- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
válasz
- = Zk = - #28 üzenetére
Most hogy így emlegeted, megemlítem a főnökeimnek,h og ybe kéne már tervezni egy gyárlátogatást. Az a baj, hogy mi a végfelhasználó cégektől vásárolunk, mint a Dell, meg az EMC, meg a satöbbi, szóval esélytelen, hogy megnézzek egy CPU gyártósort.
(#37) Depression:
Szerintem, ha tudják, hog yjön az csak késve, akkor megvárják, ahcsak még nem tanultak azon saját hibájukból, hog ytürelmetlenül vettek egy gyengébb cuccot, aztán nem tudtak tőle megszabadulni, mikor elérték a korlátait. Én személy szerint inkább várok, ha tudom, hogy mire kell várni. A nagy cégek meg ha már megrendelték, nem fognak mást venni, őket majd kárpótlásúl megutaztatják (és mehetnem gyárat látogatni.
), egy bő hét wellness túra elfeledteti a vezetőséggel a késést.
-
DMG
senior tag
Hát ezek a pletykák nem éppen logikusak, mert miért akarná viszsafogni az APU terjedését a CPU-k készlet felhalmozása miatt?
A hiányt meg csak sikerül orvosolni, és lefedni a piacot igényes APU-kal, mielőtt válaszolhatna az intel, ráfér már az AMD-re, hamár a mobil piacot hanyagolja. Llano is jöhetne már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest