- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
wwenigma #141 üzenetére
Közbe most jó lett, vagyis csak félig, gondoltam körbenézek csökkentett módba és volt 1 olyan lehetőségem is amit eddig még soha nem láttam felajánlva csökkentett módnál, "Az illesztőprogram aláírás megkövetelésének letiltása" így indítva minden müködik! Csak hogy újraindítva normálisan újra nem müködik! Ez meg így macera szóval mindenképpen megy fel az új windoz... csak azt nem értem miért nem látja a windoz a hivatalos WHQL drivereket rendesnek ?
-
westcoastog
veterán
válasz
wwenigma #141 üzenetére
Már letöröltem a videót, de a régebbi felvételem meg megy rendesen.
De most kinek írhatnék bugreportot? a driver író teamnek vagy a gaming evolvednek?
Amit nemrég csináltam videót még az előző driverrel az hibátlan, meg az elvileg dx alatt lett felvéve.
Most meg új driver+mantle és ez van. -
Nwis86
aktív tag
válasz
wwenigma #134 üzenetére
Windows 7 ultimate, naprakész frissítésekkel, legutóbb tegnap frissített!
telepítés előtt le lett törölve a korábbi verzió a saját uninstaljával a vezérlőpult /programokból, szóval normálisan! utána gép újraindít, majd felrak ez a új, és megint újrainditás, utána nem volt driver... fel lett még téve párszor de semmi, aztán lett törölve az AMD Clean Uninstall Utility-vel is minden AMD cucc a gépről! Majd meg lett próbálva visszatéve az ami ma délelőttig működött! De már az se volt jó, aztán le lett töltve 14.4 ig visszamenőleg mindegyik driver fél nap teleépítgetés és továbbra se jó! Amúgy vagy 50 gépet összeraktam családba és haverjaimnak, munkatársaknak is én veszem a gépeket, állítom össze itt hardver apróról majd teletelepítem, ha kell idővel szervizelem, szóval azért valamennyire értek hozzáde ilyennel még nem találkoztam, ötletem sincs mi lehet a gond
Rendszervisszaállítási pont nincs mivel öcsém kikapcsolta mert kevés volt a helye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest