Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Note szériákat használtam. Mocskosul hiányzik az S-pen, és azok a funkciók, amiket még extraként tudott, viszont nem fért bele az, amiket idősen produkált.
Ez a könnyű jót csinálni ha nem tud semmit pedig szar duma. Tud az iOS elég sok mindent, bár produktivitás szempontjából tény, hogy többet nyújt a Samsung.Az a gond, hogy nehezen "merem" leírni már a véleményemet az ilyen agresszív reagálók miatt, pedig se elfogult, se fan, se semmi nem vagyok az Apple irányába, csak én ezeket tapasztaltam.
-
Ádám16
addikt
Lyaly. iOS.
Max új funkciót nem kap, régebbit nem vesznek ki, viszont a régebbi készülékek stabilitására, gyorsítására alapozták az iOS 12-t. SE-m van 1.5 éve a mérete miatt, ~3 éves soc, és röccenés nélkül működik. Voltak Galaxy csúcstelefonjaim, 2 év után látványosan lelassultak.Kasya: tényleg? Ezt garanciavesztés, mókolás nélkül megtehetem? Ez jó hír.
-
borand
aktív tag
-
janeszgol
félisten
Hohó. Lesz teló, mait majd ősszel frissít kilencre. Ez ilyen, a saját vermükbe estek. Bár lehet nem is szívesen csinálnák, jobb lenne nekik (is), ha új verzió = új teló.
Csak éppen megannyi pénzt fektetnek a termelésbe, a tervezésbe, az elkészítésbe, szállításba és miért? Az 1-2 éves eldobható titulusért. Ez nem csak erre a gyártóra vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest