- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NovakX5
csendes tag
válasz
szilasz007 #783 üzenetére
Egyetértek veled, maximálisan. Nekem is csalódás a szoftver, többet vártam. A google féle hangfelismerést nagyon hiányolom, nagyon kényelmesen lehetne üznetekre válaszolni. A rendszer sem túl kiforrott, ha telefonról telepítek appot az órára, az elég esetleges. Hol megy, hol nem. A végén már inkább magán az órán írtam be keresőbe az apoot, és ott telepítettem, mert egyszerűbb volt.
Az üzemidő is gyalázat a Watch 3-hoz képest. A Watch 3 nálam 3-4 naponta volt töltve. Ez körülbelül 2 nap, pedig nem is LTE-s az enyém. -
NovakX5
csendes tag
válasz
szilasz007 #773 üzenetére
Engedi a fizetési megoldást kiválasztani, én gond nélkül lecseréltem a Samsung Pay-t a Google Pay-re. Jobb felső gomb kétszeri nyomására már ott is a kártya, teljesen használható és kényelmes (bal alsó gomb alatt mit értettél? nekem állt össze a kép). Illetve érdekes, hogy nálad eltűnt a Pay az óráról...
-
NovakX5
csendes tag
-
NovakX5
csendes tag
válasz
kchris78 #574 üzenetére
Valamit félre értesz, nem kell folyamatos VPN. Én letöltöttem egy appot, kapcsolódtam egy német szerverre, beállítottam a leírtakat majd 5 perc után nem hogy kikapcsltam a VPN-t, de még töröltem is a komplett appot.
Azóta VPN nélkül, magyar google fiókkal a telefonon, gond nélkül használom a Google Pay-t az órán. Ennyit szerintem megér, nagyságrendeileg 15 perces folyamat, és egy darab plusz alkalmazás sem marad utána a telefonodon, sem a háttérben, sem sehol. -
NovakX5
csendes tag
Google Pay beállítása:
Play Storeban a régióváltás nekem sehogysem sikerült, így ez lett a megoldás;
1) VPN => Németország
2) Play Storeban új google fiók létrehozása (így az eleve német lesz)
3) Google Pay letöltése ezzel a fiókkal a telefonra, kártya hozzáadása
4) Óra reset => régió német (nyelv bármi lehet)
5) Órán az előbb létrehozott, német google fiók kiválasztása
6) Órán a Play Storeból a Google Pay telepítése
Elvileg ennyi, nekem így most hibátlanul működik napok óta (nyilván VPN kikapcsolható, törölhető utána)
Kényelmi extra:
7) Órán a beállításokban a felső gomb kétszeri megnyomására beállítható a Google Pay, így bármikor csak két gombnyomás, és már lehet is fizetni -
NovakX5
csendes tag
Google Pay: nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy csak az órán átállítani a régiót az nem elég! Illetve csak akkor, ha amúgy a google accountod a telefonon az eleve olyan régiós, ahol a google pay engedélyezett. De magyar accounttal az órát hiába állítod például németre, nem fog megjelenni pay.
Én Revolut kártyával állítottam be, de ehhez kellett egy német régióval léttehozott google account a telefonra. Így hibátlanul működik, az órán dupla gombynomásra beállítva a GPay-t nagyon kényelmes és gyors. Offline is működik, nem kell hozzá a csatlakoztatott telefon (10 fizetésig, ahogy előttem már írták is).
Illetve úgy látom a hozzászólásokból, hogy szerencsésnek mondhatom magam azzal, hogy vasárnap megkaptam az órát és a töltőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ALIENWARE Area-51 R5
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest