- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz collecting #20 üzenetére
Teljesen normális. Ha fikázod az applét jön valaki és bedob egy cikket a samutól
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz <Adamsky> #42 üzenetére
A Huawei support (Diana HUAWEI ServiceReplyHWfans1587975552294) válasza az egyik felhasználónak.
Vagy valami jogi akadálya van a legfrissebb HMS Play Store-ban való közzétételének, vagy a gyártó úgy döntött, hogy a szolgáltatásait elsősorban (vagy kizárólag, ezt nem tudjuk) a saját alkalmazásboltján keresztül frissíti, vagy csak simán eltolták ugye.
Az meg, hogy miért nem elérhető az AppGallery a Play Store-ban, valószínűleg teljesen evidens.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
k-adi
nagyúr
válasz #88470784 #25 üzenetére
Hát csiribá..
ha már így megkérdeztél miről linkeljél akkor azt tudom javasolni, hogy mondjuk valami releváns dologról, ami a témához kapcsolódik. Ugyanis amit linkeltél az sok szemszögből nem az.. ahogy előttem is írták már itt így én nem ragozom tovább.De ha már itt tartunk akkor még azt is megjegyezném még attól hogy lassan már tényleg minden huwi cikk alatt kötelezően próbálsz görcsösen más márkáktól hasonló hibákat találni (mint pl. most is) és azokat belinkelgetni (vagy amikor még ez se megy akkor csak simán "vicceskedni" próbálsz, mint itt is a [#40] kommentedben), még ugyanúgy ciki marad a huwi saját hibája...
....amikből a mostani időkben már lassan sorozat alakul
kezdve a különböző "érdekes" megoldásokon át....
a fotós-marketing anyag csaláson túl....
a kiadunk még gyorsan 6-féle gms-es telót meg egy ráncfelvarrott p30pro-t is annak ellenére hogy teljesen elköteleződtünk a HMS-mellett.....
most meg ez az okoseszköz story..háááááát lassan már nem is tudom kiválogatni melyik viccesebb... mintha szándékosan maguk alatt vágnák a fát.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz AliceWake #31 üzenetére
Azt értettem elsőre is, hogy miért kell az AppGallery, csak az nem világos, hogy mi akadálya van annak, hogy a Play!-ben a legfrissebb HMS legyen (ha egyszer már ott van az egyel korábbi)?
Egyébként, honnan van az idézett szöveg?Más (kicsit)
Most jut eszembe! Ezt egyszer a Huawei már eljátszotta, csak akkor a HiSuite nem volt hajlandó kommunikálni a Play! szerint legfrissebb Huawei Backup-al. Úgy kellet "levadászni". Szóval ez közel sem biztos, hogy a hiányzó licenszekről szól. Könnyen lehet, hogy Huawei-nél a jobb kéz megint nem tudja, mit csinál a bal ...[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz collecting #32 üzenetére
Szólhatok a gyíkembereknek is, vagy esetleg az 5G-s koronavírusnak? Komolyan ez a fórum jobb mint az zindex
-
Ezekiell
veterán
Ok, tiszta sor - de MIÉRT? És miért így derül ki a usereknek ez? Senki nem gondolt fejlesztés közben arra, hogy "húbaszki ez gáz lesz a meglevő usereknek"?
(#31) AliceWake "please wait patiently" - na vszeg itt vágom falhoz az okoskarkötőt. Ennél rosszabb csak az lett volna, ha közlik hogy "dont cry n00bz lol". Senki se tanult feléjük céges kommunikációt?
[ Szerkesztve ]
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
janeszgol
félisten
Na ez a lépés viszont nekem sem tetszik. Mi a f..enének kell ez?
-
őstag
Fizetett alkalmazott...
-
joey04
titán
hát ez beszarás.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
veterán
válasz 7Heads Drago #21 üzenetére
1. Igazad van... de mivel egyre jobbak így jöhet még...
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ezek nélkül kb egy sima karóra." - sajnos még az se. Már a beüzemeléshez is elengedhetetlen, és ha sokáig nincs kapcsolatban az alkalmazással, akkor még pontatlanná is válik (Watch Magic-el legalábbis ez a tapasztalat). Szóval a Health megkerülhetetlen.
[19] "Így,hogy már nincs kapcsolat a playel,egyértelmű,hogy oda egy frissítést se tudnak feltenni ... "
Miért ne lenne? Maga a Health alkalmzás onnan (is) frissül, és ott van az emlegetett HMS is. Csak frissíteniük kellene. Nem is értem, mi itt a gond (miért nem teszi meg)? Talán valami olyasmi van az új HMS-be, ami miatt az a Play!-re nem kerülhet ki .... ?Mondjuk a cikkben is ez van: " ... mivel a legfrissebb keretrendszer kizárólag az AppGallery-ből érhető el. Az meg nyilván nem elérhető a Google Play Áruházban."
Miért olyan nyilvánvaló ez? Valaki magyarázza már el, pls.!
Ilyenkor a MA szvsz. végezhetne egy kis oknyomozói munkát azon kívül, hogy leközli azt, amit mindenki tudhat, aki nyitott szemmel jár-kel a neten.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz #88470784 #18 üzenetére
Végigolvastam a thread-et, és a világon semmi köze ehhez. Ez egy sima Samsung Health app probléma, ahol se Galaxy Store-t nem kell telepíteni, se azon keresztül frissíteni a Samsung Health-et.
Ez egy sima szoftveres bug volt, nem egy rendszerszintű átállítási kísérlet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én a jobb sielési lehetőségekért harcolok a svájci alpokban és tüntetni is fogpk érte.
-
Gubu0101
veterán
válasz 7Heads Drago #21 üzenetére
Frissítést csak a healt-en keresztül tudsz letölteni az órára,mondjuk ez már elég.Meg értesítések,óraszámlap csere,napi mozgás nyomon követése, stb.Ezek nélkül kb egy sima karóra.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
7Heads Drago
veterán
1. Kicsit sok már a Huaweies hírből.
2. szupermacs: A Huaweies telokon eleve fent van az AG, szóval ott nem gond ez.
3. Nem írja a cikk, hogy ezt mi idézi elő. Droid verzió up után jön elő, vagy az app frissül be.
4. Másik appal nem is hajlandó kommunikálni egyik órájuk se? Nekem még sose volt tőlük órám.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Gubu0101
veterán
válasz #24536576 #16 üzenetére
Itt vagyunk És teljes mértékben igazat adok,köszi,hogy felhoztad ezt a kompromisszumos dolgot,szerintem nem nagy cécó 1-2 appot feltenni vagy lecserélni,még mindig olcsóbb mint azért már egy meglévő készüléket a kukába dobni.Így,hogy már nincs kapcsolat a playel,egyértelmű,hogy oda egy frissítést se tudnak feltenni,így muszáj máshonnan,más modon megcsinálni az elérhetőséget.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
törölt tag
Ugyanezt eljátszotta a samsung is szehény nem samsung készüléket használó tulajokkal. Kínos.
[link] -
prolad
addikt
Nálam ez még februárban az első bekapcsoláskor előjött. Ami még oké is lenne, de az AppGallery egy hihetetlenül pocsék valami, egy Huawei szintű cégtől nem ezt vártam. Szerencsére csak egyszer kell megcsinálni.
-
Johnny
senior tag
"Huawei: nem fogjuk csökkenteni az árakat"
Ez hosszú távon egyre több gondot fog okozni a felhasználóknak. De aki most Huawei-t vesz tudja hogy nincs GMS csak HMS
-
dobost
senior tag
Én év elején vettem egy Honor band-et, már akkor se tudtam gond nélkül telepíteni rendesen a Samsung telefonomra.
Rövid kutatás után arra jutottam, hogy a legújabb HMS APK-t le kellett szedni máshonnan és aztán a Health App is elindult rendesen.
Hogy lehet egyáltalán ilyen terméket forgalmazni? Gyakorlatilag nem működik ...
Lehet meg kéne piszkálni a fogyvédnél őket. -
S e t h
nagyúr
Egy hétköznapi, átlagos felhasználónak ez nem oké.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez úgy látszik, hogy ez csak a legújabb modelleket érinti (persze akkor is gáz), mert nekem egy Honor Magic vígan elvan egy Lenovo tablet-el.
Sajna én is kezdek úgy lenni, hogy lassan nem tudom, hogy mit vegyek. Szerencsére a P10-em még szépen muzsikál (még van is rá 1 év gari), szóval kapkodnom nem kell, de hogy utána mi lesz ...
-
Fred23
nagyúr
Ez így elég gáz. Mondjuk itthon csak egy lemerült Band 2 van perpill.
-
nyisziati
veterán
Úgy tűnik a Huawei bosszúja beindult...
-
nagyúr
Ez egy nagyszerű hír! Ja, nem.
Kismalac, kismalac engedj be! Tessék itt egy app erre is...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
youngboy
senior tag
Egy ideje gondolkodom első viselhető okos eszközöm megvásárlásán. Árban alsóbb kategóriában nézelődöm, mert nem akarok nagyon 50 ezer felett költeni.
Most Huawei / Honor kiesett. Xiaomi-val is bajom van utánaolvasás után.
Nem biztos, hogy lesz vásárlás. -
törölt tag
Ez nem semmi. Legalább a statisztikában szerepelni fog, hogy "egyre több ember használja az AG-t" igaz nem Huawei készülékeken.
Eléggé durva főleg, hogy egy oldalra átirányítva le kell szedni egy appot, amiben kb. bármi lehet, ráadásul engedélyezni a számára az ismeretlen forrásból származó appok telepítését.Gondolom, így az AG ÁSZF-ét is rákényszerítik a használókra, mivel annak elfogadása nélkül nem hinném, hogy működne. Ráadásul megspékelve egy Huawei ID-val.
-
ghiottone
nagyúr
Most örülök, hogy a végén nem Huawei, hanem inkább android weares órát vettem. Kár ezekért az apró malőrökért.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
nozs23
addikt
a megoldás pedig a következő: a telepített Huawei szolgáltatásokat és adatokat törölni kell, le kell tölteni az AppGalleryt a Huawei honlapjáról (innen), engedélyezni az ismeretlen forrásból való telepítést, telepíteni és a gyártó saját alkalmazásáruházából kell feltenni újra a HMS-t és a Huawei Health alkalmazást, majd újracsatlakoztatni az eszközt.
Igazán gördülékeny megoldásnak hangzik. -
mrThomi
addikt
Azt hiszem egy életre befejezem az összes huawei/honor, telefon/óra vásárlását.
Okoskarkötőm megadta magát. Az appjuk szar. Almát nem veszek. A samsungtól is herótom van már. Xiaomi miuiatól hányingerem van. Kéne valami új brand -
szupermacs
veterán
lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest