- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jzsolt11
tag
-
jzsolt11
tag
Én ezt úgy értelmezem, hogy a 12 hónapos jótállási jegyet a töltőre állították ki. A számla csak az órára vonatkozik, ezért azzal 2 évig gariztathatod az órát. A töltő csak ajándékként jár hozzá, így arról külön számla nem készült, de jótállás ugyanúgy kötelezően van, ezért kaptál jótállási jegyet rá. A töltő önmagában 100ezer Ft alatti értéket képvisel így 12 hónap a jótállási idő.
Olyan ez, mint amikor a telefonra 2 év garanciát vállalnak, de ha mondjuk csak a töltője megy tönkre, azt 12 hónap után nem cseréltetheted garisan mivel az csak tartozék a telefonhoz. -
hadan
tag
Hatályos jogszabályok alapján 100 ezer forint feletti vételárat meghaladó termékek esetében 2 év a kötelező jótállási időszak (egészen 250 ezerig, afelett 3 év).
@NextError
14 napos elállás esetén az eredeti állapot visszaállítására kötelezett mindkét fél. Tehát neked vissza kell juttatni az órával az ajándékot is. -
jupp008
senior tag
Tegnap miután megjött az óra, bevittem a Media Markt -ba és felrakták rá az ott nyomtatott Clearplex fóliát. A mérete teljesen jó. 5000 Ft. volt, de mindenkinek ajánlom, mert telefonon nekem már ca. 2,5 éve rajta van és többször bizonyított akár ütésállóságot is. Ja és a kisebb karcok valóban nyomtalanul eltűnnek róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest