- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz
kchris78 #1027 üzenetére
Nagyon drága, de ugye ez lenne a megoldás
https://www.whoop.com/membership/strap/ -
szilasz007
aktív tag
válasz
kchris78 #911 üzenetére
Ha a hangszóród Spotify integrációval rendelkezik, akkor az wifi-n keresztül megy, spotify connecten keresztül.
Abba nincs se BT, se telefon.
Azzal voltak nekem is gondjaim. Amúgy pont tegnap este próbáltam ki és órával is jól fel lehetett ébreszteni az erősítőt connecten keresztül. Ha az app-ba lehetnek akár zenét is keresni... na akkor lenne a legjobb. Lejátszás listák is valamik, de azért na... olyan ez mint az óra többi része: Jó ez, csak még hiányoznak dolgok. -
-
ez foglalt?
csendes tag
válasz
kchris78 #874 üzenetére
Amint a naccságos Google úgy döntött, hogy Mo-n is elérhetővé teszi a Pay-t telefonon (először csak Curve, Revolut és hasonlókkal), a K&H rohamtempóban, pár hónap alatt tért át rá, és 1 hónappal később ki is vezették a saját appjukból (egyébként a saját appoknak köszönhetően évekkel az Apple előtt lehetett Mo-n is fizetni telefonnal, mert Androidon nincs korlátozva az NFC). Más bankok sajnos nem sietnek ennyire (van, amelyik nem is akar áttérni, mert jó a saját app), de workaroundnak ott a Curve.
A Wear OS 3 bejelentésekor a Google azt mondta, hogy ki akarják terjeszteni az órás fizetést is ugyanazokra az országokra, amelyekben telefonon is elérhető (nem is értem, hogy miért van külön korlátozás az órákra, de hát a Google útjai kifürkészhetetlenek), és a Galaxy Watch 4 bejelentése után 1 nappal aktiválták is 16 országban. Itt még amúgy Magyarországot is írták, de egyelőre ez nem történt meg: https://www.androidauthority.com/wear-os-update-1225683/
-
válasz
kchris78 #717 üzenetére
Ez általában mindenhol így van, hogy az akciók csak lakossági vásárlásra érvényesek. Sőt, még a garancia is eltérő szokott lenni, pl elterjedt a max 1 év a céges vásárlásra, bár ez lehet, hogy változott az új törvénnyel.
E mögött az van gondolom, hogy véges vásárlással amúgy is spórol a vásárló (legalább az áfát). -
válasz
kchris78 #710 üzenetére
Jól néz ki a classic és nagyon finoman tekerhető, mutatósabb is hétköznapi viseletre, ugyanakkor azért feláras és sportolásra szerintem a nem classic alkalmasabb, mert egyrészt könnyebb, másrészt laposabb.
Volt már egy pár sport órám, köztük acél tokos Polar V800 - ennél zavart a súlya. -
szilasz007
aktív tag
válasz
kchris78 #605 üzenetére
LoL. Enyém is 08.13.-as rendelés 21:30...
Már épp akartam írni, hogy nálam még semmi azt, pont e perce küldtek SMS-t, hogy készlet érkezett...
Nekem ebből tippre, 31.-e lesz. GLS-re feladják 30.-án... másnap meg jön. Remélhetőleg nem csak töltő
Remélem.
Az amúgy egy érdekes kérdés lenne, hogy melyik modellre, mekkora készlet és érdeklődés volt. Ez az óra érzésre nagyobbat fog szólni, mint az előzőek. -
NovakX5
csendes tag
válasz
kchris78 #574 üzenetére
Valamit félre értesz, nem kell folyamatos VPN. Én letöltöttem egy appot, kapcsolódtam egy német szerverre, beállítottam a leírtakat majd 5 perc után nem hogy kikapcsltam a VPN-t, de még töröltem is a komplett appot.
Azóta VPN nélkül, magyar google fiókkal a telefonon, gond nélkül használom a Google Pay-t az órán. Ennyit szerintem megér, nagyságrendeileg 15 perces folyamat, és egy darab plusz alkalmazás sem marad utána a telefonodon, sem a háttérben, sem sehol. -
-
thboxx
aktív tag
-
válasz
kchris78 #213 üzenetére
Az IP68 ennyi:
- első szám (6): teljes mértékben védett por ellen
- második szám (8): víz alatt folyamatosan használható (egyedileg a gyártó által meghatározott értékek szerint, általában 1 és 3 méter közötti mélységben 30 percig)Olyan nincs, hogy az IP68 erősebb itt, vagy ott, pl az 5ATM már túlmutat az IP68-on.
És én biztos nem úsznék vele, de egy 5ATM-es órával sem.
-
-
válasz
kchris78 #139 üzenetére
Telekomnál egy közepesen erős csomag mellé pedig van 30k kedvezmény és még online kedvezmény szintén 30k, így a plusz töltő előrendelői ajándékkal most elég erős ajánlat. (hálistennek nem találtam az utóbbi pár hónapban semmit amiért megújítottam volna a hűséget, ez most jól jött nagyon, változatlan csomag mellé 58-ért lte 40mm sima, a töltő meg ha nem tetszik mehet apróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest