- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
heos ugye sajat spotify lejátszással rendelkezik. nem a zenét streameli csak vezerli. Órát belövöm hogy heos7 a kimenet és vagy nem fogadja el kimenetnek vagy igen de hiába állítom mit játsszon a heos éli a saját életét. annyira önálló hogy magában egy playlist végig tud menni.
-
PeteePeti
őstag
Engem sem az dühít, hogy 26 éjfélig van hírdetve az előrendelés, majd 27-én lehet először átvenni őket! Mert ez egy világos és érthető szabály! De, ha ez a szabály, akkor mindenkinek legyen ez és ne az legyen, hogy egyik bolt kiadja, másik nem, egyik köti az ebet a karóhoz a másik szarik rá!
Nettó hülyenek nézik a saját vásárlóikat, és ez az ami dühít! -
NextError
tag
Nem tudtam hogy találd meg Waldo-t szintű keresésbe kell átmenni, szövegesen biztosan nehéz lett volna egyértelműen feltűntetni mindenhova ezt a kis apróságot
De egyébként az unpacked event közben is mondták talán hogy 20 mm, de azért valakinek fel kell tennie egy videót hogy 22 mm hátha összezavarja a népet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest