- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Google Pay beüzemelése (egyelőre csak K&H kártyákhoz): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
-
PeteePeti
őstag
Én már nagyon régóta nem fizetek ki semmit előre!
Sokszor tapasztaltam már, hogy ha előre fizetek akkor utána le se szarják az embert! Lóvé zsebben, ez a lényeg, aztán majd foglalkoznának veled, ha épp úgy tartja kedvük!
Inkább fizetek ezer forinttal többet, de utánvét kérek mindent már!Meg nem utolsó sorban könnyen le is tudom mondani a rendelést ha úgy alakul és nem vagyok röghöz kötve az előre fizetés miatt!
Persze itt sem fizettem előre, de ugyanúgy tojnak a fejemre nekem is!
Amúgy ez csak egy rossz tapasztalat amit leirtam és nem általánosítani akartam, természetesen nem mindenhol jellemző ez és nagyon sok helyen korrektek minden esetben! -
brooxy
csendes tag
Én a SES-ből rendeltem és ha minden igaz (múlt héten írták) a héten várható az érkezése az ajándék töltő ideiglenes készlethiánya miatt. Mondjuk az viszont eléggé érdekes politika hogy aki bemegy hozzájuk az útcáról az simán megkapja a készülékeket. Így nem tudom mi értelme az előrendelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest