Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
Giovan!
addikt
válasz
#88470784 #121 üzenetére
Nem értem, szerinted bárkit meglepnek az ilyen hírek? Nem új appot kell írni, csak a létező androidosat kell felrakni a huawei storejába is, hülyék lennének a cégek nem “portolni”, mikor óriási felhasználótáborról beszélünk.
Google appok viszont nem lesznek (ha csak fordulat nem következik be az ügyben, amit én személy szerint sajnálnék), amik nélkül erősen kérdéses, hogy érdemes-e androidos készüléket vásárolnia a nyugati embernek.
A végletekig márkahű vásárlóknak bizonyára az, de szerintem ilyenből nem áll túl sok a huawei rendelkezésére nyugaton (nem, ez a fórum nem reprezentatív ebből a szempontból).
-
Giovan!
addikt
válasz
#88470784 #62 üzenetére
Van pár tízmillió (esetleg pár százmillió, nem ismerem a pontos számokat) huawei felhasználó Kínában, akiknek eddig sem volt pálya a Google ökoszisztémája (állami tiltás miatt ugye), na most őket is el lehet érni, hülye lenne nem megragadni az alkalmat a MS, pláne úgy, hogy nem is kell sok munkát beleölni, mivel androidos appjuk már van, ez meg egy android fork lényegében, szóval csak feltöltik ugyanazt ide is és mehet is a buli
Google szolgáltatások viszont ettől még nem lesznek a huawei telókon, márpedig a világ Kínán kívüli részének ez eléggé fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest