. Ezt egy kör futással ünnepeltem (na jó, inkább stresszlevezetés volt, amikor a két órás pakolásból tíz órás esemény lett). Régen nem futottam, ezért kicsit pofán csapott a valóság, hogy mennyire elhagytam magam. Ezen felbuzdulva elkezdtünk a menyasszonyommal versengeni, és egymás eredményére licitálunk a Nike Run alkalmazáson keresztül. Nem gondoltam volna, de jobban leköt, mint a PS-es trófeavadászat.
-
ldave
félisten
Július - augusztus:
Viszonylag eseménytelen volt a nyár játékok szempontjából. Akcióban megvettem a Deathloopot PS5-re és két hónap alatt sikerült is befejezni ezt a 20-25 órás játékot
Nekem nagyon tetszett a Deathloop, de nem ér fel a Dishonored, Prey szintre, azok szerintem jobb játékok, azokban jobb a szabadság illúziója.
Emellett megvettem Switchre a Live a Live japán RPG-t és egy kisebb indie játékot, az In Other Waterst. Ezt utóbbit végig is játszottam, amit kalandjátéknak írnak, de lényegében ez egy visual novel, semmi fejtörő, semmi akció. Ez a nemrég megvett Citizen Sleeperes csapat korábbi játéka, gondoltam előbb ezt játszom végig.
-
2022 augusztus
Vettem:
-Végigjátszottam:
-Jelenleg ezzel játszok:
- GTA V (PS4)
- Hades (PS5)
- Dead Space 3 (PS3)Nem volt túl mozgalmas a hónap. Sajnos költözés miatt semmi energiám nem maradt játékra, így csak minimálisan haladtam. A GTA V-ből már csak az akrobatikai mutatványok és pár apró feladat van hátra. A Hadesből gyakorlatilag csak három egyszerű trófea, az egy-két napon belül le lesz tudva.
Az újdonság a Dead Space 3. A PS3 csoportban kért segítséget egy tag a multis trófeákhoz, ezért előkotortam a gépet és segítettem neki. Előtte gyorsan végigvittem a sztorit, hogy nagyjából képben legyek a játékkal, de a platina (szóval a java) még csak ezután jön. Mivel most nyaralni indulok, nem tudom hogy mindezt letudom-e szeptemberben, de nem sietek sehova.Idei összes: 0
-
l.skywalker
titán
Nekem is tetszik, jó a sztori, a körítés. De a harcrendszer az Origins-ben nagyon tetszett. A skillfa szerintem túlzás a Valhallában és a speciális képességek se olyan különlegesek, nem állnak kézre (tény, ez az első amit nem kontrollerrel játszok, hanem M&K).
Az interact-ok későiek, későn jelennek meg az erre vonatkozó feliratok. Amikor "gyüjtögetek" akkor is a kis collectible cuccok felett a fehér pötty is később jön elő, mint ahogy odaérek.
Nem lényegi, csak finom dolgokban tér el a három rész és én az Origins óta egy arányt vélek felfedezni. Ahogy nőtt a térkép, úgy tűntek el a finom kis apróságok.
Nekem még mindig a Curse of the Pharaoh a kedvenc részem mind közül, de tény, hogy itt még nem tartok csak az alapjáték ~negyedénél.
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #113 üzenetére
2022 Augusztus:
Vásárlások -10
Fifa 2003 (PS2)
Tony Hawk's Pro Skater 4 (PS2)
Call of Duty World At War Final Fronts (PS2)
Colin McRae Rally 04 (PS2)
SSX 3 (PS2)
Robots (GameCube)
NFS Undercover (Xbox 360)
GTA Episodes From Liberty City (Xbox 360)
Micro Machines World Series (Xbox One)
Pac-Man World Re-Pac (Xbox Series X)
Végigjátszások +0
[Havi: -10]
[2022 Összesen: -41]
Jelenleg játszom:
NFS Prostreet (Xbox 360)
Halo Infinite (Xbox SX)
Pac-Man World Re-Pac (Xbox SX)
GTA Definitive Edition/Vice City (Switch)Ebben a hónapban kicsit elszabadultam
de, hogy szkájvókerlajos féle kifogással éljek: Volt miből fedezni: ebben a hónapban sokat melóztam mindenfelé az országban és nem voltam sokat otthon, időközben kollégának kiderült porosodik a padláson pár PS2 játék ezeket meg is vettem nagyon nyomott áron, vettem egy 360 blue editiont pár játékkal ebből kettőt megtartok, piacon jóáron vettem 1-2 játékot és megjelent a Pac Man repac amit azóta is hatalmas nosztalgiával játszok amikor épp leülök konzol elé.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #123 üzenetére
Köszi! Akkor ez is kimarad, nem most térek vissza a konzolhoz
Sebaj, vettem a hónapban 3 társasjátékot, és még egyikkel se játszottam, szóval a hagyomány maradt, csak analóg formában -
válasz
l.skywalker #125 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
mike1334 #122 üzenetére
Ennek nálam van egy olyan visszafelé zajló evolúciója. Az Origins nagyon jó volt, az Odyssey sem volt rossz, de nem volt olyan jó nekem mint az Origins és a Valhalla meg valahogy olyan mint egy félkész Origins. A sztori, a látvány jó, de apró dolgok hiányoznak belőle nekem, amik az előző részekben voltak.
-
mike1334
veterán
válasz
Milyen a Valhalla? Gondolkodtam rajta, hogy megvegyem, de tartok tőle, hogy ez is unalomba fullad egy idő után, mint a többi..
-
ldave
félisten
válasz
Lemostál mindent?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #111 üzenetére
2022. Augusztus
Vásárlások: -5
- August Choice (HumbleBundle)
- Tactical Combat Bundle (HumbleBundle)
- Dishonored
- Dishonored: Definitive Edition
- Mount & Blade II: BannerlordVégigjátszások, eladások: 10
- Power Wash Simulator
- 9 bónusz pontÖsszesen a hónapban: +5
Előző hónap végi: -92
Éves összes: -87Ezekkel játszom jelenleg:
Assassin's Creed ValhallaNote: beraktam magamnak 9 bónusz pontot. Erről hivatalosan nem beszélhetek, de a lényeg, hogy idén csak ebből a forrásból szerzem a játékra költött pénzem. Nem eladás, nem illegális, a gaming-hez kapcsolódik: csak classified!
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #107 üzenetére
2022 augusztus
Vettem:
- Cult of the Lamb (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- Two Point Campus
- The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
- Cult of the Lamb
- Destiny 2: Shadowkeep
- Destiny 2: Beyond LightJelenleg ezzel játszok:
- The Dark Pictures Anthology: Little Hope
- Horizon: Forbidden WestKövi hónapban két játékot kapok tesztelésre, az Inscryption PS5-ös változatát, illetve a DioField Chroniclest. Azokat várom, illetve próbálok faragni a backlogomon, ahogy csak tudok.
-
2022 augusztus
Ebben a hónapban végignyomtam a Diablo 2R-t a Necro karimmal, egy barbár végigjátszás még várat magára az ismerősömmel. Továbbá beszippantott a Diablo Immortal is, de csak a fő sztori erejére, amint lement a történet félreraktam és azóta hozzá sem nyúltam. Ezt a játékot amúgy mindenkinek ajánlom, egy elég korrekt ingyenesen hozzáférhető android/ios cím. Most újra nekiestem a CP2077-nek folytatom ahol abbahagytam.
Vásárlás
SemmiVégigjátszás
Diablo II: Resurrected PS5
Diablo Immortal ANDROIDHavi összesített: +2
2022 összesített: +26 -
2022 július
Vettem:
- Sifu (PS5)
- Death Stranding Director's Cut (PS5)
- Mad Max (PS4)Végigjátszottam:
-Jelenleg ezzel játszok:
- GTA V (PS4)
- Hades (PS5)
- Dead By Daylight (PS4/PS5/PC)Fő a változatosság alapon, pont ugyanazokkal játszok, mint egy hónapja. A Hadest már sokszor végigjátszottam, de még mindig van benne gyűjtögetni való, úgyhogy még el vagyok vele, a GTA pedig szimplán hosszú. A sztori lement, a nyílt világ azonban még tartogat bőven tartalmat.
A Death Stranding és Mad Max régóta kiszemelt vásárlás volt. A DS teljesen kimaradt, de az egyedisége miatt mindig is érdekelt, a Mad Maxet viszont pár éve már platináztam, és az egyik legjobb PS4 játéknak tartom. Vicces módon pont pár napja beszélgettünk a menyasszonyommal a fémdobozokról, és említettem neki, hogy a The Last of Us és Uncharted trilógia mellett a Mad Max lenne a Szent Grálom, hogyha valaha találnék belőle, erre két napra rá horogra akadt egy példány.
A Sifu eddig radar alatt volt nekem, tudtam, hogy létezik, de túlságosan nagy volt a backlogom ahhoz, hogy foglalkozzak vele. Viszont egy tök jó ajánlat felbukkanása miatt előrébb hoztam a beszerzését, úgyhogy már a polcomon figyel a fémdobozos változat, de örülök, ha idén sort tudok rá keríteni.
Ezeken felül a Dead By Daylighttal kezdtem el játszani. Az Uncharted 4-ből kikopott a banda, és már a Phasmophobiát sem nyomtuk pár hónapja, így örülök, hogy találtunk egy új közös játékot. Külön öröm volt a számomra, hogy a létező összes platformon megvolt már a játék (PS+ és a Epic miatt), így nem kellett agyalnom a vásárláson. Csak a bandával tolom, úgyhogy lassan fejlődnek a karaktereim, bár már kinéztem, hogy melyiket fogom feloldani, ha összegyűlik elég ingame biszbasz currency.
Idei összes: 0
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #104 üzenetére
2022 Július:
Vásárlások -5
Toy Story 2 (PS1)
Medievil (PS4)
Uncharted The Nathan Drake Collection (PS4)
Killzone Shadow Fall (PS4)
Riders Republic (PS4)
Végigjátszások +1
NFS Underground 2 (GameCube)
GTA Definitive Edition/III (Switch)
(1-et vontam le vásárláskor GTA D.E.-re majd számolom ha végigtoltam mindhármat)[Havi: -4]
[2022 Összesen: -31]Jelenleg játszom:
Halo Infinite (Xbox SX)
It Takes Two (Xbox SX)
Riders Republic (PS4)
GTA Definitive Edition/Vice City (Switch) -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #111 üzenetére
Ahogy a múltkor mondta nekem az eladó hölgy a boltban: a társasjátékozás és a társasjáték gyűjtés két külön hobbi
-
l.skywalker
titán
2022. Június-Július
Vásárlások: -10
- Reventure (Fanatical)
- Killer Bundle 23 (Fanatical)
- Capcom Summer 2022 Bundle (HumbleBundle)
- June Choice (HumbleBundle)
- July Choice (HumbleBundle)
- LEGO: At the Movies (HumbleBundle)
- Outright Games' Summer Break (HumbleBundle)
- Insurgency: Sandstorm - Gold Edition (GMG)
- GOG Strategy Bundle (gog.com)
- PDX Mini Legacy Bundle (indiegala.com)Végigjátszások, eladások: 0
-Összesen a hónapban: -10
Előző hónap végi: -82
Éves összes: -92Ezekkel játszom jelenleg:
Power Wash Simulator -
RangerFox
veterán
Szerintem pont ilyen kisebb sessionökre ideálisak a Two Point játékok. Ugye itt ~15 különböző egyetem van, és tanévekre van bontva az időbeosztás, amik 30-40 perc alatt lemennek. ~4 tanév alatt a legtöbb kampuszt meg lehet csinálni 2-3 csillagosra, így ha kevesebb időm van, akkor csak leülök, és építgetem/szépítgetem a helyet, ha meg több, akkor egyben kimaxolok egy egyetemet. Igazából csak az elején kell több idő, amíg megépíted a szükséges épületeket meg helyisíégeket, utána gyorsan és céltudatosan lehet a már meglévőket bővíteni meg újakat építeni. Könnyen befogadható és viszonylag egyszerű játék, nem olyan komoly, mint a Frostpunk/Surviving Mars meg hasonlók (nem tudom még mik jöttek ki a közelmúltban).
-
ldave
félisten
válasz
RangerFox #107 üzenetére
A Theme Hospitalban nekem is sok-sok órám van, a Two Point Hospitallal sokáig szemeztem, de egyelőre még nem vettem meg, nehezen ülök le már a napi meló után a PC-n még ilyesmiket játszani, ezekhez több óra kell, 30-60 percre nem sok értelmét látom. De örülök, hogy van még fejlesztő, aki sikeres tud lenni ilyen játékokkal.
-
RangerFox
veterán
2022. július
Vettem:
- The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
- Two Point Campus (tesztelésre kaptam)Végigjátszottam:
- Nintendo Switch Sports
- Luigi's Mansion 3
- CoD Modern Warfare (2019)Jelenleg ezzel játszok:
- Two Point CampusEl is felejtettem, mennyire szeretem az ilyen menedzselős Tycoon játékokat, nagyon jól sikerült darab. Miután végigjátszottam meg megírtam a tesztet róla, valószínűleg belekezdek majd a Dark Pictures Anthology játékokba, illetve a Straybe.
-
ldave
félisten
Június:
Kicsit bevásároltam júniusban, még a 400+ euró árfolyam előttSwitchre diitálisan megvettem a Citizen Sleepert és Death's Doort, előbbi egy scifi RPG, utóbbi pedig egy klasszikus felülnézeti akció játék. Lemezen pedig a Triangle Strategyt, a demója nagyon tetszett.
PS-re a Resident Evil 2-3 Remake-t vettem az akciók során, ebből a második részt már elkezdtem, de még nagyon ügyetlenkedem benne.
Befejeztem a The House in Fata Morgana fő sztoriját, nagyon kemény történet, több benne a szenvedés, mint az ifjú Werther naplójában... Vannak még ilyen melléktörténetek, azokat majd valamikor később. És szintén befejeztem, legalábbis normálon, az FF7 Remaket, most PS5-ön, az eredeti PS4-es kiadásnak nem értem a végére, amikor azt játszottam. Ezt hardon mindenképp folytatom majd, mert még van bőven fejlesztési lehetőség és az extra bossokat is szeretném majd legyőzni.
-
-
2022 június
Vettem:
- Hades (PS5)Végigjátszottam:
-
Jelenleg ezzel játszok:
- GTA V (PS4)
- Hades (PS5)Igazából annyira nem játszottam sokat a hónapban, inkább csak délután nyomom velük, amikor a forróság miatt amúgy sem lehet az utcán kóborolni. Mindkét játék nagyon bejön, a GTA 5-öt régről ismertem, és továbbra is kiválónak tartom, a Hades pedig az utóbbi évek egyik legkedvesebb meglepetése. Nem csak én, hanem a menyasszonyom is aktívan nyomja, gyakorlatilag egyikünk sem tud belekötni a játékba.
Idei összes: +3
-
RangerFox
veterán
Júniusban végre újra volt időm foglalkozni ezzel a hobbimmal is.
Vettem:
- CoD Modern Warfare (2019)
- Alan Wake Remastered
- Fire Emblem Three Hopes (ezt tesztelésre kaptam)
- Előfizettem PS+ ExtráraVégigjátszottam:
- Shadow Warrior 3
- GTA V (PS5)
- Mario Kart 8 DeluxeJelenleg ezekkel játszok:
- Luigi's Mansion 3
- FE Three Hopes
- CoD MW -
2022 június:+1, összesen: +13
Vettem:
Mario Strikers - Battle League Football (Switch)
Monster Hunter Rise: Sunbreak (Switch)
Fire Emblem Warriors: Three hopes (Limited Edition)
Befejeztem és eladtam:---
Befejeztem:---
Eladtam:
Sackboy (PS5)
Asterx & Obelix XXL Collection (Switch) -
2022 június
Így fél lábbal a Balatonon, zárom a hónapot, már úgy sem lesz semmi új. Ebben a hónapban nem sokat játszottam, 6-8 órám van a CP2077-ben, a Way Out lepörgött coopban a német rokonommal, tegnap meg elkezdtük együtt a Diablo II-t.
Vásárlás
Diablo II: Resurrected PS5
Ghost of Tsushima Director's Cut PS5 (ajándékba kaptam)Végigjátszás
A Way Out PS4 (platina is)Havi összesített: 0
2022 összesített: +24 -
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #97 üzenetére
A vásárlási kedv
-
ldave
félisten
A június már most megszaladt nekem vásárlás terén, megyünk picit mínuszba
-
ldave
félisten
Május:
Hát, ez a hónap most főleg a Destiny 2-ről szólt, de mellette kerestem valami lazább játékot, amit alvás előtt tudok játszani, ez lett a The House in Fata Morgana. Ez egy visual novel, de olyan szinten, hogy a 25-30 órás történet alatt talán ha két-három alkalommal kell benne valami döntést hozni. Játszottam már korábban pár VN játékkal, de ennyire könyvszerűvel még sosem. A történet egy ház lakóiról szól, nagyjából egy évezredet ölel fel. Utolsó fejezetnél tartok, még pár este és vége.
A Dune: Spice Wars egyelőre korai hozzáférésben érhető csak el, ez egy Civ-szerű játék, csak realtime rendszerrel, de nagyon lassú, szóval nem egy pörgős Starcraft meccsre kell gondolni. Amúgy inkább emlékeztet egy komplexebb táblás társasjátékra, mint egy videójátékra, de a hangulata nagyon jó és eléggé nehéz is.
A Stella Glow megvan már régről lemezesen 3DS-re, most az utolsó akciók során megvettem digitálisan is. A listámban 2018-ig tudok visszamenni, addig nem szerepel a játék, szóval ezt még korábban vettem és játszottam eredetileg. Visszakerestem 3DS fórumban, 2016-ban játszottam végig, 6 éve, de rohadt gyorsan telik az idő.
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #91 üzenetére
Ni no Kuni: Wrath of the Lich King?
-
l.skywalker
titán
2022. Május
Vásárlások: -4
- Ni no Kuni: Wrath of the Lich King remastered (indiegala)
- Undungeon (HumbleBundle)
- Assassin's Creed Valhalla (Ubistore)
- The Division 2 Warlords of New York Edition (Ubistore)Végigjátszások, eladások: 0
-
Összesen a hónapban: -4
Előző hónap végi: -79
Éves összes: -82
Destiny 2 és már a Destiny 1 is -
2022 május
Ebben a hónapban nem sok mindent játszottam végig. Most a Cyberpunkot kezdtem el, meg haverral elkezdtünk újra Div2-zni. Ja meg egy német rokonommal a Way Out-ot is nyomom heti egy alkalommal
Vettem pár játékot, a Sackboy alzás kuponozassal kemeny 3500Ft volt, a Death Stranding DC meg konkrétan ingyé kijött úgy hogy kivettem egy játék pakkbol amit vettem es eladtam a PS4-es verziot is, szoval nem is kene számoljam
Vásárlás
A Way Out PS4
Sackboy - A big adventure PS4
Death Stranding Director's Cut PS5
Cyberpunk 2077 PS4Eladás
Death Stranding PS4Végigjátszás
LEGO Star Wars: The Complete Saga PS3
Battlefield 3 PCHavi összesített: -1
2022 összesített: +24 -
2022 május
Vettem:
-Végigjátszottam:
- Grim Valor (Android)
- Elden Ring (PS4)
- A Plague Tale: Innocence (PS5)
- Lara Croft Go (PS4) +1Jelenleg ezzel játszok:
- GTA V (PS4)A befejezések hónapja volt, a négy játékból háromnak csak a végét kellett lenyomnom, egyedül a Plague Tale volt teljesen új. Imádtam minden percét, várom a folytatást.
Jelenleg a GTA V sztoriját nyomom PS4-en. Kb. öt éve vettem meg, anno rengeteg időt öltem a multiba, de a single részével PS3-on játszottam utoljára, úgyhogy itt az ideje.
Emellett még valószínűleg elkezdem a Hadest PS5-ön, hogyha sikerül beszereznem a héten.Idei összes: +4
-
Guitar14
senior tag
2022 Május:
Vásárlások -11
Motorhead (PS1)
Hot Wheels World Race (PS2)
Ford Racing 2 (PS2)
SSX (PS2)
Wall-E (DS)
Mini Ninjas (DS)
Super Mario Galaxy 2 (Wii)
Diablo III Eternal Collection (Switch)
Forza Motorsport (Xbox)
S.W.I.N.E. HD Remaster (PC)
Serious Sam HD - Second Encounter (PC)
Végigjátszások +0
Halo 5 Guardians (Xbox One) [GamePass][Havi: -11]
[2022 Összesen: -28]
Jelenleg játszom:
Guitar Hero III (Xbox 360)
Halo Infinite (Xbox One)
NFS Underground 2 (GameCube)
Mario Kart 7 (3DS) -
ldave
félisten
Március és április:
Viszonylag kevés játék volt utóbbi két hónapban, a Crysis 2 után megvettem a harmadik részt is PS-re, de még nem kezdtem el. Gondolom az előzőhöz hasonlóan majd 2-3 nap alatt végigjátszom, ha sorra kerül. A Ni no Kuni megvan lemezen, most megvettem digitálisan is.
Két online co-op játékot játszottam végig innen a fórumról egy kedves taggal az EA Play előfizetés keretében, a Way Out-ot és az It Takes Two-t. Ebből a kettőből az utóbbi fantasztikus élmény volt, most már értem miért kapta a sok-sok év játéka díjat tavaly.
A Destiny dlc most megkapja a +1 pontját, ez után már csak a szezonok jönnek majd az év során.
Megjelent a soron következő Magic lapcsomag is, egyelőre ebbe még nem merültem bele, már alig bírom ezt is követni a sok más mellett.
-
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #74 üzenetére
Április:
Nem vettem semmit, de végigjátszottam a Slay the Spire-t (jó néhányszor). Nem sok időm volt játszani, azt a keveset pedig a GT7 multija vitte el (meglett az első winem is, Monzában). Májusban még kevesebb időm lesz játékra, de talán lassan haladni fogok a Forbidden Westtel. Így +4 pontom van eddig idén.
-
-
válasz
l.skywalker #80 üzenetére
március ??
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #76 üzenetére
2022. Március
Vásárlások: -3
- Humble Choice April
- Weird West (Xbox)
- Baldur's Gate II: Enhanced Edition (GOG)Végigjátszások, eladások: 0
-
Összesen a hónapban: -3
Előző hónap végi: -76
Éves összes: -79
Csak a Destiny 2 -
2022 április
Jóval kevesebb időm volt játszani mint előző hónapban, de így is sikerült befejezni a GTA5-öt és végigjátszani a TLoU2-t. Utóbbi talán a legjobb PS4 játék volt amivel valaha játszottam.
Vásárlás
Watch Dogs Legion PS4
Rovio Classics: Angry Birds ANDROIDVégigjátszás
Grand Theft Auto V PS5
The Last of Us Part II PS4Havi összesített: 0
2022 összesített: +25 -
Guitar14
senior tag
2022 Április:
Vásárlások -6
Medal of Honor Frontline (PS2)
Wall-E (PS2)
TimeSplitters (PS2)
WarioWare Smooth Moves (Wii)
MarioKart 8 Deluxe (Switch)
Serious Sam HD - First Encounter (PC)
Kaptam -0
Quake 4 (Xbox 360)
Golden Axe Beast Rider (Xbox 360)
Végigjátszások +1
Off Road (PS2)
Serious Sam 4 (PC) [GamePass][Havi: -5]
[2022 Összesen: -17]Jelenleg játszom:
Halo 5 (XboxOne)
Super Mario Galaxy (Wii)
Mario Kart 7 (3DS) -
2022 március
Vettem:
-
Végigjátszottam:
- Horizon: Forbidden West (PS5) +1
Jelenleg ezzel játszok:
- Lara Croft GO (PS4)
- Elden Ring (PS4)Végül csak kijött velem a PS, de sok időm nem volt játszani. Nem vagyok nagy souls játékos, úgyhogy nagyon sokáig el fogok csámcsogni az Elden Ringen. Alapból nem terveztem beszerezni, de öcsém (PS osztó társam) nagy fanatikus, úgyhogy miért is ne alapon belevágtam, ha már megvette. Tetszeni tetszik, meglátjuk, hogy végig viszem-e.
A Lara Croft GO-t körülbelül ezer évvel ezelőtt vettem meg, pont ideje volt, hogy nekivágjak. Nagyon tetszik.
Idei összes: +4
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #58 üzenetére
2022. Március
Vásárlások: -3
- Humble Choice March
- Bundle for Ukraine (Indiegala)
- Rustler (Steam)Végigjátszások, eladások: 0
-
Összesen a hónapban: -3
Előző hónap végi: -73
Éves összes: -76
A Destiny 2 Withc Queen DLC-je minden egyéb végigjátszást megszakított. A HZD-ban pedig már kezdtem egészen belemélyedni ill. PC Game Pass-ban megjelent a Guardians of the Galaxy és a Tunic, amiket mindenképp ki akarok próbálni. De ami késik nem múlik -
Guitar14
senior tag
2022 Március:
Vásárlások -8
Ford Racing 3 (PS2)
Guitar Hero 3 (Xbox 360)
Guitar Hero Aerosmith (Xbox 360)
Band Hero (Xbox 360)
RockBand (Xbox 360)
Super Mario Galaxy (Wii)
New Super Mario Bros. (Wii)
GTA Definitive Edition (Switch)
Végigjátszások +1
Guitar Hero II (Xbox 360)[Havi: -7]
[2022 Összesen: -12]
Jelenleg játszom:
NFS Underground 2 (Gamecube)
Super Mario Galaxy (Wii)
Mario Kart 7 (3DS) -
RangerFox
veterán
2022 március
Vettem:
- Gran Turismo 7
- Grand Theft Auto V (PS5)Végigjátszottam:
- Gran Turismo 7
- Elden RingÍgy ugyanúgy +3 pontom van. Jelenleg a GT7-tel játszok, illetve majd folytatom az Elden Ring miatt félbemaradt Horizont.
-
2022 március: +4, összesen: +7
Vettem:
Triangle Strategy (Tactician’s Limited Edition) (Switch)
Gran Turismo7 (25th Anniversary Edition) (PS5/4)
Chocobo GP (Switch)
Kirby and the Forgotten Land (Switch)Befejeztem és eladtam:
--
Befejeztem:
--
Eladtam:
--
(Igazából a Legacy of Thieves-t befejeztem PS5-ön, de már PS4-en számoltam. Az XOX-t lecseréltük XSX-re. A PS5-ös GTA V megvásárlását sem jegyeztem, PS4-re is megvolt) -
2022 március
Termékeny hónapon vagyok túl. Egyrészt volt egy kis betegszabi, másrészt elengedtem az alvás dolgotVáltozatos a felhozatal, játszottam mindennel is. Kipróbáltam pár backlogban csücsülő online játékot, ezek közül igazából csak a Black Ops 4 és a Destruction Allstars ami tetszett. A Knockout City és a Rocket Arena tök halott, alig játszanak vele. A Predator HG meg ritka szar, az nagyon nem tetszett. Persze pár single player COD sem maradhatott ki, ha már előző hónapban PS3-on végignyomtam az összeset ami megvolt. Meglepetés a Journey volt, nagyon aranyos kis kaland. Konzolt félretéve minimálisat játszottam PC-n is, végigtoltam a Superhot-ot, (még mindig baromi jó játék) és a The Stanley Parable-t. Ez utóbbi egy elgondolkodtató, de baromi vicces séta szimulátor, tetszett. Továbbá volt pár régebben behúzott androidos játékom is, ezeket most végigjátszottam. A "GO" játékok tetszettek egytől egyig, a Hitman mondjuk csak a játék második felére húzott be. A Monument Valley 2 is nagyon szuper.
Most PC-n a Hue, Battlefield 3 és a LEGO Batman első része "pörög", nagyon-nagyon lassú tempóban, illetve gőzerővel nyomom Ps5-ön a GTA5-öt.
Vásárlások, beszerzések:
Grand Theft Auto V PS5 (megvolt már más platformon)
Spider-Man Miles Morales PS4 (ajándékba kaptam)
tonnányi ingyenes epic store, gog, ps plus játékVégigjátszás:
Goat Simulator PS4
Journey PS4
Worms Rumble PS5
Rocket Arena PS4
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles Edition PS4
Call of Duty: Black Ops 4 PS4
Call of Duty: Advanced Warfare PS4
Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown PS4
Predator: Hunting Grounds PS4
Knockout City PS4
Destruction AllStars PS5
Hell Let Loose PS5
SUPERHOT PC
The Stanley Parable PC
Monument Valley 2 ANDROID
Lara Croft GO ANDROID
Deus Ex GO ANDROID
Hitman GO ANDROID
Dead by Daylight Mobile ANDROIDEladás:
Assassin’s Creed: Revelations PS3Havi összesített: +20
2022 összesített: +25 -
ldave
félisten
Még egy hónap végi gyors hajrával lehet pontokat szerezni, befejezni valamit, vagy akcióban venni pár játékot
-
Guitar14
senior tag
2022 Február:
Vásárlások -5
Tony Hawk's Pro Skater 4 (Xbox)
Wolfenstein 09' (Xbox 360)
Star Wars Force Unleashed (Xbox 360)
Guitar Hero II (Xbox 360)
Dying Light 2 (PC)
Végigjátszások +1
Bionicle Heroes (Xbox 360)[Havi: -4]
[2022 Összesen: -5]
Jelenleg végigjátszáson:
LEGO RockBand (Xbox 360)
Guitar Hero II (Xbox 360)
NFS Underground 2 (Gamecube) -
válasz
RangerFox #63 üzenetére
Rettenetes az iranyitasuk. A történet sem volt egyik reszben sem valami extra, anno elhiszem hogy nagyon szépek voltak, de manapsag mar nem az, igy varazsa sincs sok. Nekem a Resistance széria jobban bejött.
Meg a Black Ops. Nekem anno csak az elso resze volt meg, de azt is elfelejtettem mar rég. Most lenyomtam a két részt egyben, nagyon tetszett a sztori.
-
2022 február:+2, összesen +3
Vettem:
Syberia 2 (Switch) (nem számolom, Steam-en megvettem régen)
My Brother Rabbit (Switch)
Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry (Switch)
(leárazás volt Switch-re)
Befejeztem és eladtam: --
Befejeztem:
Uncharted 4: A Thief’s End (PS5) - nem számolom már végigjátszottam PS4-en
(Szerettem volna a Lost Legacy-t is befejezni, meg a Far Cry 6-ot, nem sikerült. Switch Metroid Dread-re jött Easy Mode, újra nekifutottam...)
Eladtam: -- -
2022 február
Tartalmas hónapon vagyok túl. Rövidebb játékokhoz volt kedvem, FPS-eket nyomtam.Vásárlás:
KillZone HD PS3
LittleBigPlanet PS3
LEGO Batman 3: Beyond Gotham PS3
LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game PS3
LEGO Star Wars: The Complete Saga PS3
Call of Duty: Advanced Warfare PS4
Call of Duty: Infinite Warfare PS4Végigjátszás:
KillZone 2 PS3
KillZone 3 PS3
Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3
Call of Duty: World at War PS3
Call of Duty: Black Ops PS3
Call of Duty: Black Ops II PS3Havi összesített: -1
2022 összesített: +5 -
RangerFox
veterán
Igen, ezen amúgy gondolkodtam. Ugye a többi játékban a nehezebb difficulty arra ösztönöz, hogy minden lehetőséget használjak, amit a játék a kezembe ad. A Souls játékokban viszont úgy küzdöm le az akadályokat, hogy minél kevesebb eszközt használok a játékban: nem kísérletezgetek más buildekkel, fegyverekkel, nem parryzek sokat, nem counter attackolok, a statokat se bonyolítom túl - strength/stamina/HP vegyesen és had szóljon.
És amúgy ez működik az Elden Ringben is.
-
2022 február
Vettem:
- Horizon: Forbidden West (PS5) -1Végigjátszottam:
- Mass Effect 3 (PS5) +1
- It Takes Two (PS5) +1
- Biomutant (PS5) +1
- Jedi Fallen Order (PS5) (0)
- Ratchet and Clank: Rift Apart (PS5) +1Jelenleg ezzel játszok:
- Horizon: Forbidden West (PS5)Folytatódott a januári "hajtás". Felmondtam a munkahelyemen, ami miatt megkértek, hogy akkor maradjak éjszakai ügyeletben, így volt időm bőven játszani.
Befejeztem a Mass Effect 3-at. Nekem a szériából továbbra is az első rész a kedvencem, bár jó volt végre a teljes sztorit megismerni, mivel anno a 2 és a 3 DLC-k nélkül volt csak meg.
Lement az It Takes Two, nagyon jó volt, sajnos az utána következő Biomutant annál fájdalmasabb élményként él mindkettőnkben.Nem tudtam eldönteni előre, hogy milyen lesz a játék, mert a hatalmas csalódástól a hidden gemig minden jelztővel illették. Nálunk az előbbi volt, szerintünk patika mérlegen számolták ki, hogy a máshol jól működő funkciókat pontosan hogyan lehet úgy módosítani, hogy pont rosszul működjön. Hatalmas potenciál volt a játékban, de nagyon nem tudott mit kezdeni vele.
Kedvezményesen előfizettem a 3 hónapos EA Playre, mivel a Fallen Order így volt a legolcsóbb. Tudom, hogy sokak szerint eretnekség, de számomra ez a tökéletes souls like játék. Egy két kisebb technikai gond volt vele, de semmi komoly, cserébe gyönyörű a látvány, élvezetes a harc, remek a pályatervezés és elérte azt, amit pár éve semminek sem sikerült, visszahozta a kedvem a Star Wars világhoz.
Ezután következett a Ratchet and Clank, ami egyelőre toplistás játék nálam, majd a megjelenés utáni hétfőn elbattyogtam egy boltba és megvettem a Horizon Forbidden Westet. Igazából annyira nem kapott el engem a hype, az első részt szerettem, de főleg a sztori és a világ miatt, viszont a menyasszonyom pár hónapja nagyon rákapott, és legnehezebb fokozaton végigjátszotta, az új részt pedig azóta bezsongva várta.
Párhuzamosan játszunk vele, eddig azt mondom, hogy hozza amit vártam tőle, de sajnos nem többet. Főleg a beszélgetések és az átvezetők hatnak gyengének a Rift Apart után, illetve eléggé sok a kisebb technikai hiba. Ő is ezen a véleményen van, de azért örülünk, hogy belevágtunk. Semmit nem tudunk a játékról, semminek nem olvastunk utána, így tök jó érzés együtt felfedezni az új képességeket, robotokat stb.
Egyébként ez az undorító mértékű gaming hullám körülbelül most ért véget. 2 hét múlva kezdem az új munkámat külföldön, és nem lesz nálam a PS, ezért is szerettem volna mindent befejezni most. Sajnos egyelőre nem fért bele a Plague Tales, de hetente haza fogok jönni, szóval kerítek még sort majd rá. Mindenesetre az év első két hónapjában nagyjából végigjátszottam mindent, ami PS4-en azért maradt ki, mert PS5-ön jobban fut, és ezzel így elégedett is vagyok.
Idei összes: +3
-
ldave
félisten
Február:
Sikerült a Dark Souls 3 végére érnem (DLC-k nélkül), kis save game trükközéssel több befejezést is megnéztem. Bloodborne után ezt a második Souls játék, amit befejeztem. Tervben volt az Elden Ring, de végül úgy döntöttem, hogy egyelőre ebből a stílusból most ennyi elég volt, majd valamikor később biztos sorra kerül.
És ha már akciójáték, akkor elővettem és végig is játszottam a Star Wars: Jedi Fallen Order-t (szintén 2020. júniusi vétel volt, egyszerre vettem a DS3-mal). Ez egy jóval könnyedebb játék volt még nehezebb fokozaton is, de azért pár rész megizzasztott a történet során. A játék több éves kora ellenére eléggé bugos, többször is volt, hogy átestem a pálya túloldalára egy ugrás során, az átvezető jelenetek alatt a hang nem volt tökéletes, szóval tech oldalról nem a legjobban összetett játék, de a Star Wars hangulat egész jó volt.
Végre megjelent a Witch Queen és így az első hét után azt kell mondjam, hogy a Bungie remek munkát végzett, az új terület fantasztikusan néz ki, de azért már kezd kicsit elavulni ezt a fajta pályakészítés, nagyon statikus és élettelen az egész. A történet végre halad valahova, a sokéves előkészítés, végtelen kérdések sora végre elkezd válaszokkal szolgálni. Jövő héten jön az új raid, kíváncsi vagyok ott miként emelik a tétet.
Aztán a Jedi után de még a Witch Queen előtt gondoltam kéne valami rövidebb, egyjátékos, történet központú fps, ami végül a Crysis 2 lett. A játék megvolt már régóta PC-n, még a régi asztali gépemen (560 GTX!) játszottam, de most PS5-re vettem meg a Remastered kiadást és majdnem a végére is értem, de közbejött a DestinyA Crysis 3 is tervben van, a következő akció során biztos megveszem azt is.
A Vampire Survivors egy ilyen 2 eurós játék Steamen, egyelőre még early access, lényegében egy 2D-s survivor játék, 30 percig kell túlélni az egyre erősebb támadó szörnyek hordái ellen. Egy karakterrel és fegyverrel kezdünk és menet közben lehet a többit megtalálni, megnyitni. 10-12 óra alatt sikerült minden megcsinálni, ami jelenleg benne van a játékban, szóval várom a frissítéseket. Egyszerű megvalósítása ellenére bőven van benne játékmeneti mélység és eléggé addiktív.
Végezetül pedig az aktuális Magic kiegészítő, a Kamigawa: Neon Dynasty, ami az egyik legjobb dolog, ami a játékkal történet az utóbbi években, fantasztikus hangulatú lett az egész (tematikus japán cyperbunk), csomó új lehetséges pakli és egyik sem olyan idegesítő, mint ami az elmúlt években ment -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #30 üzenetére
2022. Február
Vásárlások: -2
- Humble Choice February
- Humble Epic Games Store Celebration BundleVégigjátszások, eladások: 0
- Destiny 2: The Witch Queen (DLC)
- Ghost of a Tale (PC Game Pass)
Összesen a hónapban: -2
Előző hónap végi: -71
Éves összes: -73
- Horizon Zero Dawn
- Destiny 2 -
RangerFox
veterán
Február
Vettem: (-3)
- The Wolf Among Us
- Horizon Forbidden West
- Elden Ring
Végigjátszottam: (+1, a Forsaken csak dlc)
- Destiny 2 Forsaken
- Marvel's Guardians of the GalaxyÍgy +3 pontom van. Jelenleg az Elden Ring köti le minden időmet, de belenéztem a Horizonba is. Azt nem tudom, hogy valamelyikkel végezni fogok-e kövi hónapban, jön a GT7 meg sok más dolgom lesz... Szerencsére utána nyugisabb időszak jön megjelenések szempontjából, így lesz idő faragni a backlogból.
-
mike1334
veterán
Február:
Vettem: semmit, csak a korábban előfizetett game passt használom
Eladtam: semmit (igazából fizikai játékom már csak a switchhez van, azzal meg azt se tudom mikor játszottam utoljára...)
Végigjátszottam:
Mass Effect 2 Legendary Edition 9/10, na így kell ezt csinálni, ilyen egy jó akció rpg
-
Guitar14
senior tag
2022 Január:
Vásárlások -3
LEGO RockBand (Xbox 360)
LEGO City Undercover (Xbox One)
Ford Racing Off road (PS2)
Végigjátszások +2
NFS Underground (GameCube)
Halo 4 /és ezzel a MCC kompletten done/ (Xbox One)[Havi: -1]
[2022 Összesen: -1]Jelenleg végigjátszáson:
Bionicle Heroes (Xbox 360)
LEGO RockBand (Xbox 360)
NFS Underground 2 (Gamecube) -
ldave
félisten
Január:
Játék terén mekem lassan indult az év, a PS4 már visszaköltözött a nappaliba, így gondoltam azon kezdek el valamit, ami végül a Dark Souls 3 lett. Lemezen megvan a játék (2020. júniusi vétel, milyen jó ilyenkor, hogy megvan a lista
), de most a PSN akcióban megvettem digitálisan is. Sajnos még nem értem a végére, 2-3 boss van még hátra. Szerettem volna most a hónap utolsó hétvégéjén befejezni, de a Nameless King (
hogy rohadjon meg) kicsit megakasztott, nem fért már bele időben a többi.
Előrendeltem egy PS5-öt, remélem február során megérkezik a gép és akkor már azon fogom folytatni a DLC-ket. -
válasz
l.skywalker #43 üzenetére
Sokáig gondolkodtam, hogy megkérdezzem mi a mackó az az "elhagyó a konzol", de szerencsére valaki írta, hogy xbox oldal vicces fordításának átvétele.
-
válasz
l.skywalker #41 üzenetére
Lenni nagyon basic xbox one x user
-
2022 január: +1
Vettem:
Death Stranding Director’s Cut (PS5) (egyszer már megvettem/eladtam PS4-en, nem számolom)
Pokémon Legends: Arceus (Switch)Befejeztem és eladtam: ------
Befejeztem:
Gorogoa (XOX) – nem számolom, GPU-sEladtam:
Fallout 4 (PS4) – nem számolom, PSPlus Hits miatt adtam el a lemeztFeleségemmel XOX-on kezdtük el az "It Takes Two"-t, nem vágott feje a kontrollerrel, de azért érezhető volt az első 10-15 percben, hogy idegesíti (aki Starcraft-hoz szokott bill+egérrel anno - most azért nem hívnán gamer lady-nek
)
-
Guitar14
senior tag
Még egy offot belövök én is de hamarosan már meg leszünk szólva.
Lego játékok igencsak ajánlottak a kezdő kontrollereseknek.
Minimális az inputok fajtája és könnyen értelmezheő, nem túl nehéz viszont jó együtt.
Bal stick mozgás, akciógombok: ugrás, lövés/ütés, építés/felvétel és karakterváltás.
Hátsó triggerek általában semmik, hátsó L és R gombok megint csak a karakterváltás.
Jobb stick meg nem szükséges sőt nem is hiszem, hogy lehet vele kamerát döntögetni.
Tehát jó esetben teljesen elég a bal stick és az iksz+négyzet gomb.
A Way Out első blikkre nekem sem tűnt nagy számnak de mikor ketten nekiálltunk hamar változott a véleményem és az egyik legzseniálisabb coop játéknak tartom történet és a játékmenet miatt. -
Ha nem volt még meg, akkor az Overcooked 1-2 jó kezdés. Aranyos, egyszerű, de a finom mozgásokat jól el lehet sajátítani, mégha a játék fix kamerás is, ráadásul pár perc egy menet, nem kell "neki ülni". A LEGO játékokkal nem játszottam, de öcsémék szerették a LEGO Harry Pottert. Ha van egy nagyobb franchise amit szeret, annak a LEGO változatát lehet meg tudjátok próbálni. Illetve, bár nem coop, de az Astrobotot érdemes megnéznie. Ott jól hozzá tud szokni az irányításhoz, de kellően aranyos ahhoz, hogyha nem is jön össze valami elsőre, újra próbálja.
-
2022 január
Vettem:
- It Takes Two (PS4) -1
- Ratchet and Clank: Rift Apart (PS5) -1
- Biomutant (PS4) -1Végigjátszottam:
- Splinter Cell: Pandora Tomorrow (PS3) +1
- Mass Effect (PS5) +1
- Mass Effect 2 (PS5) +1
- Astro's Playroom (PS5) 0 (ingyen volt)
- Maneater (PS5) 0 (ingyen volt)
- Control (PS5) 0 (Ingyen volt)Jelenleg ezzel játszok:
- Mass Effect 3 (PS5)
- It Takes Two (PS5)Nem így terveztem a januárt, de több dolog is összejött. Egyrészt a melóhelyemen realizálták, hogy rosszul néz ki, hogy 44 napom bent van még az elmúlt két év ki nem adott szabadságaiból, ezért kevés napot kaptam, ráadásul azokat is éjszakai home office-ra, amikor nagyrészt ügyelnem kell, így kénytelen voltam játékkal elütni az estéket.
Másrészt a decemberben rendelt és márciusra várt PS5-ömmel a hó elején csengetett a futár, úgyhogy rávetettük magunkat a gépre. Vállalhatatlanul sokat játszottunk, de jó volt kiengedni a gőzt. A Ratchet and Clanket einstandolta a menyasszonyom, aki meg is szerezte a platinát, így én majd csak februárban esek neki. Ezen felül főleg a Mass Effect ment, valamint a korábbi PS+-ból behúzott, de a jobb futás miatt PS5-öt megvárt Control, amit sokkal jobban imádtam, mint előre vártam.
Jelenleg a Mass Effect 3 második felében járok, utána februárban jöhet a Ratchet and Clank, valamint a Plague Tale is. Emellett a Biomutant is meg kellene hogy érkezzen ma, bár az is le lett foglalva előlem, mert cuki.
Idei összes: 0
-
2022 január
Ebben a hónapban pucoltam a backlogom. A 2,5 hónapnyi AC Valhalla után úgy éreztem kell pár rövidebb játék az életembeMost a KillZone 2-t nyomom éppen PS3-on, lassan a vége felé vagyok már annak is.
Vásárlás:
SemmiVégigjátszás:
Assassin's Creed Valhalla PS5
LEGO NINJAGO Movie Video Game PS4
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition PS4
Street Fighter V PS4
ABZÛ PS4
Resistance 3 PS3Havi összesített: +6
2022 összesített: +6 -
l.skywalker
titán
2022. Január
Vásárlások: -1
- Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle (Win10)Végigjátszások, eladások: 1
- Ghost of a Tale (PC Game Pass)
Összesen a hónapban: 0
Előző hónap végi: -71
Éves összes: -71Ezekkel játszom jelenleg:
- Horizon Zero Dawn
- Destiny 2A Ghost of a Tale játék nagyon megfogott, nem is játszottam mással a hónapban csak azzal és a Destiny-vel, de sztoriban, játékmenetben és látványban is kellemes kikapcsolódás. Ami miatt elkezdtem - egyrészt mert épp kikerült a PC Game Pass-ból - másrészt, mert az alkotó egy Disney/Pixar vezető animátor és érdekelt, hogy milyen képi világot tud megalkotni és milyen lesz a hozzá társított irányítás, mozgás. Meglepően fluid volt. Külön tetszett, hogy nincsenek fegyverek a játékban, főleg ügyesség és a képességek kihasználása számít - de tele van rejtett dolgokkal.
-
válasz
RangerFox #26 üzenetére
Nekem eddig csak a yakuza 0 volt meg. A sztori nagyon tetszett, a körítés kevésbé. Sajnálom hogy ennyire el lett nyujtva, a 30 orat amit beletettem 10 órába sűrítve sokkal jobban elveztem volna. A tobbi resztol pont az tantorit el, hogy mindenki azt mondja a 0-nak a legjobb a tortenete.
-
RangerFox
veterán
Szerintem is a 6 volt talán a legjobb Yakuza játék. A Like a Dragonban kell kis idő, mire megkedveled az új karaktereket, de a második fele mindenért kárpótol majd!
A Judgment se rossz, de ott nekem a nyomozós részek nagyon elvették a kedvem a folytatástól. Pedig a sztori ott is jó.
-
mike1334
veterán
Január:
Vettem: semmit, csak a korábban előfizetett game passt használom
Eladtam: semmit
Végigjátszottam (rövid vélemények a linken):
Yakuza 6 [link] 9/10 (jobban örültem volna egy kisebb léptékű befejező résznek, sztem túl nagyot akartak a végére)
Mass Effect Legendary Edition 1 rész [link] és [link] 7/10 (az utolsó 1/3-ad hangulata nagyon jó volt, azt leszámítba kevésbé élveztem, de a többi rész elvileg egy csoda, ha hozzák a rész végének hangulatát, akkor jó lesz)
Lake [link] (6-7 órás játék, pontot nem adok rá, de kikapcsolt, pörgős lövölde után levezetésnek ajánlom, de csak "ingyen")A hónap kifejezetten jól zárult 3 befejezett játékkal, pedig szinte csak hétvégén játszok, akkor se sokat újabban
-
RangerFox
veterán
Mivel a hónapban már nem fogok pontokat szerezni, így leírom most a januári termést:
Vettem:
- Uncharted: Legacy of Thieves Collection 0 pont, megvolt a sima változatVégigjátszottam:
- Ghost of Tsushima Director’s Cut Iki Island Expansion 0 pont, csak dlc
- Dirt 5 +1 pont
- Wreckfest +1 pont
- BioShock Remastered +1 pont
- BioShock 2 Remastered (+dlc) +1 pont
- Watch Dogs Legion +1 pontÍgy +5 pontom van. Belehúztam kicsit.
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #22 üzenetére
Az is a pontgyűjtés egy formája
-
ldave
félisten
Még egy hetünk van ebben a hónapban pontokat gyűjteni, hajrá
-
Nekem is túl sok játékom és előfizetésem van, úgyhogy csak nagyon egyszerűen számolok: ha veszek valamit 1 pont (pl. a Tsushima PS4-et régebben megvettem (+1) és most eladtam (-1), mert PS5 verziót vettem (+1), ha azt is végigjátszom/eladom vagy eladom vagy végigjátszom/megtartom (-1) ).
Epic ingyenes játékok, Game Pass Ultimate, PS Plus, Nintendo Switch Online nem számolom (van átfedés is bőven), de ha véletlenül végigjátszom belőlük valamit, azt se kellene , viszont néha beleszámolok ilyen játékot is (+1), hogy megnyugtassam magam- ez esetenként változó). Pl. megvettem a Hades-t Switch-re (+1) és eladtam (-1), mert bekerült a GPU-be - ha ott végigjátszom, már nem illene levonni pontot
.
Sajnos van 1-2 PS4 játék, ami nem megy megfelelően PS5-n, ezek most kerülnek eladásra. -
ldave
félisten
Most néztem, 2014-ben kezdtük el ezt a fajta pontozós játékot, akkor nagyon más volt még az egész játékos világ. Meg ugye alapvetően a saját helyzetemből indultam ki, én elsősorban veszem a játékokat, másodsorban játszom velük és nagyon ritka, ha eladnék valamit. Erre simán ráhúzható volt az alapötlet.
Azóta minden évben bonyolódott a helyzet, nem igazán tartható már az eredeti megoldás. Több ötlet, egyedi megoldás is jött az évek során itt a topikokban, szerintem mindenki megtalálhatja azt a fajta módszert, ami neki a leginkább megfelelő.Nekem egyedül PS+ előfizetésem van már PS3 idők óta, de szerintem nincs összesen 10 játék, amit abból letöltöttem volna és ötnél kevesebb, amit végig is játszottam. Számomra az elsődleges ok itt a felhőbe mentés és az esetleges multi a PS-es társasággal. Ha egy játék sem lenne a szolgáltatásban, akkor is fizetném.
-
l.skywalker
titán
válasz
RangerFox #10 üzenetére
Én ennek a kettőnek a különbségét nézem, habár tekintve, hogy kb. 2500 játékom van és ezek közül kijátszottam ~50-et, gyanítom jobb ha nem is veszek semmit egy darabig
Az impulzusvásárlásokat akarom lecsökkenteni és idővel szeretném elérni, hogy ha egy játékot ingyen behúzok, akkor el is indítsam, csak ehhez minimum 2 nyugdíjas időszak kéne. Mondjuk ilyen fekvő-nyugdíjas időszak.
-
Guitar14
senior tag
válasz
RangerFox #10 üzenetére
Pontosan ebben a dilemmában vagyok. Mert ha kölcsönkérek akkor játszok és nem veszek feleslegesen mást. De ahogy Dr.F.E.R.I. írja viszont szerintem az lenne az igazi amiért pénzt adunk ki. Max majd nem számolok csak listázom. Mindegy közben már meghiúsult mert kiderült ami nekem kell (2. rész) még sincs meg neki.
Úgyhogy nekiállok vadászni össze vissza.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #9 üzenetére
Az egész attól függ, mit szeretnénk díjazni: hogy kevesebbet költünk játékokra, vagy hogy többet játszunk?
-
Guitar14
senior tag
Itt meg is ragadnám az alkalmat egy kérdésre míg nincs listázás a hó végén.
Tervezem a Guitar Hero széria komplett végigjátszását 360-on mivel megvan még 360-as xplorerem.
Viszont 1-2 cím ritka és drága, de unokatesómnak 1 kivételével mind megvan így azokat a nehezen beszerezhető részeket kölcsön venném tőle. Végigjátszásra kölcsönvett játék ér + pontnak? Ki hogy van ezzel? -
l.skywalker
titán
Én csak a Humble Choice-ért vonok le pontot. A PS+/GPU nagyon olcsón van több hónapra/évre előre a Prime-ért pedig a filmek miatt fizetek kemény havi 890 forintot. Ellenben ha egy játékkal játszok ezek közül az nálam + pont mert nálam a pontozás lényege az lenne hogy többet játsszak és kevesebbet vásároljak.
-
RangerFox
veterán
Na idéntől újra írom én is a pontokat. a PS+/GP-s címeket csak kiírom, pontokat nem adok értük, így a legtisztább.
-
Megfogadom, hogy ha már 2021-ben 21 játékot játszottam végig, akkor 2022-ben legalább 22-t fogok
-
mike1334
veterán
Idei terv, hogy ne is nagyon legyen pontom se (game pass+meglévő játékok), aztán meglássuk
-
New year new pontozási rendszer
Megpróbálok valami ésszerű dolgot kitalálni az előfizetésekre, bár valószínűleg azokat és a belőlük kapott játékokat pont nélkül fogom feljegyezni. Aztán majd meglátjuk, úgyis szeretek variálni...
-
ldave
félisten
+ és - pontokban gazdag új évet mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest