- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Nem feltétlenül. Ha én vmelyik játékkal játszom, írok a hírdetőnek, hogy amennyiben ő is játszik azzal, dobjon egy screenshot-ot, hogy bejelentkezett. És ha fake képet küld, és kitiltott hw-t adott el, akkor máris nyoma van, lehet intézkedni. (Én vettem már párszor használt céges notit, rászoktam, hogy kérek egy fényképet a bios belépésről.)
Szerk:
#26biscuit
Ez viszont jogos felvetés.#28t72killer
Ez pedig egy jó ötlet, mert csak a hwid-t kellene elkérni a hírdetőtől, és megnézni az adott játék felületén. -
gliskard
senior tag
Valószínűleg ennyire nem hülyék az MS-nél (az EA-ről már én is fel tudom tételezni).
A főbb komponensek széria számai, a háló kártya mac addresses és a windows regisztráció alapján is lehetne generálni egy azonosítót. Ezt persze könnyebb kijátszani mint pl. az alaplaphoz tartozó TPM modul direkt tiltását, de lényegesen macerásabb mint egy új példány vásárlása a játékból.
A laptop-oknál is kell egy ésszerű megoldás, mert ott a hw elemek cseréje sok esetben csak forrasztásal kivitelezhető... -
Akkor majd szépen visszaviszi az ember az eladónak és letolja a torkán. De vonatkozik ez majd az Adobe termékeire is és még sok neves szoftvergyártó be fog állni ebbe a sorba. Szerintem már pont itt az ideje annak, hogy a digitális világ is szabályozva legyen rendesen és a sok álhír terjesztő, meg mindenféle csaló, meg díler, és egyéb kereskedő megfelelő "lábnyomot" hagyjon maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Jogász topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest