Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem meg az egér a legszerencsétlenebb dolog élmény szempontjából fps-nél, mivel egy 2d lapon húzogatsz egy darab műanyagot ami általában nem is rezeg. Pontos és irreálisan gyors irányítást varázsol elő ez tény, marhára természetellenesen, ha van külső nézet akkor a játék szereplője egy hero lesz azonnal ha rángatod az egeret. Ugyanakkor amennyire nincs meg az élménye szerintem, annyira meg van a hatásossága.
Az egeret én stratégiához tudom leginkább elképzelni, ott természetesnek hat. A kontroller-t meg rts-re egyáltalán nem tudom elképzelni. A wiimote-ot viszont simán.
Fps-re a kontroller is vitatható, bár az hogy van ravasz rajta és rezeg (x360-ról beszélek részemről) számomra már ad egy kis pluszt egérhez képest élményben. Pontosságban soha nem lesz ott, pár érdekes az összehasonlítás, mert én nem tudok konzol és pc közös multiról. De még csak arról sem hogy használható egér jött ki volna konzolhoz.A legjobban nekem a wiimote jött be fps-re azóta nálam élmény szempontjából: wiimote, x360 kontroller és bill+egér (nem rezgősöm van, valami gamer logitech) szigorúan offline játék esetén. Wii-m csak rövid ideig volt, azóta is csak reménykedek, hogy xbox és ps majd lemásolja egy szép napon.
Online, ahogy jön a versenyszellem az ember sokat képes leadni, anno amikor ut-ztam pl emlékszem, hogy sokan butították a grafikát amennyire lehet, vették a 20k egér (enyémé is 13k volt...) +15k egérpad kombót meg ilyenek. Döntse el mindenki melyik a természetesebb, az biztos hogy ilyen nagy technikai minőségbeli különbségek nincsenek a konzolos online játékosok között, de sajnos itt is jön már az egér+bill. Ha nem jönne akkor a konzol lenne a legtisztább dolog, ahol mindenki egy adott háttérrel indul, ez sokaknak azért szimpatikus dolog.Végül is mászkálós, rpg, autóshoz okés a kontroller, fps-ben headshotokat csak fél év után tudok csinálni és azt sem mozgó emberkékre általában, ez van. Engem leginkább az autós élmény fogott meg, pc-re visszaállnék egyszer akkor kontroller/kormányvásárlással kezdeném az tuti. Billentyűzet sajnos szánalom rá, de a nagy kedvencem a wiimote is elég gagyi lehet (wii-n nem volt autós játékom).
Szóval ennyit az irányításról, szerintem nincs olyan eszköz ami az összes játékstílusnak megfelel. A konzolhoz a leguniverzálisabbat kellett adni, ahol a lényeg hogy az emberke élvezze a dolgot, ez ilyen egyszerű. Egyébként ha egy hanyattegeret raknának egy kontrollerbe akkor az is jó lenne fps-re, csak az megint fura, hogy egy gömböt kéne forgatni...Semmi sem jó!

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest