- Mobil flották
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janeszgol #61 üzenetére
Androidon jellemző. Egyébként Samsung -nál én azt tapasztaltam ritkább. Legalábbis a felső kategóriában.
Főverzió- és/vagy felület váltásnál a megváltozhat pl. a fájlrendszer, de akár a partíciók kiosztása is. Így elképzelhető frissítés után néhány anomália belakott rendszernél, beállításoknál. Volt ahol pl. a build.prop -nál volt "kis" kavar.
Amúgy azt én sem mondom, hogy az FR alap, vagy mindent megold. Viszont jó barát lehet kategóriától függetlenül.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Mert mondjuk alap dolog lenne FR -rel vagy ROM újratelepítéssel kezdeni, ha valakinél nem stabil a stock ROM. Nyilván attól függően, hogy ki milyen tudással bír ezen a területen. Bár egy FR tényleg nem nagy dolog, menteni vagy szinkronizálni is lehet.
Ez a 2 dolog az, amit az átlagfelhasználók nagy része meg tenni tud. Sok esetben egyébként segíteni is szokott.
-
Somatom
veterán
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Új teló új rendszer? Na, az is érdekes lenne. A fő zászlóshajójukat rendszeresen a nem sokkal később megjelenő új Androidverzió előtt mutatják be, a régi rendszerrel. Ez ám az időzítés! A user meg várhat a flagshipjével az új Androidra. Csúsztasson inkább egy hónapot a Samsung és a friss Androiddal jelenjen meg a csúcsteló! Különösen fontos lenne ez az idén, mert a 10 -esben valóban lesz néhány olyan újdonság, amit a Note ki tudna használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged