Lassan sül a Note8-as pite

Meglehetősen lassan halad a tavaly előtti csúcsmodell rendszerfrissítése, aminek a teljesen átstrukturált, új felhasználói felület lehet az oka. A Galaxy S9-en és S9+-on már elérhető One UI alapkoncepciója egyrészt a gesztusvezérlés, másrészt a megnyúlt képarány és a hatalmas panelekhez igazítja az aktív tartalmakat, amelyek így a kijelző alsó harmadaiba kerülnek, a nehezen elérhető felső tartományba pedig nem kell tapicskolni.

A béta program elég régen fut, a komolyabb, rendszerszintű diszfunkciókat viszont csak mostanra sikerült kiiktatni. Legalábbis a Note8-ra szánt Android Pie béta rendszerének negyedik frissítése már csak minor bug fixeket tartalmaz. Az 577 megabájtos N950FXXU5ZSB2 build leírása alapján már nem lehet messze a hivatalos rendszerverzió, csak néhány apróságot kellett helyretenni. A hivatalos frissítésre viszont márciusig még biztos várakozni kell.

Előzmények

  • Sütögeti a Samsung a Galaxy Note8 pitéjét

    Az Android 9-es verzió bétaverziója egy hete elérhető a Note8 és Galaxy S8/S8+ készülékekre, hibák viszont bőven vannak még. Közben pedig ömlik az infó az S10-ről.

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

Hirdetés