- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DesertDog
tag
"Szerintem, ha tudják, hog yjön az csak késve, akkor megvárják, ahcsak még nem tanultak azon saját hibájukból, hog ytürelmetlenül vettek egy gyengébb cuccot, aztán nem tudtak tőle megszabadulni, mikor elérték a korlátait. Én személy szerint inkább várok, ha tudom, hogy mire kell várni."
Megint összekeveritek a PH olvasótáborát a tömegekkel. Az AMD számára a váráslóközönség nem az a néhány kocka, aki nap mint nap a szaksajtót, meg a fórumokat bújja, és tudja, hogy később lesz jobb, hanem az egyszeri ember, aki bemegy a Media Marktba és leveszi a polcól a netbookot, mert megígérte a gyereknek, hogy megkapja szülinapjára. Szóval, ha a cucc most hiánycikk, az nekik komoly veszteség, mert a nagy tömegek, akkor igenis megveszik a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Revolut
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest