- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#86973952 #59 üzenetére
Bocsánatot kérek a megfogalmazásért, amit fentebb ejtettem.
Én elvárom, hogy FR nélkül is minden frankón menjen. Érdekes, Windows frissítésnél nem kell alapba állítani a rendszert (WP-nél jól jött, ezért az MS is "kapott"). Az iPhone-osok sem szokták. (Ipod Touch 6G-m van, nem szoktam.)
Itt miért ennyire elfogadott? Pláne minden egyes frissítésnél. Fő verzió váltásnál még azt mondom oké, bár annak sem örülök. A heti egy restartban hiszek (jót is tesz), de az FR drasztikus.
Lehet, hogy szakmaiatlan a kijelentésem, de én ezt gondolom, ez az elvárásom már. Nem csak a brutálisabb SoC, meg a jobb kamera. -
janeszgol
félisten
Az igaz, hogy bármely android verzió évekig használható, plusz a biztonsági szint nem mindig függ az új OStől.
De többszázezer forintért én supportot is akarok venni, nem csak a vasat a licenszeivel. Ráadásul a csúcskategóriában én 3+ éves támogatást várok már, hiszen van annyira drágák a telefonok, hogy igényelhetem.
Fél éve élesben, de már kerek egy éve (2018 februártól) a Samsungnál a Pie. -
janeszgol
félisten
Hohó. Lesz teló, mait majd ősszel frissít kilencre. Ez ilyen, a saját vermükbe estek. Bár lehet nem is szívesen csinálnák, jobb lenne nekik (is), ha új verzió = új teló.
Csak éppen megannyi pénzt fektetnek a termelésbe, a tervezésbe, az elkészítésbe, szállításba és miért? Az 1-2 éves eldobható titulusért. Ez nem csak erre a gyártóra vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged