- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupp008
senior tag
Hogyan kell újraindítani az órát ? A kikapcsolás - bekapcsolás megvan ... de kényelmesebb lenne úgy mint az előző szérián, hogy vmelyik gombot hosszan nyomva tartom.
-
jupp008
senior tag
Tegnap miután megjött az óra, bevittem a Media Markt -ba és felrakták rá az ott nyomtatott Clearplex fóliát. A mérete teljesen jó. 5000 Ft. volt, de mindenkinek ajánlom, mert telefonon nekem már ca. 2,5 éve rajta van és többször bizonyított akár ütésállóságot is. Ja és a kisebb karcok valóban nyomtalanul eltűnnek róla.
-
jupp008
senior tag
Feleségem megkapta az órát tegnap (sima 40mm) és az ajándék töltőpadot is.
Tök jó minden, csak nekem van egy kis bosszúságom a Samsung irányába a töltőpadokkal kapcsolatban.
Nekem ugyanis van egy 2 éves Watch -om, és előre örültem, hogy a töltőpadok számát csökkenteni tudjuk a lakásba (telefonok-órák) + utazáshoz sem kell többfajtát vinni ... de mégse. Az én órámat se a töltőpad se a gyári 4-es óra töltőpadja nem tölti illetve az enyém se tölti a most megjelentet. WTF Samsung? Kicsit erre azért figyelhettek volna.
Remélem azért az óraszíjak kompatibilisek leszek...van egy csomó féle szín már itthon. Az új gyári szíjnak kicsit fura a kialakítása a régiekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest