- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidoma
újonc
Egy hete jött meg a Kugoo-m. A pro. Trabant kékben, nagyon király :) A teszthez... 50 éves elmúltam 190 cm és 102 kg vagyok, vagyis nem pont a célközönség. Kettes fokozatban használom elősorban jó aszfalton 20-21 km/h-t simán tud a méreteimmel. A magasságomhoz is találni kormánybeállítást. Ezért is esett rá választás. Amit megerősítek a tesztet olvasva az a lengéscsillapítás teljes hiánya. A tömör gumik és a rossz aszfalt biztosan segít a vese és epeköveseknek. Jó úton szépen megy. Amivel vitatkoznék...Index...az nem az, annak tényleg használhatatlan lenne. Szerintem, azok az esti láthatóságot segítik. Fék...már a motorfék is érezhetően lassít, de ha a bal kart lenyomom kapaszkodni kell, hogy át ne essek a kormányon úgy lassul. Hátra is kell helyezzem testsúlyomat. Tempomat...3 másodperc folyamatos sebességtartás után kapcsol be, így rossz úton ahol ugrál az ember keze szinte bekapcsolhatatlan. Sima úton viszont tényleg hamar bekapcsol és tartja a sebességet. És a teszttel ellentétben egyből felold, ha megérintem bármelyik "pedált". Összecsukás...ennek nehézségeiről többször is olvastam és néztem videókat. Így aztán elsőre sikerült, csak az első kereket tényleg neki kell tolni a falnak vagy bármi függőlegesnek. De a legjobb az egészben az, hogy a kicsomagolás és a birtokbavétel után a 10 és 15 éves gyerekeim egyértelműen jelezték, hogy " Apa, nagyon menő vagy !"
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged