- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
wwenigma #141 üzenetére
Közbe most jó lett, vagyis csak félig, gondoltam körbenézek csökkentett módba és volt 1 olyan lehetőségem is amit eddig még soha nem láttam felajánlva csökkentett módnál, "Az illesztőprogram aláírás megkövetelésének letiltása" így indítva minden müködik! Csak hogy újraindítva normálisan újra nem müködik! Ez meg így macera szóval mindenképpen megy fel az új windoz... csak azt nem értem miért nem látja a windoz a hivatalos WHQL drivereket rendesnek ?
-
Nwis86
aktív tag
válasz
wwenigma #134 üzenetére
Windows 7 ultimate, naprakész frissítésekkel, legutóbb tegnap frissített!
telepítés előtt le lett törölve a korábbi verzió a saját uninstaljával a vezérlőpult /programokból, szóval normálisan! utána gép újraindít, majd felrak ez a új, és megint újrainditás, utána nem volt driver... fel lett még téve párszor de semmi, aztán lett törölve az AMD Clean Uninstall Utility-vel is minden AMD cucc a gépről! Majd meg lett próbálva visszatéve az ami ma délelőttig működött! De már az se volt jó, aztán le lett töltve 14.4 ig visszamenőleg mindegyik driver fél nap teleépítgetés és továbbra se jó! Amúgy vagy 50 gépet összeraktam családba és haverjaimnak, munkatársaknak is én veszem a gépeket, állítom össze itt hardver apróról majd teletelepítem, ha kell idővel szervizelem, szóval azért valamennyire értek hozzáde ilyennel még nem találkoztam, ötletem sincs mi lehet a gond
Rendszervisszaállítási pont nincs mivel öcsém kikapcsolta mert kevés volt a helye...
-
Nwis86
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #131 üzenetére
Nem! most folyik a kimentés azttán format és új Win.... mindez 1 rohadt driver miatt
-
Nwis86
aktív tag
Öcsém felrakta Hd 7770 es kártyához telepítés simán ment, majd újrainditás után azt írja nem érzékel VGA drivert... és tényleg nincs is fent semmi! 10x letöröl majd felrak 100 újraindíts de ugyanez, majd AMD Clean Uninstall Utilityvel törlés és korábbi driver felrak, szintén nem müködik, pedig tegnapig ez volt fent! Még korábbi driverek felrakás és még mindig nem jó, már fél napja ezzel megy a szenvedés de semmilyen drivert nem lehet telepíteni, vagyis a telepítés végig megy majd utána újraindítás után hibaüzenet és nincs fent driver... valakinek ötlete? így most használhatatlan a gép, vagyis netezni azt lehet de semmi mást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest