- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jzsolt11
tag
-
-
jzsolt11
tag
Én ezt úgy értelmezem, hogy a 12 hónapos jótállási jegyet a töltőre állították ki. A számla csak az órára vonatkozik, ezért azzal 2 évig gariztathatod az órát. A töltő csak ajándékként jár hozzá, így arról külön számla nem készült, de jótállás ugyanúgy kötelezően van, ezért kaptál jótállási jegyet rá. A töltő önmagában 100ezer Ft alatti értéket képvisel így 12 hónap a jótállási idő.
Olyan ez, mint amikor a telefonra 2 év garanciát vállalnak, de ha mondjuk csak a töltője megy tönkre, azt 12 hónap után nem cseréltetheted garisan mivel az csak tartozék a telefonhoz. -
jzsolt11
tag
Én Telekom webshopból rendeltem meg Pick pack pontos kiszállítással. 31-e volt a legkorábbi időpont, amit ki lehetett választani átvételéhez. A T oldala és a PPP csomagkeresője szerint is 27-én átadták a sprinter futárszolgálatnak a csomagot és szállítás alatt van, tehát egyelőre minden a terv szerint halad, remélem holnap reggel jön is az sms, hogy mehetek átvenni
Eddigi tapasztalataim szerint a raktárból történő kiadás utáni második munkanapon meg szokott érkezni a kiválasztott átvételi pontra. Egyébként 44mm-es zöld modellről van szó.
-
jzsolt11
tag
Samsung weboldalán a viselhető eszköz tartozék kategóriában csak óraszíjakat találtam. Ha nem titok, megkérdezhetem, ezeket a védőtokokat hol találtad? Szerintem elég baró a kinézetük és még védi is az órát a karcoktól. Ha megjön a watchom, lehet rendelnék hozzá valami ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- XPEnology
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest